Celluma Terapie LED profesionala

CELLUMA Professional-Grade LED Light Therapy este fototerapie profesională americană nr. 1 lume în pentru fototerapia de regenerare celulară: antiage, acnee, antiinflamatorie

 • bioregenerare 
 • refacere post tratament
 • anti acnee
 • antiage

Eficacitate

Rezultat vizibil imediat

Fă O Programare

Beneficiile Tratamentului

Bioregenerare celulara

ajuta la refacerea tesutului, avand actiune antiage

Fermitate cutanata

tonus pentru pielea lasata

Anti-Acnee

actiune antibacteriana, anti acnee

Calmeaza inflamatia

actiune antiinflamatorie evidenta chiar dupa prima sedinta

Imbunatatirea micro-circulatiei

ajută la hidratarea celulara si stimuleaza functiile pielii
Celluma - Terapie LED profesionala 1

A science developped by NASA 

The Most Awarded LED treatment

Inspired by Light. Proven by Science
Foto-terapia cu Celluma îmbunătățește sănătatea celulară pentru a reduce semnele de îmbătrânire, ameliorează acneea si durerea.
Click Here
The Glow of Truly Clear Skin
Tratați imperfectiunile existente și minimizați erupțiile viitoare cu terapia cu lumină LED Celluma.
Click Here
Face the future With Radiant Skin
Reduceti liniile fine si atenuati ridurile cu foto-terapia Celluma.
Click Here
Previous slide
Next slide

1.Antiage & Bioregenerare

Celluma folosete lumina LED intr-o tehnologie folosita inclusiv de NASA si autorizata FDA pentru bioregenerare celulara cu efect antiage. Celluma utilizează lungimi de undă specifice de energie luminoasă pentru a îmbunătăți sănătatea celulară prin accelerarea reparării și refacerii celulelor tisulare compromise

2. Acnee

Celluma este autorizată FDA ca tratament anti-acnee, folosind lumina LED in spectru albastru cu unde specifice ce au efecte deosebite in tratamentul pentru acnee juvenilă sau acnee adultă. Aceste unde luminoase ucid bacteriile care provoacă erupții, reduc inflamația, coșurile, roșeața asociate cu acneea.

Celluma Antiage & Biorevitalizare

CELLUMA Anti Aging LED Light Therapy

Imbătrânirea celulară presupune o degradare a proceselor metabolice.

Noi oamenii au cautam modalități de minimizare a efectelor îmbătrânirii, pentru că ne dorim să arătam cât mai bine, cât mai mult timp.  

Așadar oferta clinicilor estetice de tratamente si produse antiage este foarte mare, însă cum și ce  alegem ? 

Deci, cum putem reduce în siguranță și în mod eficient și chiar inversa efectele îmbătrânirii, de ce trebuie să ținem cont?

 

Colagenul

Când vine vorba de îmbătrânire, un factor semnificativ care duce la riduri, linii fine și dureri articulare se datorează nivelurilor inadecvate de colagen. Colagenul este principala proteină structurală aflată în piele și în alte țesuturi conjunctive. Colagenul ne ține corpurile literalmente “împreună”. O modalitate ușoară de a aminti ce face colagenul este să se uite la prefixul grecesc “kolla”, ceea ce înseamnă lipici.

Proliferarea fibroblastică crescută este doar un beneficiu al terapiei cu lumină roșie cu LED-uri. Fibroblastele produc fibre de colagen, deci este motivul pentru care, cu cat mai multe și mai sănătoase sunt fibroblastele pe care le avem în piele, cu atat mai multe și mai bine fibrele de colagen sunt fproduse. Și după cum știm cu toții, sinteza și întreținerea colagenului este piatra de temelie anti-îmbătrânire.

Nivelurile de colagen sănătoase sunt ceea ce ne oferă un TEN luminos, piele fermă, unghii puternice, oase dense, și păr sănătos. De asemenea, este esențial în menținerea mușchilor, articulațiilor și tendoanelor în stare bună de funcționare.

Pur și simplu, cu cât corpurile noastre produc colagen, cu atât mai bine vom arăta și simți pe măsură ce îmbătrânim!

Semne de îmbatrânire

Celulele fibroblaste sunt responsabile pentru producerea colagenului și elastinei, cele două cele mai frecvente proteine din țesutul conjunctiv. Pe măsură ce îmbătrânim, fibroblastele noastre sunt afectate, rezultând în niveluri mai mici de aceste proteine. Incepe să se  observe scăderea elasticității pielii, aparitia ridurilor, iar articulațiile incep sa devina mai rigide. Acest lucru din cauza faptului că nivelul mai scăzut de colagen duce la defalcări în cartilaj care pot provoca inflamații, durere, rigiditate, artrită, și timp de recuperare prelungit după activitatea fizică. 

Alte semne comune de imbatranire pot include:

– Deteriorarea caliății pielii
– Melasma

– Keratoza
– Artrită
– Inflamație
– Dureri articulare și musculare cronice

Dacă vă confruntați cu una sau mai multe dintre aceste semne, atunci ar putea fi un indicator nivelul de colagen sunt deficitare.

Celluma- Tratament anti-îmbătrânire cu terapie cu lumina LED

Acum, că am stabilit notiunile de bază care sa va ajute sa intelegeti  motivului pentru care colagenul este esențial pe măsură ce îmbătrânim, să ne uităm la modul cel mai inovator și natural de a genera în mod eficient mai mult colagen în corpul dvs., utilizând efectul anti-îmbătrânire al terapiei cu LED-uri.

Lungimile de undă roșu și aproape în infraroșu dovedite sunt utilizate de Celluma – dispozitive de terapie cu lumină LED, pentru a combate semnele de îmbătrânire. Aceste lungimi de undă specifice de energie luminoasă sunt verificate si dovedite clinic ca sporesc capacitatea naturală a corpului de a genera colagen și elastina prin activarea celulelor fibroblaste.

Nu există contraindicații!  Nu presupune tratament medicamentos. Nu presupune injecții sau o intervenție chirurgicală. Doar lumina cu lungimi de undă sigure, naturale, cu o energie eficientă și dovedită a luminii.

Diferența dintre Celluma si restul tratamentelor LED

Livrarea uniformă a energiei luminoase este esențială pentru absorbția cu succes a energiei de către celule.

Din acest motiv, Celluma este poiectat pentru a se conforma îndeaproape zonei corpului care este tratat, rezultând în capacitatea de neegalat de a furniza cantitatea optimă de energie de lumină restaurativă în fiecare sesiune.

Celluma contrastează puternic cu dispozitivele tradiționale de terapie cu lumină, care sunt plate și rigide și nu pot contura pe corp, reducând dramatic capacitatea celulelor de a absorbi cantitatea optimă de energie luminoasă și, prin urmare, eficiența.

Celluma PRO poatet fi fconfigurata într-o formă C pentru a trata ridurile faciale și liniile fine în timp ce stați confortabil pe spate. Sau, puteți să-l modelați pentru a înfășura cu ușurință în jurul oricărei părți a corpului, inclusiv mâinile, picioarele sau articulațiile pentru a combate efectele îmbătrânirii.

Celluma este singurul device cu aceasta proprietate unica, materialul este patentat si produs in SUA. 

Celluma stimuleaza producția de colagen


Să trecem rapid prin două elemente de bază biologice: Ciclul Krebs și adenozin trifosfat (ATP).

1. Ciclul Krebs este ceea ce generează energie celulară în interiorul corpului. Activarea luminii stimulează ciclul natural al corpului Krebs, care, la rândul său, ajută la crearea mai mult ATP.
2. ATP (adenozin tri-fosfat) este acumulatorul de energie a tuturor celulelor din corpul tau. Atunci când corpul tău are un nivel suficient suficient ATP, atunci are mai multă energie pentru a folosi in  procesele de restaurare, cum ar fi producția de colagen elastina – acestea sunt proteinele pe care corpul tau le foloseste pentru a se vindeca.

Pe scurt: Terapia LED  => ciclul extins Krebs (energie) => o mai mare disponibilitate ATP => mai mult colagen

Atunci când toate aceste evenimente metabolice importante sunt întâmplă, dincolo de producția de colagen sunt multe beneficii.

Vedem o cascadă de beneficii, cum ar fi:

 • Generarea celulelor pentru înlocuirea celulelor vechi (mitoză)
 • Reducerea și prevenirea morții celulare (apoptoză)
 • Neurogeneza (neuroni noi)
 • Dezvoltarea de noi capilare (angiogeneza)
 • Creșterea fluxului sanguin
 • Producția de oxid nitric îmbunătățit

Celluma are un efect sinergic,  iar Pacienții care utilizează dispozitive de terapie cu lumină LED Celluma încep să vadă:

 • Întinerirea pielii și reducerea ridurilor și a liniilor fine
 • Vindecarea accelerată a rănilor cronice.
 • Reducerea generală a durerii, inclusiv dureri musculare, articulare și artritice.

Cum se simte tratamentul cu Celluma?

Utilizarea dispozitivelor de terapie cu lumină Celluma este foarte relaxantă! 

O singură sesiune durează aproximativ 30 minute.

Majoritatea pacienților au rezultate imediate observand imedial un plus. deluminozitate si decongestionare.

Rețineți că rezultatele variază de la pacienți la pacienți, în funcție de gravitatea stării și de aderarea la protocoale.

Terapia antiage  cu Celluma cu LED Light Therapy oferă organismelor noastre un impuls pentru a se regenera în mod natural.

Celluma Blue LED Light Therapy în tratamentul pentru acnee

Fototerapia cu lumina LED Albastră in tratamentul anti-acnee.

Acneea este o afecțiune persistentă a pielii medicale care poate afecta fața, pieptul, spatele, umerii și brațele, și, deși nu are neapărat impact asupra sănătății noastre fizice, poate lavea un impact deosebit asupra confortului mental, increderii in sine.

Acneea ne poate face să ne simțim urâti și prin scaderea increderii in propria persoana ne poate duce la dorinta de a ne izola de lume. si poate cauza un stress deosebit, la orice varsta apare.

Și, deși acneea este total normală și nimic de care să se rușineze cineva, poate fi în continuare stres inutil in viata de zi cu zi.

Atunci când are loc o eruptie de acnee, poti simți ca nimic nu funcționează suficient de bine pentru a scapa de ea.

Terapia cu lumina  LED pentru acnee este o opțiune de tratament extraordinară, care induce ca rezultatul tratamentului să fie mai rapid.

Ce cauzează acneea?

Acneea este o afecțiune a pielii extrem de comună și afectează a 9.4% din populația globală, ceea ce face cea de-a opta cea mai răspândită afecțiune la nivel mondial. Studiile epidemiologice au demonstrat că acneea este cea mai frecventă la adolescenți, in special baieți.

De fapt, 3 din 4 persoane cu vârsta cuprinsă între 11-30 de ani s-au confruntat cu acnee cel puțin o dată în viață.

Pe intelesul tuturor: Acneea se dezvoltă atunci când o abundență de celule moarte ale pielii și un ulei produs în mod natural, numit sebum, înfundă foliculi minusculi de păr sau pori.

Pe măsură ce producția de sebum continuă să se dezvolte sub dopul de pe suprafața pielii,  bacteriile P. (Propionibacterium acnes) pot provoca umflare, roșeață și inflamație, infectie.

Acneea se prezintă în multe feluri – punctele albe, punctele negre, cosurile și chisturile sunt toate forme comune de manifestare pentru acnee și fiecare tip poate necesita o abordare diferită de tratament.

Deși acneea este adesea considerată o „problemă adolescentă”, poate apărea oricărei persoane la orice vârstă dintr-o gamă largă de motive.

De ce fac acnee adulții ?

Deși se crede de obicei că acneea afectează doar adolescenții și persoanele de 20 de ani, acneea este de fapt foarte frecventă și la adulți. Unele persoane se confruntă cu acnee până la 30, 40 și 50 de ani și chiar dacă nu au suferit niciodată de acnee în adolescență, „acneea la adulți” este un lucru, de obicei cauzat de sarcină, menopauză și alte dezechilibre hormonale.

Nu există un răspuns clar cu privire la ceea ce cauzează acneea la adulți, dar se crede că o varietate de factori, cum ar fi hormonii, genetica, dieta, stresul, machiajul, îngrijirea necorespunzătoare a pielii și alte probleme medicale pot provoca acneea la adulți.

Care sunt tratamentele comune pentru acnee?

Dacă suferiți de acnee, este mai mult decât probabil să fi încercat un numar important tratamente. De la produse de curățare, creme, măști și seruri fără prescripție medicală până la măsuri și mai extreme, cum ar fi antibioticele prescrise și chiar Accutane.

Dermatologii recomandă persoanelor cu acnee să aibă grijă să-și spele fața de două ori pe zi cu un demachiant blând, dar eficient. Atingerea feței, exfolierea excesivă și aplicarea cremelor comedogenice grele sunt, de asemenea, un NU categoric.

Dar dincolo de asta? Nu există o abordare universală pentru a aborda acneea și ceva care funcționează pentru o persoană ar putea să nu funcționeze pentru alta.

Unii oameni au nevoie de un fel de „cocktail” mai specializat pentru tratarea acneei pentru a elimina definitiv erupțiile. Problema este că poate dura luni, sau ani  pentru a-ți da seama care tratament sau combinație de tratamente va alunga în cele din urmă acneea adultă și o va împiedica să reapară.

În plus, tratamentele convenționale pentru acnee pe bază de substanțe chimice pot adesea usca pielea și pot provoca și mai multă iritație, exacerbând apariția acneei și efectele secundare ale acestora.

Cum poate terapia cu lumină albastră să ajute pentru a trata acneea mai rapid?

Dacă suferiți de acnee, este posibil să fi auzit de terapia cu lumină ca o posibilă soluție.

Terapia cu lumină cu LED funcționează prin uciderea bacteriilor care cauzează acnee la sursă, adânc, sub suprafața pielii.

Aceasta terapie nu presupune substanțe chimice si completeaza perfect soluțiile medicale tradiționale sau alte tratamente cosmetice.

Terapia cu lumină cu LED albastru emite lungimi de undă de lumină specifice, fiind dovedite clinic ca declanșeaza un efect natural în țesutul uman, uciderea bacteriilor care cauzează acneea, scăzând inflamația și îmbunătățind nuanța, textura și claritatea pielii din interior spre exterior.

Cu toate acestea, nu toată terapia cu lumină este creată  si actioneaza la fel!!!

Terapia cu lumină LED albastră și roșie este utilizată pe scară largă ca o opțiune complementara eficientă pentru tratamentul acneei inflamatorii.

Un studiu a concluzionat că „… lumina albastră și lumina roșie pot acționa sinergic în îmbunătățirea acneei prin combinarea acțiunii antibacteriene și antiinflamatorii, făcând fototerapia cu lumină albastră și/sau roșie un tratament eficient și sigur pentru acneea vulgară.(₁)

References:

1.British Journal of Dermatology 2000; 142: 973±978.
Phototherapy with blue (415 nm) and red (660 nm) light in the treatment of acne vulgaris
P.PAPAGEORGIOU, A.KATSAMBAS* AND A.CHU
Unit of Dermatology, Imperial College of Science, Technology and Medicine, Hammersmith Hospital, DuCane Road, London W12 0NN, U.K. Adreas Sygros Hospital, Athens, Greece

De ce este diferită terapia cu lumină Celluma pentru acnee?

Siguranța, eficacitatea și valoarea ar trebui să fie întotdeauna prioritate.

Celluma este un tratament  autorizat de FDA pentru tratamentul acneei! Celluma are mai multe autorizații FDA decât orice alt dispozitiv de terapie cu lumină tip panou, așa că poți fi sigur că primești un tratament de înaltă calitate pentru acnee cu lumină albastră, susținut de știință prin studii clinice serioase. 

Spre deosebire de alte dispozitive LED disponibile pe piață, Celluma este facută dintr-un material unic, patentat international, flexibil și se conformează îndeaproape zonei de tratament pentru o eficacitate optimă.

Datorită capacității unice a Celluma de a se adapta zonei de tratament pentru a îmbunătăți performanța celulară la nivel microscopic, celulele pielii sunt capabile să absoarbă și mai multă energie luminoasă în mai puțin timp, accelerând eliminarea acneei și procesul de vindecare a pielii.

Lungimile de undă albastre ale Celluma ucid bacteriile care provoacă erupții, reducând în același timp inflamația, coșurile și roșeața asociate cu acnee.

O reducere a leziunilor și o îmbunătățire generală a aspectului pielii se observă adesea în doar câteva săptămâni.

Desigur, rezultatele variază în funcție de severitatea afecțiunii și protocoalele recomandate. 

 

Oferă-i tenului tău grija pe care o merită

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare.
Celluma - Terapie LED profesionala 2

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6
div
span

p

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6
Preformatted

Paragraph

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Explorează serviciile noastre