1. “Corp cu forme perfecte până la vară cu tratamentul X!

 

– aceasta exprimare este una pe care o regăsiti in foarte  multe anunturi si reclame care circula in mediul online. 
Impactul este mare, caci cine nu-si doreste sa “defileze” vara aceasta cu un corp avand dimensiunile si formele perfecte ???
Daca este posibil ?? 
– Categoric NU!
Cel putin in 99% din cazuri. 
ADEVARUL: Ceea ce se poate “promite cu responsabilitate este relizarea unui protocol intensiv de tratamente care sa permita imbunatatiri, ameliorari intr-un timp mai scurt decat de regula.  
"Corpul perfect până la vară" si alte 2 neadevăruri despre tratamentele corporale!  1
 

 

Tehnologiile de remodelare corporala au nevoie de timp pentru a produce efecte vizibile. Pana si cea mai intensiva forma de slabire localizata existenta: criolipoliza prin  Crio Sculptingul Define Coooltech, are nevoie minim 3 saptamani pentru avea un efect vizibil dupa prima sedinta, insa protocolul complet este de 3 sedinte / an la distanta de 8 saptamani!!!

 

2. Poze inainte: cu celulita si “după”: cu pielea neteda precum coala de hartie! 

 
imagine editate inainte si dupa cu celulita si fara celulita, nerealista
 

 

 

Toate astfel de imagini care circula in mediul online au cel mult rolul de a exemplifica un tratament, insa rezultatele nu sunt realiste, ci sunt editari exagerate. Nu trebuie sa aveti astefel de asteptari decat, desigur, daca dumneavoastra sunteti extrem, dar extrem de aproape de varinta “perfecta”

 

3. “Tratamentul care te scapă de celulită”

 
 
– Va suna cunoscut, nu-i asa? 
Cat este, insa, de posibila indeplinirea acestei promisiuni? 
Aceasta promisiune cuprinde 2 neadevaruri importante: 

 

1. Trebuie sa stiti ca NU există o soluție permanentă pentru a elimina celulită (deocamdată)!

Oamenii de știință par să devină din ce în ce mai buni în găsirea de soluții pe termen lung pentru tratarea acestei conditii, insa lucrurile sunt departe de a fi ajuns la o solutie definitiva. Asta nu inseamna ca nu exista tratamente si tehnologii care pot fi facute cu succes, ci din contra. 

Totul este ca asteptarile sa fie realiste si, mai ales daca tipul de celulita pe care il avem este mai mare decat Stadiul 1 de celulita, scopul realist sa fie diminuarea celulitei si imbunatatirea cat mai mare a aspectului si texturii pielii si nu a “scapa de celulita” in sine.

 

2. Al doilea neadevar este faptul ca nu exista un singur tratament anti-celulita care sa poata lucra cu un adevarat succes pentru rezultate importante. 

Efectul sinergic si personalizat al unor tehnologii consacrate in acest domeniu, cumulat si cu alte elemente privind stilul de viata (dieta, sport etc) pot avea cu adevarat un efect optim in “lupta” cu celulita. 

Spre exemplu Onda Coolwaves foloseste un patent premiat international an de an la Congresul International de estetica de la Monaco. Microundele Onda actioneaza, in celulita de stadiul 1 (“apoasa” sau edematoasa) si celulita stadiul 2 (fibrozata)  asupra retentiei de apa si asupra fibrozarilor tesutului pentru a-si recapata elasticitatea. Efectul este cu atat mai bun cu cat se actioneaza simultan pentru tonifierea musculara cu Schwarzy si stimularea drenajului limfatic cu Lymfastim. De asemenea Venus Legacy foloseste o combinatie de tehnologii: radiofrecventa multipolara combinata cu PEMF campuri electromagnetice pulsate care actioneaza asupra septurilor fibroase pendra a le reda elasticitatea prin stimularea colagenului si elastinei in timp ce vacuumul pulsat induce drenajul limfatic. 

 

Daca vorbim de celulita stadiul 3 (fibroscleroza si micronoduli) si celulita stadiul 4 (scleroza si macronoduli), in aceaste cazuri metabolismul degenereaza si incapsuleaza celulele grase formand micronoduli care,  netratati, incep sa fuzioneze si se ajunge in stadiul 4 de celulita cu macronoduli. 

Cu ajutorul microundelor reci, Onda targheteaza invelisul micro si macro-nodulilor incarcand sa “sparga” aceste conglomerate pentru a reface relieful pielii. 

Desigur, in aceste stadii este cu atat mai important cu cat se lucreaza mai intensiv, cu tehnologii care actioneaza cumulat (microunde focalizate, radiofrecventa multipolara cu campuri electromagnetice pulsate si vacuum, unde electromagnetice focalizate TOP FMS, drenaj limfatic prin presoterapie digitala) 

 

 
 
 

 CONCLUZIE

Celulita este o conditie a pielii si tesutului cu cauze, de regula, multifactoriale (genetic, diferente de gen, stil de viata, dieta, sarcina, modificari hormonale etc) iar succesul tratamentului depinde de aceste cauze, de modul cum se actioneaza, cu ce tehnologii se fac tratamentele personalizat, in functie de caracteristicile personale si tipul de celulita. 

 

In lumea esteticii se spune ca tratamentele corporale se realizeaza cu aparaturi care sunt cele mai scumpe si sunt cele care pot da cel mai mare grad de insatisfactie pacientilor. Acest lucru se intampla tocmai pentru ca asteptarile sunt induse nerealist, nu de putine ori, se fac promisiuni care nu se pot realiza, iar in final pacientii sunt dezamagiti. 
 
 La STATERA am dezvoltat impreuna cu producatorii echipamentelor protoacoale complexe de tratamente intensive corporale prin care putem obtine cele mai bune rezultate posibile in cazul particular al fiecarui pacient.  

 

Vezi TRATAMENTELE CORPORALE 

 
 

Explorează serviciile noastre