Criosculptare Define Cooltech

Criolipoliza CrioSculpting

Tratamentul de CrioSculpting Cooltech Define  realizeaza o criosculptare de pana la -7cm dupa o sedinta, prin cea mai avansata forma de criolipoliza existenta. Este conceput pentru eliminarea grasimii localizate prin utilizarea tehnicii de „racire controlata a tesutului adipos la  360°, pana la -11 °C (unicul sistem)

TRATAMENTUL NU MAI FACE PARTE DIN PORTOFOLIUL STATERA. VEZI TRATMENTELE:  ONDA, SCHWARZY, VENUS LEGACY, BODY SCULPTOR EXCELL+ 

TRATAMENT RECOMANDAT PENTRU:

Caracteristici unice CrioSculptare

de ce este criosculptarea cea mai puternica metoda de slabire localizata ne-chirurgicala?

High-Tech criosculpting

aparatura premium, considerata varf de gama in criolipoliza profesionala

Cooltech Define este un echipament revolutionar, cu parametri tehnici record si cu rezultate dintre cele mai eficiente, care il pozitioneaza imediat dupa liposuctia chirurgicala, cu rezultate exceptionale. 

De altfel producatorul Cocoon Medical este unul de renume si a investit enom in studii stiintifice aprofundate si studii clinice pe pacienti pentru monitorizarea efectelor. 

De asemena echipamentul are numeroase avantaje care maresc siguranta pentru pacient si inlatura pericolul unor efecte secundare nedorite. 

Eficienta sa se dovedeste chiar dupa primele 10 minute de tratament, cand celulele de grasime incep sa se sparga, fiind ulterior eliminate in mod natural prin sistemul limfatic.

Tehnologia CrioSculpting Define este superioara tratamentelor clasice de criogenare si criolipoliza. 

Rezultate clinice - before & after

Rezultatele / efectele diferea de la un pacient la altul in functie de caracteristicile unice ale fiecarei persoane si modul diferit de reactie la tratament

special features Cooltech Define

-11°C

singurul care raceste la temperatura record de -11°C

actiune la 360º

racirea are loc 3D si nu doar pe conturul aplicatorului

pana la -10 cm

slabire localizata pana la -8/ -10 cm

Cum se realizeaza tratamentul de criosculpare prin criolipoliza? 

 

Cum se realizeaza tratamentul de criolipoliza prin criosculptare
Pasii tratamentului de criolipoliza / criosculptare Cooltech Define

O sedinta de criolipoliza – criosculptare cu echipamentul Cooltech Define dureaza 70 de minute, timp in care:

• Pacientului ii sunt montati aplicatorii Define pe zona /zonele de tratament aleasa. Unul dintre avantajele majore ale acestui aparat este faptul ca poate trata, simultan, pana la 4 zone diferite ale corpului, in aceeasi sedinta.

• Din momentul in care aplicatorii incep sa actioneze, tesutul adipos in exces este atras prin vacuum, restul tesutului si fibrele de colagen fiind separate si protejate.

• Incepe sa scada circulatia sangvina pe zona de tratament, permitand atat un control targetat al tesutului, cat si reducerea disconfortului pacientului.

• Prin placutele de racire ale aplicatorului/aplicatorilor, care functioneaza omogen, este generat procesul de crio-sculptare 3D, pana ce tesutul atinge temperatura record de -11°C.

• Odata cu deconectarea aplicatorului/aplicatorilor, se realizeaza un masaj de repunere a sangelui in circulatie, ceea ce se poate manifesta printr-un disconfort moderat, pe zona de tratament.

• Dupa tratament, grasimea in exces dislocata prin criosculptare va fi eliminata in mod natural, prin sistemul limfatic.

CoolTech Define® vs. alte aparate pt criolipoliză

” – Care este cel mai bun aparat pentru criolipoliza?”

– aceasta este probabil una din primele intrebari pe care ti-o le pui, odata ce te-ai hotarat sa faci tratamentul de criolipoliza. 

Dincolo de afimatiile de  “marketing” prin care fiecare echipament pretinde ca este cel mai bun, noi iti vom da cateva informatii obiective, care sa te ajute sa decizi in cunostinta de cauza.

Astfel : 

Cooltech Define reprezinta cea mai noua si mai performanta “veriga” din  gama aparaturii medicale estetice profesionale dezvoltate de reputatul producator Cocoon Medical.

S-au realizat pe parcursul a 10 ani aproximativ 5 milioane de tratamente, ceea ce reprezinta o experienta fabuloasa dar si un feed-back pretios care a permis rafinarea tehnologiei de la un model la altul. 

CoolTech Define are la baza cele mai multe studii stiintifice publicate in toata literatura ineternationala de specialitate. 

CoolTech Define foloseste tehnologii patentate, a adus inovatie si parametri tehnici nemaiintalniti la alte echipamente. 

De exemplu 

Cooltech Define garanteaza un procent de criogenare a grasimii localizate de pana la 60%, in conditiile in care majoritatea echipamentelor afirma ca reusesc doar pana la 25%!

Define foloseste niste aplicatori cu placi de racire unice, care reusesc o racire controlata la 360˚, ceea ce inseamna ca practiv este vizata intreaga zona tratata in mod uniform. Mai mult, este racit perfect tot “buzunarul” din jurul celulei grase. Asfel, toata zona de tratament este tratata uniform, realizandu-se apoptoza (suprimarea) controlata a celulelor adipoase. De asemenea, este singurul echipament care realizeaza in siguranta deplina racirea la -11˚! Acest lucru se va vedea in rezultate:

Cooltech Define ofera o rata de 95% de rezultate pozitive, slabire in cm de pana -8m uneori chiar -10 cm. 

Cooltech Define® are 9 aplicatori diferiti, conceputi pentru toate zone corpului, toate unghiurile și toate tipurile de forme ale corpului, ceea ce permite o criosculptare intensiva personalizata. 

Este singurul echipament care permite realozarea in siguranta a unui tratament cu 4 aplicatori, deci 4 zone diferite!

Criosculptare Define impreuna cu alte tratamente corporale

Intrucat tratamentul de Criosculptare realizeaza exclusiv o slabire intensiva pe anumite zone, este foarte benefic ca ulterior sa se continue prin tratamente care sa imbunatateasca aspectul pielii si tesuturile. 

De asemenea, trebuie avut in vedere ca nu se pot realiza mai mult de 3-4 sedinte /an pe o anumita zona. 

Astfel, Criosculptura se combina foarte bine cu :

tratamentul Venus Legacy 

sau Onda Coolwaves.  

(FAQ) Intrebari Frecvente:

Ce este criosculptarea si care este legatura cu criolipoliza?

Criosculptarea este cea mai avansata forma de criolipoliza existenta, singura care reuseste slabirea localizata prin tehnica de „racire controlata a tesutului adipos la 360°, pana la -11 °C. 

Criosculptarea cu Cooltech Define are un portofoliu de peste 1 milion de tratamente individuale iar rata de succes este de 95%, cea mia mare pentru un tratament nechirurgical, Da, se slabeste, se pot pierde pnama la 8 chiar 10 cm in circumferinta / 2-3 numere la imbracaminte. 

Daca se face respecatand strict protocolul de tratament este un tratament sigur, insa in practica se constata totisi posibile efecte adverse.

De la o persoana la alta pot exista anumite momente cand se resimte durere timp de 5-10 minute din cele 70 cat dureaza tratamentul, dar aceasta se disipeaza in timp. In momentul indepartarii aplicoturului si realizarii masajului local se resimte insa o durere apreciata de pacienti de nivel semnificativ, de unii chiar foarte intensa. Aceasta trece insa intr-un intervat de aprox 10-15 min 

Acest lucru este posibil cu tehnologiile vechi de criolipoliza si aparaturi insuficient perfectionate, care nu realizeaza o racire uniforma. Nu este posibil cu Criosculptarea Cooltech Define deoarece racirea se realizeaza la 360 grade uniform pe toata suprafata aplicatorului. In plus este singurul aparat care discune de aplicator soecial pentru masajul de la final care pune in functiune circulatia, activeaza drenajul limfatic. De asemenea aceste efecte pot aparea in cazul nerelizarii masajului de drenaj. 

Oferă-i corpului tău grija pe care o merită

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare.

Explorează serviciile noastre