Cum am redeschis clinica pe 15 mai 2020?

(10 +1) Măsuri care te fac să te simți în siguranță la noi!

15 Mai: data de la care Clinica Statera functioneaza din nou cu toate serviciile! 
– Iată CUM o facem pentru ca si TU si NOI să fim in siguranță: (10+1) măsuri  … iar lista ramâne deschisă 😉

(10+1) măsuri pentru a TE si a NE proteja!

10 masuri (plus inca una mai speciala 😉 care te vor face sa te simți in siguranta dupa 15 mai, cand Clinica Statera va fi redeschisa, pentru ca …. #safetyfirst nu este doar un hashtag!

  1. Personalul Clinicii Statera este TESTAT COVID-19!
  2. Personalul va purta MĂȘTI, MĂNUȘI și VIZIERE!
  3. Daca DUMNEAVOASTRA nu aveți mască, sau ați uitat să o luati atunci cand veniți la clinică nu este nici o problemă, noi va putem pune la dispoziție GRATUIT atât mască cât si mănuși sau vizieră, dacă doriți!
  4. Avem un protocol de triaj al pacienților ce include termomentru digital de la distanță
  5. Folosim dezinfectanți profesionali din abundență (nu doar la baie) : ei se află la îndemâna dumneavoastră și a personalului oriunde în clinică: in recepție, băi, cabinete de tratament.
  6. Am creat in sala de așteptare din recepție spații delimitate de panouri despărțitoare din plexiglas, care acționează că niște viziere imense pentru protecția pacienților ce asteapta în recepție. 
  7. Avem un protocol foarte exigent de dezinfectare a cabinetului de tratament DUPĂ FIECARE PACIENT ce include :  -timp de aerisire a camerei –dezinfectarea instrumentarului și aparatelor cu substanțe profesionale virucide și bactericide -iar la final dezinfectare cu LAMPA PROFESIONALĂ CU ULTRAVIOLETE
  8.  Recepția a fost înconjurată de un perete special din plexiglas, care să delimiteze pacientul de operatorul de la recepție, transmiterea de documente sau efectuarea de plăți făcându-se printr-o fantă.
  9. Am implementat sistemul de plata online pentru orice servicii medicale și estetice, astfel încât puteți evita orice contact cu cash sau card fizic.
  10.  La usa de intrare în clinică avem un covoras special impregnat periodic cu substanțe intens dezinfectante, iar imediat la intrarea în clinică avem un sistem automat de protecții ptentru încălțăminte, fără a necesită contact cu mâna. 

(10+1) Intrucât vom purta măsti, vă vom zâmbi „cu ochii”,  expresie a faptului că ne bucurăm că vă avem in clinică si că dorim sa vă insuflăm incredere!
Această măsură privește starea de bine, de confort și siguranță pe care dorim să o aveți la Clinică Statera!
 
 
Cele 10 masuri luate de noi sunt conforme si respecta reglementările in vigoare date de Guvernul Romaniei, Institutul National de Sanatate Publica, ca fiind „Măsuri de prevenire și control a răspândirii Coronavirusului Sars-Cov-2, propuse pentru a intra în vigoare începând cu starea de alertă, din data de 15 mai 2020”.

 

Subscribe!

Doar daca avem ceva important de comunicat sau vreo promotie speciala!

Citeste si ...

Explorează serviciile noastre