Dermatologie

Diagnostic si tratament pentru bolile de piele, par si scalp, unghii, tratamente dermato-cosmetice si dermato-estetice pentru rejuvenare faciala, aspect imbunatatit.

Laser CO2, Tixel, Laser vascular, LASER RED TOUCH, Foto finder, dermatoscopy, mezoterapii biorevitalizare

Afectiuni frecvente dermatologie: 

 • alunite

 • acnee 

 • rozacee

 • psoriazis

 • dermatita (atopica)

 • pete pigmentare  / melasma 

 • caderea parului / alopecie

 • eczeme

 • onicomicoza (unghii)

 • venectazii

 • hemangioame

 • zona zoster

Medici Dermatologi

Medici dermatologi foarte buni, care au câștigat renumele aprecierea multor pacienți, datorită profesionalismului si abordării unice, deschise către noutățile apărute la nivel internațional într-un domeniu medical ca Dermatologia care evoluează atât de rapid.

Dermatologia este reprezentata in cadrul Echipei STATERA de  Dna Dr. Adina Mărgăritescu cât si Dl. Dr. Cătălin Manole, Dna dr. Elena Pilsoiu. 

Medicii nostri acordă o importanță deosebită consultației in sine pentru stabilirea optimă a diagnosticului, iar pentru aceasta folosesc tehnologie medicală ultra-modernă si apeleaza la analize specifice. 

Tratamentele si procedurile realizate sunt exhaustive, de la ablatii chirurgicale pana la tratamente dermatologie laser, mezoterapii compleze si alte tratamente si proceduri de biorevitalizare cutanata. 

Dr. Adina Mărgăritescu

medic specialist dermato-venerologie

Dr. Cătălin Manole

medic specialist dermato-venerologie

Dr. Elena Pilsoiu

medic dermatologie

Dr. Elena Pilsoiu

medic dermatologie

detinem aparatura de dermatologie medicala si estetica premium

SERVICII DERMATOLOGIE PREMIUM
APARATURA MEDICALA DERMATOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE

Clinica Statera ofera servicii medicale profesionale de Dermatologie pentru diverse afectiuni dermatologice: consultatii medici specialisti, investigatii cu aparatura de top, Laser CO2, laser dermatologic vascular, cel mai performant dermatoscop, Tixel, Meso Injector U225®,  tratamente – noutate, indrumari procedurale sau chirurgicale.

In Clinica Statera poate efectua un examen dermatoscopic ultra-performant al leziunilor non/pigmentare (alunite /nevi congenitali sau dobanditi, veruci seboreice, epitelioame, etc.), harta dermatoscopica digitala, indrumare dermatologica de specialitate.

PASIUNE PENTRU DERMATOLOGIE
Echipa medicala pentru specialitatea Dermatologie este formata din Dr. Adina MargaritescuDr. Catalin Manole si Dr. Elena Pilsoiu, medici ce impartasesc aceeasi pasiune pentru specialiatea de Dermatologie si la care veti descoperi abordari speciale, personalizat, extrem de actualizate cu noutatile in domeniu. 

aparatura DERMATOLOGIE - ESTETICA

LASER CO2
Smart X-Tide Punto

Laserul CO2 SmartXide Punto este standardul de aur in tratamentele dermatologice.Este capabil să trateze cu succes și în condiții de maxima siguranță chiar și cele mai complexe cazuri, cum ar fi cicatricile, suprafeţele pigmentate și ridurile adânci, chiar și în zonele foarte delicate (precum gâtul sau zona pleoapelor) dar și pe fototipurile cu un risc ridicat de hiperpigmentare post-inflamatorie (PIH).

co2

aparatura DERMATOLOGIE - ESTETICA

LASER vascular SYNCHRO ft

Leziunilor vasculare faciale si corporale – dilatatii vasculare, apar sub sub forma de vinisoare rosiatice sau albastrui (venectazii) fie ca o pata difuza tip eritem, angioame hemangioame si alte formatiuni definite de terminologia dermatologica

Dr. catalin Manole in timp e face tratament cu laser vascular pentru vinisoare pe mana unei paciente

aparatura dermato-estetica profesioanla

TIXEL

Tratează riduri profunde, acnee, cicatrici, realizează o întinerire la nivelul pielii.

Cea mai nouă, performantă si elitistă tehnologie de rejuvenare a pielii, bazată pe ablația termo-mecanică controlată. Are aceeași eficiență cu laserul fracționat CO2 dar cu multe avantaje

 

aparatura DERMATOLOGIE - ESTETICA

U225® Mesogun - pistol mezoterapie

Datorită abilităților sale tehnice și know-how-ului Made in France, Needle Concept® a proiectat un mezo-injector considerat cel mai performant.

U225® poate fi folosit pentru a efectua tratamente care presupun injectari multiple tip mezoterapii sau biorevitalizari pe față, scalp, si corp, fara durere, doar cu un mic disconfort, fiind alegerea excelenta pentru pacientii care doresc un tratament rapid si fara durere

aparatura DERMATOLOGIE - ESTETICA

FOTO FINDER

FotoFinder este o tehnologie lider pe piata in domeniul hartilor dermatoscopice fiind cel mai eficient mod de diagnostic al alunitelor si preventie a cancerului de piele.

Foto Finder pentru alunite la Clinica Statera

Oferă-i pielii tale grija pe care o merită

Excellence in Dermatology
Dermatologie 2

Explorează serviciile noastre