Dermatologie Premium - Clinica Statera

Dermatologie

Femeie ce arata spre tenul luminos, curat - Statera

Premium

Diagnostic si tratament pentru bolile de piele, par, unghii

Tixel, Foto finder, Laser vascular, dermatoscopy

Afectiuni frecvente dermatologie: 

  • alunite

  • acnee 

  • rozacee

  • psoriazis

  • dermatita (atopica)

  • eczeme

  • onicomicoza (unghii)

  • venectazii

  • hemangioame

  • zona zoster

MEDICI DERMATOLOGI

Medici dermatologi foarte buni, care au castigat renumele aprecierea multor pacienti, datorita profesionalismului si abordarii unice, deschise catre noutatile aparute la nivel international in intr-un domeniu medical ca Dermatologia care evolueaza atat de rapid.

Atat Dr. Adina Margaritescu cat si Dr. Catalin Manole acorda o importanta maxima consultatiei in sine pentru stabilirea optima a diagnosticului, iar pentru aceasta folosesc tehnologie medicala ultra-moderna si foarte multa minutiozitate!

Dr. Adina Mărgăritescu

medic specialist dermato-venerologie

Dr. Cătălin Manole

medic specialist dermato-venerologie

detinem aparatura de dermatologie medicala si estetica premium

SERVICII DERMATOLOGIE PREMIUM
APARATURA MEDICALA DERMATOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE

Clinica Statera ofera servicii medicale profesionale de Dermatologie pentru diverse afectiuni dermatologice: consultatii medici specialisti, investigatii cu aparatura de top, laser dermatologic vascular, cel mai performant dermatoscop, Tixel, tratamente – noutate, indrumari procedurale sau chirurgicale.

In Clinica Statera se efectueaza un examen dermatoscopic ultra-performant al leziunilor non/pigmentare (alunite /nevi congenitali sau dobanditi, veruci seboreice, epitelioame, etc.), harta dermatoscopica digitala, indrumare dermatologica de specialitate.

MEDICI SPECIALISTI IN DERMATOLOGIE
echipa medicala pentru specialitatea Dermatologie este formata din Dr. Adina Margaritescu si Dr. Catalin Manole, medici specialisti, cu expertiza si profesionalism recunoscut.

aparatura DERMATOLOGIE - ESTETICA

LASER vascular SYNCHRO ft

Leziunilor vasculare faciale si corporale – dilatatii vasculare, apar sub sub forma de vinisoare rosiatice sau albastrui (venectazii) fie ca o pata difuza tip eritem, angioame hemangioame si alte formatiuni definite de terminologia dermatologica

Dermatologie 1

aparatura estetica faciala

TIXEL

Trateaza riduri profunde, acnee, cicatrici, realizeaza o intinerire la nivelul pielii.

Cea mai noua, performanta si elitista tehnologie de rejuvenare a pielii, bazata pe ablatia termo-mecanica controlata. Are aceeasi eficienta cu laserul fractionat CO2 dar cu multe avantaje

 

aparatura estetica faciala

FOTO FINDER

FotoFinder este o tehnologie lider pe piata in domeniul hartilor dermatoscopice fiind cel mai eficient mod de diagnostic al alunitelor si preventie a cancerului de piele.

ofera-i pielii tale grija pe care o merita!

Dermatologie Premium: aparatura si medici de top

Scroll to Top
Whatsapp
1
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna, ne poti scrie si aici, click direct pe buton de Whatsapp!