Dr. Adina Margaritescu - Dermatologie - Clinica Statera

Dr. Adina Margaritescu

Medic Specialist Dermatologie -Venerologie

Dr Adina Margaritescu medic dermatolog specialist

Sunt Dr. Adina Margaritescu, Medic specialist Dermato-Venerologie si fac parte din echipa Statera aducand expertiza mea profesională in tratamentul problemelor pielii, parului si unghiilor.

Tratamentele cosmetice realizate la Clinica Statera sunt exclusiv profesionale, premium, insa anumite probleme /afectiuni ale pielii necesita mai intai un control medical dermatologic de specialitate si o schema de tratamente si terapii personalizata, care sa dea rezultate optime.

Frumusetea pielii a devenit obiectul de interes al multor ramuri medicale, dar dermatologia abordeaza zona esteticului, respectand intocmai princiipile de sanatate ale pielii.

Experienta acumulata in domeniul dermato-cosmeticii, al tratamentelor laser, injectologiei si dermatoesteticii, reprezinta un ajutor in sprijinul pacientilor ce se adreseaza pentru corectia defectelor de frumusete. 

Dermatochirurgia, Dermatooncologia (depistarea precoce a cancerelor de piele), precum si dermato-pediatria sunt specializari ce completeaza nevoile pacientilor pe care ii intalnesc in practica obisnuita.
Dragostea de frumusete este gust, dar crearea de frumusete este arta”a spus Ralph Waldo Emerson acum 170 de ani.
Cred ca este de datoria fiecaruia sa-si pastreze frumusetea mostenita, pentru ca ea este promisiunea fericirii, si cine are abilitatea de a vedea frumusetea, nu va imbatrani niciodata.

Va astept alaturi de specialistii in frumusete din cadrul clinicii Statera cu cele mai bune sfaturi, proceduri si alternative medicale, adaptate cu grija fiecarei nevoi.

Ralph Waldo

“Dragostea de frumusete este gust, dar crearea de frumusete este arta”

Expert Tixel

“Singura tehnologie ablativa care reuseste sa depaseasca laserul fractionat prin avantajele pt. pacient”
Dr. Adina Margaritescu

Parerea pacientilor

ce spun pacientii?

Am venit la dna. doctor cu fiica meade 19 ani, care de aproximativ 2 ani avea o forma de acnee care a devenit din ce in ce mai severa, desi folosise un numar impresionant de produse dermato-cosmetice. Doamna doctor a fost singura care a avut rabdare sa-i povestim tot istoricul apoi tratamentele prescrise au fost cu cele mai noi produse, iar rezultatele au aparut chiar dupa prima saptamana. Multumim!
Adriana L.
39 ani, Bucuresti
Dupa un accident nefericit am ramas cu mai multe cicatrici in zone vizibile, a trebuit sa-mi acopar mereu bustul si mainile. Am facut tratamentul cu Tixel la Dna doctor si dupa numai doua sedinte acestea s-au estompat deja, aproape ca nu-mi vine sa cred pentru ca incercasem atat de multe tratamente!
Tudor. I
35 ani, Bucuresti
Scroll to Top
Whatsapp
1
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna, ne poti scrie si aici, click direct pe buton de Whatsapp!