Dr. Gabriel Mazilu
Rinoplastie

Rinoplastia ultrasonica foloseste tehnică avansată tehnologia cu ultrasunete (piezo-chirurgie) in operatia de remodelarea a nasului, pentru a sculpta precis osul și cartilajul nazal, cu conservarea optima a tesuturilor si timp de recuperare minim.  

PARTENERIAT ESTHEMA CLINIC

Dr. Gabriel Mazilu, Rinoplastie 1
Dr. Gabriel Mazilu, Rinoplastie 2

Un parteneriat de excepție pentru Rinoplastie

Ne bucuram să anunțăm un parteneriat excepțional cu Dr. Gabriel Mazilu, chirurg estetician renumit, cu o expertiză extinsă in realizarea operatiei de rinoplastie, fiind printre foarte puținii in Romania care realizează varianta de rinoseptoplastie ultrasonică. 

Astfel, operația de Rinoplastie Ultrasonica este acum disponibilă pacienților si in Bucuresti, prin Clinica Statera. 

Dr. Gabriel Mazilu este medic primar Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă în Iași, cunoscut pentru pasiunea sa deosebită pentru rinoplastie și utilizarea tehnologiei avansate în acest domeniu – rinoseptoplastie ultrasonică. 

Dr. Gabriel Mazilu se află printre puținii chirurgi esteticieni din România care efectuează această tehnică avansata de rinoplastie.

Fiecare intervenție este atent planificată și personalizată pentru a răspunde nevoilor individuale ale pacienților, rezultând într-o armonie și naturalete a trăsăturilor faciale.

Dr. Gabriel Mazilu, Rinoplastie 3

Medicul tău pentru operația de rinoplastie

Echilibru & estetică 

Dr. Mazilu este adeptul acelorasi principii despre estetica, pe care STATERA le promoveaza si le aplica : importanța unei abordări echilibrate, care să pună în valoare frumusețea naturală a fiecărui pacient.

Fiecare intervenție este atent planificată și personalizată pentru a răspunde nevoilor individuale ale pacienților, rezultând într-o armonie și naturalete a trăsăturilor faciale.

Expertiza 

DR. Gabriel Mazilu participa la cele mai importante congrese de specialitate in Rinoplastie, din care cele mai recente:  

 • Preservation Rhinoplasty Fellowship  – Dr IVES SABA, iun, 2023
 • Preservation Rhinoplasty World program, Nisa, 2022
 • Open Rhinoptoplasty Course (7th edition) – Bergamo, Martie 2022
 • Annual Meeting of the Rhinoplasty Society Europe – Bergamo, Martie 2022
Asadar, a invatat de la cei mai buni, medici cu renume in intreaga lume in rinoplastie, si continua sa se perfectioneze ,

Rezultatele vorbesc de la sine

Cazuri reale, imagini inainte si dupa operatia de Rinoplastie

Cum decurge
operatia ?

Consultul Inițial: 

– primul pas este o consultație detaliată cu Dr. Gabriel Mazilu (online) unde se vor discuta obiectivele pacientului și se vor realiza analizele necesare pentru a planifica intervenția.

Intervenția chirurgicala:

 Dr. Gabriel Mazilu va realiza operatia in Bucuresti, in spital privat care respecta toate exigentele medicale, inclusiv cele post-operatorii. 

Dr. Gabriel Mazilu foloseste cele mai avansate tehnici chirurgicale dar si tehnologia cu ultrasunete-  mai exact un instrument de piezochirurgie (Piezotome – PiezoSurgery Flex) pentru a remodela structura nazală cu o precizie milimetrică.

Această metodă permite o sculptare delicată fără a afecta țesuturile moi și fără a provoca fracturi ca in cazul rinoplastiei tradiționale.

Se vor produce vibrații de frecvență foarte mare și amplitudine mică, care sunt transmise la un vârf metalic (disponibil în diverse forme și interschimbabil în funcție de zona de aplicare).

Recuperarea:

Datorită naturii minim invazive a procedurii, timpul de recuperare este redus, iar efectele sunt mult mai “blande” : mai putine echimoze, mai putin edem, etc. 

Majoritatea pacienților pot reveni la activitățile normale în câteva zile, cu umflături și vânătăi minime.

Tot ce trebuie să știi despre Rinoplastia Ultrasonică

Ce este Rinoplastia Ultrasonica?

Rinoplastia ultrasonica este o tehnică avansată și minim invazivă de remodelare a nasului, care utilizează tehnologia cu ultrasunete pentru a sculpta precis osul și cartilajul nazal. 

Această metodă modernă reduce semnificativ riscurile și complicațiile asociate rinoplastiei tradiționale, oferind rezultate estetice superioare și o recuperare mai rapidă.

Rinoplastia ultrasonică este indicată pentru:

 • persoanele care doresc să își corecteze forma nasului din motive estetice,
 • pacienții care au nevoie de corectarea deformărilor nazale congenitale sau dobândite,
 • persoanele care au probleme de respirație cauzate de deviația de sept și vor să trateze aspectele funționale împreună cu cele estetice,
 • persoanele care au suferit traumatisme nazale și doresc o corecție estetică și funcțională.

In timpul operatiei, medicul chirurg va folosi  instrument de piezochirurgie cu ultrasunete (Piezotome – PiezoSurgery Flex) pentru a remodela structura nazală cu o precizie milimetrică.

Această metodă permite o sculptare delicată fără a afecta țesuturile moi și fără a provoca fracturi tradiționale. 

Se vor produce vibrații de frecvență foarte mare și amplitudine mică, care sunt transmise la un vârf metalic.

Avantajele Rinoplastiei Ultrasonice în Comparație cu Rinoplastia Clasica

 1. Precizie Ridicată – tehnologia cu ultrasunete permite chirurgului să controleze exact forma și dimensiunea osului și cartilajului, minimizând riscul de asimetrie și alte complicații. Tăierea oaselor prin piezochirurgie este mult mai fină și mai controlată, iar țesuturile moi nu sunt traumatizate prin această tehnică.
 2. Remodelarea oaselor nazale se poate realiza fără fracturarea acestora. În unele cazuri, cocoasele nazale pot fi reduse fără tăierea oaselor.
 3. Recuperare Rapidă – procedura minim invazivă reduce semnificativ timpul de vindecare și disconfortul post-operator. Pacienții experimentează mai puține umflături și vânătăi (mai frecvente în rinoplastia clasică).
 4. Vizibilitate mai mare – vizibilitatea în timpul procedurii este mult îmbunătățită.
 5. Minimizarea Complicațiilor – utilizarea ultrasunetelor reduce riscul de afectare a țesuturilor înconjurătoare și nervilor, prevenind astfel sângerările excesive și infecțiile. Trauma indusă de decolarea subperiostală și subpericondrală este minimizată asupra nervilor și vaselor de sânge situate deasupra acestei zone de disecție.
 6. Rezultate Naturale – sculptarea precisă oferă rezultate estetice foarte naturale, cu un profil nazal armonios și bine definit.
 7. Tehnică Avansată – rinoplastia ultrasonică nu modifică abordarea unei rinoplastii clasice. Piezotomul perfecționeză cu mai multă finețe anumiți pași, adresând aceleași probleme estetice.

Apeleaza la cei mai buni!

Explorează serviciile noastre