Drenaj Limfatic Lymphastim

Tratament Drenaj limfatic prin presoterapie controlata digital cu cel mai avansat aparat profesional de pe piata – BTL LYMPHASTIM™ 6000 Top Line .

TATAMENT RECOMANDAT PENTRU:

Drenaj Limfatic prin Presoterapie Lymphastim 1
01.

RETENTIE DE APA

picioare umflate, brate cu tesut “pufos” 

tratamentul ajuta semnificativ la edemelor de la nivelul mainilor si picioarelor la persoanele cu retentie de apa

DETOXIFIERE

stimuleaza imunitatea

Se accelereaza eliminarea reziduurilor si toxinelor, inclusiv cele rezultate din tratamentele pentru slabire, ceea ce are ca efect si cresterea imunitatii generale. 

Drenaj Limfatic prin Presoterapie Lymphastim 2

know more

Ce este  Lymphastim™ ? 

LYMPHASTIM™ este cel mai avansat aparat pentru drenaj limfatic prin presoterapie si  funcționează pe principul presoterapiei pneumatice.

Aplicatorii speciali prevăzuți cu manșoane cu multiple camere suprapuse oferă un masaj delicat, foarte bine dozat si pozitionat,  ce stimuleaza circulația naturala a limfei in organism.

Circulația limfatica o intensifică și pe cea sanguină prin aplicarea unor unde continue de presiune asupra venelor periferice.

Cantitatea sporită de sânge oxigenat conferă beneficii importante pentru piele si organsmul dvs in general. 

Atentie! Indiferent de reclamele pe care le cititi, drenajul limfatic prin presoterapie nu este un tratament vizat singur, pentru slabire si anticelulita, desi poate avea aceste efecte conexe, ci mai ales pentru alte beneficiia asupra organismului. 

BTL Lymphastim este un sistem clinic dovedit, aprobat FDA, cu rezultate vizibile imediat, 100% sigur.

Cui ii este recomandata presoterapia?

Tratamentele LYMPHASTIM™ sunt recomandate tuturor pacientilor care au o stare generala de sanatate buna  dar care au o retentie de apa importanta care face ca anumite zone sa fie umflate inestetic si chiar sa doara.

Drenajul limfatic este benefic persoanelor care stau mult in picioare sau poarta frecvent tocuri.

Este un tratament extrem de recomandat pacientilor care umeaza deja tratamente de slabire cu tehnologii care realizeaza apoptoza, precum Onda Coolwaves, si pentru care drenajul limfatic este foarte important. 

Ce este drenajul limfatic prin presoterapie? 

Drenajul limfatic prin presoterapie sau presodrenajul este un tratament profesional care stimuleaza sistemul limfatic.

Practic este o forma de masaj realizat sub presiune, prin compresia și decompresia controlata a unor parti de pe picioarele sau mainile tale.

In medicina estetica si fizioterapie presoterapia reprezinta un tratament de baza pentru drenajul limfatic, cu ajutorul caruia se reduce considerabil cantitatea de apa acumulata in exces (retentia de apa) si se realizeaza detoxifierea. 

Desi in sine nu este un tratament pentru slabil, circulatia sanguina va fi mult imbunatatita in urma presoterapiei si astfel vei putea avea rezultate mult mai bune in tratamentele anticelulita, (Onda, Radiofrecventa) dar si o imbunatatire la nivelul sistemului imunitar in general.

Ce este sistemul limfatic?

Atunci cand vorbim despre “circulatie” majoritatea ne gandim strict la circulatia sangelui, dar nu toată lumea ştie că avem un al doilea sistem circulator – sistemul limfatic.

Limfa este un fluid aproape limpede care circula prin vase limfatice de dimensiuni diferite, fiind o componenta importanta a sistemului imunitar.

Sistemul limfatic ajuta la transportul celulelor albe, nutrientilor, proteinelor si are un rol vital pentru functionarea organismului : preia reziduurile si surplusurile de lichide, le filtreaza si elimina toxinele, protejandu-ne de bacterii si virusi. 

Rolul limfei

In sistemul limfatic circula aproximativ 4 l de limfa care realizeaza schimbul de substante intre tesuturi si sange. Principalele roluri ale limfei sunt transportarea de substante nutritive in sange si preluarea toxinelor ce rezulta din arderile celulare. 

Stresul, sedentarismul, afectiunile cardiace, endocrine, renale sau tulburarile circulatiei sanguine sunt factori ce duc la o circulatie necorespunzatoare, fluxul limfatic devenind din ce in ce mai lent si adunandu-se astfel din ce in ce mai multe toxine in ganglionii limfatici ce duc la aparitia diverselor probleme, atat de sanatate cat si de ordin estetic (celulita).

Ce este drenajul limfatic? 

Stimularea procesului de curatare si detoxifiere a limfei reprezinta drenajul limfatic, iar aceasta se face prin aplicarea unei presiuni controlate, bine dozate atat ca intensitate cat si ca localizare si durata, asupra zonelor cu ganglioni limfatici. 

Dupa 2 sedinte de Limfastim, am simtit deja o imbunatatire, picioarele numai erau atat de umflate, mai ales gleznele! Recomand, este un tratament foarte placut.

Gabriela D. (43 ani)

Am facut multe tratamente anticelulita si de slabire, dar trebuia sa le combin cu masaj pentru drenaj, Lymfastim exact asta face. Acum dupa fiecare sedinta de Onda, fac o sedinta de presoterapie si rezultatele sunt mult mai bune.

Bianca (35 ani)

Oferă-i corpului tău grija pe care o merită

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare.

Explorează serviciile noastre