Epilare Definitiva Laser Premium - Clinica Statera

Epilare Definitiva Laser

Epilarea definitiva cu laser realizata la Clinica Statera, este cea mai eficienta metoda de indepartare a parului nedorit si se realizeaza cu cel mai performant echipament marca Deka ce combina laserul Alexandrite cu sistemul Moveo 

LASER ALEXANDRITE

detinem cel mai avansat sistem de epilare definitiva cu laser.

Dintre toate sistemele de epilare bazate pe emisia de fascicule laser, laserele Alexandrite au castigat increderea specialistilor.

Epilare definitiva cu laser in Bucuresti – cu aparatura considerata nr. 1 in lume

 MOTUS AX: LASER Alexandrite 755nm. + impreuna cu tehnologie MOVEO 

Producator: DEKA LASERS, leader mondial in dezvoltarea de lasere medicale

 

Este Clinica Statera cea mai buna clinica pentru pepilare definitiva cu laser din bucuresti? 

In primur rand acest gen de clasificare nu credem ca este posibil, ar trebui luati in calcul foarte multi nfactor pentru a avea o valoare reala. 😉

Ceea ce trebuie sa stiti despre Clinica Statera este faptul ca NU este un salon cosmetic si nu este o “clinica pentru epilare”, ci este o clinica estetica care ofera atat servicii medicale de dermatologie si estetica cat si cosmetica profesionala, tratamente corporale si epilare laser definitiva. Acest lucru face posibila folosirea unui laser profesional medical-estetic, cu parametri superiori echipamentelor din saloanele cosmetice. 

Suntem prima clinica estetica din Bucuresti care detine acest aparat, inca de la lansarea lui si omologarea internationala. Acum mai exista doar cateva clinici in Romania, insa noi chiar ne putem lauda cu o experienta acumulata, cu sute de cazuri, cu terapeuti specializati continuu si nu in ultimul rand cu faptul ca acest tratamente functioneaza cu supervizare si coordonare medicala. 

Popularitatea acestui tip de laser este bazata pe lungimea de unda de 755 nm, care livreaza un nivel de energie per puls la nivelul radacinii firului de par incomparabil cu laserele concurente.

DEKA a dezvoltat o tehnologie care optimizeaza cuplarea laser-piele prin dublarea transmisiei de energie, cu o eficienta energetica nemaivazuta pâna acum! 

Vârful din safir care vine în contact cu piele scade variatia indexului de reflexie prin reducerea pierderii de energie reflectata. 

video

"The popular procedure is more advanced than ever!"

Recomandat de medici deramatologi si esteticieni celebri, review-uri in reviste precum Elle, Man’s Health, etc

imagine pentru motus Ax epilare definitiva lasere
Play Video

puncte forte epilare laser MOTUS

Epilarea definitiva cu laserul Motus are avantaje nete fata de alte aparate existente pe piata .

01. Epilare laser fara durere

Sistemului de racire la contact cu pielea si miscarile repetate cu impulsuri la putere redusa, induc o încalzire graduala, evitând durerea si efectele secundare.

02. epilare - siguranta maxima

Actioneaza pe toate tipurile de piele, chiar si pe piele bronzata sau par deschis la culoare, FACIAL si CORPORAL

03. Epilare laser maxim eficienta

(frecventa maxima de 5 Hz) si un numar limitat de tratamente necesare, aprox 70% din prima sedinta

04. in orice anotimp

Sedintele de epilare definitiva cu acest laser pot fi facute chiar si vara (cu respectarea protocolului)

laser pentru epilare definitiva Motus Ax by Deka

Q & A

Inainte de prima sedinta de tratament, este necesar ca cel putin 2-4 saptamani sa nu se realizeze epilare cu ceara sau cu aparate electrice sau decolararea parului in zona targetata.

Doar cu 2-3 zile inainte este in regula sa fie rase firele de par astfel incat la sedinta de tratament sa nu fie mai lungi de 1-2 mm.

Se poate face epilare laser pe orice zona a corpului: fata sau corp, atata timp cat nu exista leziuni. cel mai frecnet se face epilare laser pt. axile, inghinal, gambe sau picioare integral, linia abdomenului, periareolar (sani, in jurul mamelonului), mustata, barba, perciuni, fese, spate, dar si varinata full-body - epilare toate zonele corpului.  

Depinde foarte mult de tipul de laser folosit, de modul cum acesta este folosit - parametrii tehnici, dar si de zona unde se face apilarea, de tipul de par si fototipul de piele (alba sau inchisa la culoare)

Se considera ca laserul Alexandrite natural cu lungimea de unda de 755 nm este maxim eficient in acest moment, putand avea ofecienta de pana la 70% chiar de la prima sedinta. 

Totusi in majoritatea cazurilor rezultatele importante apar de la 3-a sedinta.

In general este nevoie de un numar de 6 sedinte pentru a se considera rezulatul final. Apoi, o data pe luna sau la cateva luni  (la intervalele stabilite in functie de persoana si zona epilata) se realizeaza sedinte de intretinere. 

Exista cazuri speciale, cand persoana are hirsutism sau alte afctiuni endocrine, de asemenea cand exista anumite combinatii foarte dificile intre culoarea. grosimea firului de par si si culoarea pielii, cand este necesar un numar de pana la 10-11 sedinte.

Epilarea cu laserul Alexandrite este definitiva pe foliculii activi pe care se actioneaza. Acestia insa reprezinta majoritatea foliculilor si nu totatlitatea lor. Altfel spus, mai exista si alti foliculi inactivi la momentul epilarii care se activeaza ulterior. Acestia pot fi mai multi saun mai putini, in functie de anumiti factori personali, de metabolism, de anumite probleme endocrine, etc. De regula  insa, foliculii noi care se activeaza, resprectiv parul crescut va fi mult mai rar si mai fin. 

Epilarea cu MOTUS Ax care foloseste laser Alexandrite si sistem Moveo cu racire integrata NU DOARE.

Exista insa alte achipamente pe piata care realizeaza epilare cu laser cu un anumit grad de durere sau discomfort.

special features

EPILARE
FARA DURERE

Sistem profesional super-avansat cu sistem de racire

corporalA & FACIALA

folosit si pe zone foarte sensibile ca zona faciala

Toate tipurile de piele

inclusiv pielea inchisa la culoare sau bronzata

Fara Reflectie = 100% Absorbtie de energie

Aderenta totală a piesei de mâna pe suprafața care trebuie tratata, reseteaza dispersia de energie, obtinându-se astfel 100% absorbtie de energie, ceea ce înseamna ca pentru a obtine aceleasi rezultate avem nevoie de o putere mai mica, comparativ cu alte sisteme de pe piata.

laser pentru epilare definitiva Motus Ax by Deka

SIGURANTA TOTALA / SAFETY FIRST

Emisia cumulativa de laser permite livrarea energiei la impulsuri de putere mai mici, care conduc la distrugerea parului intr-un mod total nedureros pentru pacient și fara efecte secundare, cum ar fi arderea sau decolorarea, chiar si la tipurile de piele mai inchise.

epilare faciala cu laser

  • Motus este un echipament laser medical (nu doar cosmetic!!!) cel mai eficient si sigur pentru epilarea faciala. Avem rezultate excelente inclusiv in cazuri de hirsutism (pilozitate excesiva de cauza hormonala) . 

Am realizat un video chiar la noi in clinica, in care am explicat acest tratament de la A la Z

– “Ce este si cum se realizeaza epilarea faciala?”

– “Cine face acest tratament?” 

– “Cand se poate face epilare faciala la Statera?”

– “Este dureros tratamentul?”

– “Cat de definitiva este epilarea laser definitiva cu Motus by Deka de la clinica Statera?”

-“Cum te pregatesti inainte de o sedinta de epilare faciala? “

-“Ce faci dupa tratamentul de epilare faciala defiitiva? “

video

EPILARE FACIALA definitiva cu LASER

Motus este un echipament laser medical (nu doar cosmetic!!!) cel mai eficient si sigur pentru epilarea faciala. 

CAT COSTA EPILAREA LASER

Preturile pentru epilarea laser definitiva la Clinica Statera, sunt comparabile cu cele din saloanele estetice, desi laserul folosit de noi este unul medical, cu performante net superioare. 

De asemenea beneficiati de confortul si siguranta unei clinici medicale de dermatologie si estetica cu personal super-calificat. 

Un alt aspect important este faptul ca noi avem cea mai bogata experienta in folosirea laserului pentru epilare intrucat suntem prima clinica care detine acest echipament in Romania. 

Accesati lista de preturi!

Facial

Body

Epilare

Dermatologie

Estetica

Site-icon-70-statera-sq

CLINICA STATERA - by Dr. Florin JURAVLE

Follow us!

Scroll to Top
Whatsapp
1
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna, ne poti scrie si aici, click direct pe buton de Whatsapp!