LASER CO2 fractionat

standardul "de aur" in tratamentele de resurfacing

Tratamentul cu laser CO2 este considerat varful tahnologic in momentul de  fata in rejuvenarea pielii si tratamentul cicatricilor, semnelor post acnee sau vergeturilor

Laserul CO2 SmartXide Punto - cel mai avansat sistem existent

Laserul CO2 SmartXide Punto este cel mai nou sistem de laser CO2 fractionat ablativ disponibil la ora actuala, care combina performante tehnice cu cea mai avansata tehnologie laser RF-CO2, impreuna cu tehnologia PSD® ce ii potenteaza efectul, putand produce impulsuri laser fractionate cu forme variabile ale: impulsului, duratei, energiei produse, puterii emise.Acest laser este capabil să trateze cu succes și în condiții de maxima siguranță chiar și cele mai complexe cazuri, cum ar fi cicatricile, suprafeţele pigmentate și ridurile adânci, chiar și în zonele foarte delicate (precum gâtul sau zona pleoapelor) dar și pe fototipurile cu un risc ridicat de hiperpigmentare post-inflamatorie (PIH).

La Clinica Statera tratamentul se realizeaza cu cel mai performant echipament :SmartXide Punto by DEKA. 

DEKA nu este doar unul dintre leaderii la nivel mondial in productia de lasere medicale, insa este si un pionier in domeniul laserelor CO2, astfel ca acest SMART X-SIDE are “in spate” zeci de ani de  experienta, cercetare si studii clinice. 

Foloseste o tehnologie laser special conceputa special pentru medicina estetica și chirurgia dermatologica impreuna cu tehnologii unice, ceea ce face ca tratamentul sa atinga un nivel de performanta, rezultate si confort pentru pacient nemaintalnit la acest gen de laser. 

Astfel pot fi facute  tratamente complexe pentru refacerea reliefului deteriorat al pielii, reducerea considerabila a aspectului cicatricilor, vergeturilor, a ridurilor profunde și a hieperpigmentarilor de diverse tipologii, chiar s in zone delicate precum gatul, pleoapele, buzele. 

Tratamentul laser CO2 adaptat cu tehnologia Pulse Shape Design®

Inima laserului Smartxide Punto este o sursă RF CO₂ asociata cu tehnologia PSD® si poate produce impulsuri laser fracționate cu forme variabile de puls, durată, energie și puteri de vârf (high peak).

Pot fi selectate 3 forme diferite de impulsuri:

 

Ablația: puterea de vârf ridicată livrată în prima parte a pulsului, eliberează o cantitate mare de energie foarte rapid și provoacă ablația imediată a epidermei și a straturilor superficiale ale pielii.

Efectul termic: după ablație, energia laserului CO2 este transformată în căldură si este transmisa adânc în derm, producand o „contracție” imediată a țesuturilor cu o stimulare puternica a producției de colagen nou.

Functia SmartStack

Precizie maximă în controlul adâncimii de vaporizare a pielii și a efectelor termice
Datorită funcției SmartStack este posibilă efectuarea unui număr de impulsuri consecutive în același DOT (de la 1 la 5).

Siguranta

Controlul perfect al efectului termic între un impuls și următorul, țesutul se răcește, reducând astfel deteriorarea termică și riscul efectelor secundare nedorite.

Controlul precis al adâncimii de vaporizare
Împiedicând sângerările, perioada de recuperare este rapidă și confort pacientului este îmbunătățit

Funcția SmartStack face din SmartXide Punto unul dintre cele mai sigure și mai eficiente sisteme de pe piață.

Laser CO2 fractionat 1

Mușchii ating peste 20.000 de contracții în timpul unei sesiuni de antrenament de numai 30 min. și răspund remodelându-și structurile și mărindu-și volumul.

20.000

CONTRACTII

30

MIN.

TRATAMENT RECOMANDAT PENTRU:

Rezultate

FMS (Focused Magnetic Stimulation)

O tehnologie care declanșează 

  • Lipoliză Intensivă în celulele adipoase, deteriorând țesutul adipos din jur
  • Apoptoza după leziunea adipacitelor, care produce o reducere a grăsimilor.
  • Îngroșarea Musculară datorită stresului de ardere rapidă a nervilor și a contracțiilor fibrelor.
  • Contracții Supramaximale pentru stimularea profundă a mușchilor (2,5 tesla)

Laser CO2 fractionat 2

Disclaimer:  Efectele si rezultatele tratamentului sunt oferite spre exemplificare, ele nu pot fi garantate, fiind diferite de la o persoană la alta in functie de particulăritățile fiecăreia si a problemelor tratate. 

ofera-i corpului tau atentia pe care o merita!

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare