Tratament Cu Laser Vascular Syncro - Venectazii Si Alte Leziuni Ale Vaselor

tratament Laser Vascular

Syncro FT

Sistemul Laser  Synchro FT – pt. tratamente dermatologice și estetice: leziunile vasculare și pigmentate și o gamă largă de tratamente de rejuvenare a pielii.

Fara durere

Tratament recomandat pentru:

Beneficiile tratamentului cu laserul vascular SynCRO FT:

Laserul vascular Synchro FT este un laser dermatologic ultraperformant care va permite sa rezolvati o serie de probleme dermatologice si estetice fara operatie si chiar fara durere, uneori dinr-o singura sedinta. Printre acestea acestea acele vinisoare rosiatice sau albastrui-violacee, dar si alte formatiumi : pete, angioame, hemangioame, etc. 

 

Dr. catalin Manole in timp e face tratament cu laser vascular pentru vinisoare pe mana unei paciente
Dr. Catalin Manole - tratament laser vascular la Clinica Statera

Cum actioneaza laserul vascular

Tehnologie laser vascular avansata

Laserul Synchro FT este combinatia ideala dintre un laser Nd: YAG Long & Short Pulse si un aplicator FT cu lumina pulsată.

Sistemul laser ne permite sa oferim o gama completa de tratamente dermatologice si estetice: indeparteaza nechirurgical leziunile vasculare si pigmentate, realizeaza o gama larga de tratamente de rejuvenare a pielii, inclusiv indepartare definitiva a parului / epilare.

Ce sunt leziunile vasculare si cum pot fi tratate cu laser vascular

Leziunilor vasculare faciale si corporale – dilatatii vasculare, apar sub sub forma de vinisoare rosiatice sau albastrui (venectazii) fie ca o pata difuza tip eritem, angioame hemangioame si alte formatiuni definite de terminologia dermatologica. Acestea afecteaza inestetic la nivelul fetei, decolteului mainilor, picioarelor.

Aceste dilatatii vasculare pot fi indepartate in maxima siguranta si fara durere cu acest laser, uneori chiar dintr-o singura sedinta.

Synchro FT permite medicilor sa aleaga cea mai eficienta lungime de unda, sa defineasca forma pulsului si sa stabileasca dimensiunea potrivita a spot-ului pentru fiecare tip de tratament.

video

"Vascular Laser - prof. Paolo Bonan"!

The Measure of a Great Technology,  axcellent results, allows physicians to select the most effective wavelength, define the pulse shape, and set the most suitable spot size for every type of treatment

laser vascular cover video vinisoare youtube
Rulează videoul

inainte -dupa

imagini inainte si dupa tratamentul cu SYNCHRO FT

Disclaimer:  Efectele si rezultatele tratamentului sunt oferite spre exemplificare, ele nu pot fi garantate, fiind diferite de la o persoana la alta in functie de particularitatile fiecareia si a problemelor tratate. 

ofera-i pielii tale grija pe care o merita!

Rezultate durabile. Avantaje fata de laser.

Scroll to Top
Whatsapp
1
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna, ne poti scrie si aici, click direct pe buton de Whatsapp!