Liposuctie

eliminarea imediata a depozitelor de grasime localizate cu liposuctie asistata VIBRASAT® PRO

Cel mai avansat tip de liposuctie chirurgicala, vibro-liposuctia, inlatura cea mai mare cantitate de grasime in cel mai scurt timp si cu impact minim traumatic pentru tesuturile adiacente, cu recuperare excelenta. 

Lipoaspiratia asitata electric este o procedura inovatoare si extrem de eficienta pentru indepartarea excesului adipos.

Tehnologia Vibrasat Pro permite chirurgului plastician sa efectueze o interventie mult mai putin traumatica pentru tesuturi. 

Astfel, procedura de lipospiratie este efectuata cu un dispozitiv considerat leader in domeniu, ce poate produce pana la 6000 de vibratii pe minut, ocolind vasele de sange si limfaticele din profunzimea stratului adipos.

Ce inseamna asta pentru pacient?

Mai putine vanatai, dureri minime, o recuperare mult mai rapida si nu in ultimul rand, o definire foarte frumoasa a contururilor corporale.

 

Vibrasat Pro - leader tehnologie liposuctie

Aparatura Liposuctie asistata electronic Vibrasat Pro
Liposuctie 1

Important!

  • Liposucția realizeaza si modelarea (conturing-ul)  acestor zone
  • Alte nume pentru liposucție includ lipoaspiratie, lipoplastie. 
  • Liposucția NU este considerată o metodă generală de slăbire sau o alternativă la slăbire.
  • Dacă sunteți supraponderal, este posibil să pierdeți mai mult în greutate prin dietă și exerciții fizice sau prin proceduri bariatrice – cum ar fi operația de bypass gastric – decât ați face cu liposucția.

Puteți fi un candidat pentru liposucție dacă aveți prea multă grăsime corporală în anumite locuri, dar altfel aveți o greutate corporală stabilă.

Ce este Liposuctia?

Liposucția este o procedură chirurgicală care foloseste tehnici de aspirație, (de aceea mai este cunoscuta / intalnita si cu denumirea de lipoaspiratie pentru a îndepărta grăsimea nedorita din anumite zone ale corpului, cum ar fi: abdomen, șolduri, coapse, flancuri, fese, brațe sau gât. Dr. Adrian Pelinaru, Medic specialist Chirurgie Estetica, realizeaza aceasta operatie folosind cele mai avansate tehnci existent si tehnologia considerata leader in acest moment : Vibrasat® Pro.

Cea mai frecventa zona vizata este abdomenul, varinata de liposuctie abdominala fiind una din cele mai frecvente operatiid e inlaturare rapida si sigura a grasimii localizate din zona abdomenului, care, fie nu “raspunde” favorabil la dieta sau sport, fie se doreste un rezultat foarte rapid. 

!!! Images have exclusive medical / education purpose, they do not have a sexual meaning, nor refere to nudity

Despre realizarea interventiei de liposuctie /lipoaspiratie

Ce presupune mai exact?

Ca orice interventie chirurgicala presupune o consultatie in care medicul discuta impreuna cu pacientul despre zonele vizate si se decide care sunt acele zone care se preteaza interventiei precum si daca urmeaza a se asocial si alte proceduri precum transferul de grasime (microlipofilling).

Desigur in perioada dintre consultatie si interventie, pacientul trebuie sa faca o serie de analize specifice si va avea loc consultul pre-anestezic. 

UNDE se realizeaza interventia? 

Interventia chirurgicala se realizeaza in cadrul unui spital privat de top cu toate dotarile si rigurozitatea unui spital de urgenta, astfel ca sunteti in siguranta deplina din punct de vedere al protocoalelor medicale. 

Ce tip de anestezie se foloseste ? 

Pentru a realiza operatia de liposuctie la parametri optimi pacientul primeste anestezie generala. 

Ce durata are operatia ? 

In functie de numarul zonelor pe care se realizeaza, de specificul fiecarui pacient in parte precum si de asocierea cu alte proceduri (microlipofilling) poate dura de la 1-5 ore. 

Este nevoie de spitalizare ? 

In functie de cele enumerate mai sus, uneori este nevoie de 1 zi de spitalizare pentru a tine sub control medical evolutia post operatorie. 

 

 

Ce pret are operatia de liposuctie?

Preturile sunt comunicate pe pagina dedicata, inclusiv promotia aferenta! 

Lipoaspiratie Vibrasat® Pro – asistata electronic
-Lipoaspiratie abdomen/coapse intern/coapse extern/fese/gambe: 1600 euro/1 zona / Promotie:1300 euro
-Lipoaspiratie a doua zona: 1000 euro / Promotie 800 euro

Interventia este relizata de Dr. Adrian Pelinaru, medic specialist Chirurgie Plastica Estetica si Reparatorie. 

Dr Adrian Pelinaru in timpul opratiei de liposuctie asistata cu Vibrasat Pro

OPERATIE RECOMANDATA PENTRU:

Disclaimer:  Efectele si rezultatele tratamentului sunt oferite spre exemplificare, ele nu pot fi garantate, fiind diferite de la o persoană la alta in functie de particulăritățile fiecăreia si a problemelor tratate. 

Oferă-i corpului tău grija pe care o merită

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare.