Mezoterapie virtuala Dermoporatie

95% penetrare fata de 5% prin aplicare directa

Tratamentul de Mezoterapie virtuala prin Dermoporatie reprezinta varianta profesionala de mezoterapie fara ace, fara intepaturi, prin care se introduc in profunzimea dermului vitamine, aminoacizi si alti nutrienti valorosi.

  • hidratare
  • luminozitate
  • antiinflamatii
  • riduri

Eficacitate

Rezultat vizibil imediat

Fă O Programare

Beneficiile Tratamentului

Hidratare profunda si luminozitate

ingredientii din seruri sunt livrati in profunzime

Rejuvenare

piele cu aspect intinerit pr

fermitate si tonus

cresterea tonusului pentru pielea lasata

Tenul acneic

diminuarea inflamatiei

Ce este Mezoterapia virtuala?

Mezoterapia virtuala prin Dermoporatie sau Electroporatie transdermala este o tehnologie non-invaziva ce utilizeaza un anumit tip de impulsuri electrice / microcurenti. 

Dermoporatie pe frunte, mezoterapie fara ace

Aceasta tehnologie permite crearea unor micro-canale in membranele celulare, si permite introducerea serurilor in interiorul acestora, fara a afecta pielea sau stratul cornos.

choose us

Caracteristici Speciale

Dermoporatia - electroporatia transdermala

100% neinvaziva

fara intepaturi, fara trauma asupra pielii

100% nedureroasa

nu ustura, nu doare

livreaza intracelular

livrarea si infuzarea profundă a
soluțiilor profesionale

Imagini din timpul tratamentului

Cum functioneaza tratamentul Mezoterapie virtuala?

Ce este mezoterapia virtuala? 

Mezoterapia virtuala prin Dermoporatie sau Electroporatie transdermala este o tehnologie non-invaziva ce utilizeaza un anumit tip de impulsuri electrice / microcurenti. Aceasta tehnologie permite crearea unor micro-canale in membranele celulare, si permite introducerea serurilor in interiorul acestora, fara a afecta pielea sau stratul cornos.

– este varful de gama din categoria echipamentelor de mezoterapie virtuala, datorita gradului mare de absorbtie (de pana la 95% ) si a posibiltatii de infuzare a solutiilor atat intracelular cat si extracelular.

Micro-curenti: Impulsurile speciale ale micro-curentilor de intensitate mica sunt emise simultan cu electroporatia transdermala si cresc eficienta tratamentului. Totodata stimuleaza fibrele musculare prin inducerea unor micro-contractii ce ajuta la tonifierea acestuia.

Foto-biostimulare in spectru verde: Lumina rece in spectru verde de 525 nm stimuleaza procesul de regenerare naturala a pielii si confera un efect de luminozitate acesteia. Utilizata impreuna cu celelalte tehnologii, amplifica efectele solutiilor infuzate.

Dupa cate sedinte se vad rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile imediat dupa tratament, tenul este vizibil mai luminos, mai hidratat. Atunci cand urmarim  sa tratam anumite probleme precum inflamatia tenului acneic, esunte necesare mai multe sedinte, dar dupa 3 sedinte rezultatele sunt, de cele ma multe ori, evidente. 

Cate sedinte mezoterapie faciala se pot face si la ce intervale? 

Este bine ca mezoterapie (indiferent de forma aleasa) sa fac aparte din programul ingrijirii tenului tau pe termen lung! 

Daca ne referim strict la mezoterapia virtuala prin Dermoporatie ea se poate face saptamanal, pe tremen lung, reprezentant un “ajutor” dat tenului sa primeasca si sa recepteze cat mai bine substantele benefice din serurile dermato-cosmetice. 

Care sunt cele mai bune seruri pentru dermoporatie? 

Intrucat prin acest tratament se “livreaza” in profunzimea tenului niste substante, este foarte important ce seruri alegi sa “transporti”.  

La clinica Statera avem o selectie foarte bine stabilita si supervizata medical, de seruri cosmetice profesioanale, dermato-cosmetice, de la brand-uri consacrate si care sunt leaderi in domeniul mezoterapiei. 

Nu orice ser poate fi folosit in mezoterapie, nu orice vitamina poate fi livrata in profunzime, nu orice combinatie este potrivita! 

Altre tratamente de Mezoterapie virtuala 

 

Pe langa Dermoporatie, la Clinica Statera mai poti experimenta:

mezoterapia prin infuzare Dermalinfusion

mezoterapia cu jet de oxigent presurizat JetPeel  

 

Păreri despre Mezoterapia virtuala

Oferă-i tenului tău grija pe care o merită

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare.
Mezoterapie virtuala (fara ace) - Dermoporatie 1

Explorează serviciile noastre