MICRODERMABRAZIUNE

Microdermabraziunea este considerata “punctul zero” in ingrijirea faciala, fiind  metoda nr. 1 curatare prin exfoliere controlata a pielii, prin care se indeparteaza celulele moarte si impuritati.  

Folosim Microdermabraziune profesionala Pristine, cu diamant natural si vacuum.

rezultat vizibil imediat

Tratament recomandat pentru:

Beneficiile tratamentului:

  • curata, regenereaza si reda luminozitate tenului, prin indepartarea stratului de celule moarte si a impuritatilor
  • scade dimensiunea porilor dilatati
  • estompeaza pete si hiperpigmentari
  • accelereaza productia de colagen si elastina “responsabile” pentru elasticitatea pielii
Microdermabraziune cu diamant 1
  • Creste semnificativ rata de absorbtie a ingredienților activi din produsele  cosmetice aplicate (de 8-24 ori)
  • imbunatateste circulatia limfatica locala, eliminând toxinele la nivelul pielii;
  • imbunatateste fluxul sanguin, ajuta la oxigenare
  • tratament nedureros, fara perioada de recuperare, cu efecte vizibile imediat!

microdermabraziunea PRISTINE ™

Pristine ™ – sistem profesional 

Microdermabraziunea Viora Pristine – pe care o realizam la Clinica Statera este una “premium”, cea mai avansata tehnologic in momentul de fata! Ea foloseste 10 capete diferite cu diamante adevarate (si nu pudra de diamante) pentru exfoliere si un sistem vacuum pentru eliminarea completa a celulelor moarte.

Punctul “zero” in ingrijirea faciala

Un tratament de microdermabraziune este nelipsit in cosmetica faciala profesionala, considerat “punctul zero” in ingrijirea faciala. Altfel spus, orice tratament cosmetic faceti, este recomandat sa incepeti cu o microdermabraziune!

2 actiuni simultan:

CURATARE

Stratul superficial de celule moarte si impuritati este curatat prin exfoliere controlata si vacuum

REGENERARE

Membrana bazala este stimulata sa produca noi celule, pielea este stimulata sa se regenereze

Totul despre
Microdermabraziune

Ce este microdermabraziunea? 

Microdermabraziunea este o procedura dermatocosmetica ce consta in exfolierea stratulului superficial al pielii, format din celule moarte.

Prin microdermabraziune se indeprateaza toate impuritatile, se realizeaza o curatare profunda, astfel se realizeaza curatarea pielii dar si imbunatatirea aspectului si texturii epidermei.

In acelasi timp se realizeaza o “intinerire” a tenului prin accelerarea proceselor naturare de producere a colagenului nou.   

 

 

De ce sa incluzi in rutina ta? 

Minim o sedinta de Microdermabraziune profesionala la 2 luni ar trebui sa fie rutina ta de ingrijire a tenului, iar asta pentru ca specialistii in dermatologie, cosmetologie si estetica il considera ca unul din cele mai eficiente pentru curatarea si redarea supletii pielii. 

Cu atat mai mult cu cat tehnica a fost introdusa inca din anii ’80 in clinici exclusiviste din Germania, ulterior perfectionandu-se extrem de mult si dovedindu-si efectele. 

cum actioneaza ? 

Stratul superficial al pielii, cu celule moarte este indepartat, iar astfel membrana bazala este stimulata sa produca noi celule, deci practic pielea este stimulata sa se regenereze. 

In plus este capacitatea pielii de absorbtie a substantelor active din tratamnetele aplicate pe piele creste de pana la 24 ori, conform studiilor, ceea ce face ca microdermabraziunea sa fie considerata “punctul zero” in orice tratament cosmetic. 

Profesional vs. amator 

Pielea noastra este atat de diferita, atat ca si grosime sau alti parametri cat si ca reactivitate. Desi microdermabraziunea este un tratament prezent mai mai toate clinicile / saloanele estetice, succesul ei depinde in mare masura daca este facuta cu un echipament cu adevarat profesional, care poate controla intensitatea exfolierii in functie de specificul pielii. 

Cel mai bun echipament este considerat Viora Pristine, care in plus si vacuumizeaza / aspira toate impuritatile, adaugand un plus de siguranta, un proces steril. 

 

 

video

The Diamond tip advantage of pristine

Cum actioneaza Microdermabraziunea profesionala Pristine cu capete de diamant si sistem vacuum. 

Microdermabraziune cu diamant 5
Play Video

Microdermabraziune Pristine - simply the best!

precizie maxima a exfolierii

Pristine™ este considerat standardul de aur in echipamentele profesionale pt microdermabraziune.  Acesta ofera o precizie a exfolierii de neegalat, fiind extrem de eficient, cu rezultate vizibile chiar de la primul tratament. 

 

Microdermabraziune cu diamant 6
Siguranta si personalizare

Nu produce iritatii sau disconfort, vacuumizarea elimina orice posibilitate de infectie, ofera posibilitate de personalizare a tratamentului.Tratamentul cu Pristine™ nu implica pulberi de cristale sau agenti iritanti care ar putea fi inhalati.Tratamentele sunt sigure, igienice si antialergice.

inainte -dupa MICRODERMABRAZIUNE

imagini inainte si dupa tratamentul cu Microdermabraziune pristine