Microdermabraziune cu diamant

Microdermabraziunea profesionala este considerata "punctul zero" in ingrijirea faciala, fiind  metoda nr. 1 curatare prin exfoliere controlata a pielii, prin care se indeparteaza celulele moarte si impuritati. 

Folosim Microdermabraziune profesionala Pristine, cu diamant natural si vacuum.

  • ten încărcat, pori măriți, exces de sebum
  • ten deshidratat, tern, fără luminozitate

Eficacitate

Rezultat vizibil imediat

Fă O Programare

Beneficiile Tratamentului

Curatarea tenului

curata, regenereaza si reda luminozitate tenului, prin indepartarea stratului de celule moarte si a impuritatilor

Micsorarea porilor

scade dimensiunea porilor dilatati tocmai ca urmare a inlaturarii imuritatilor acumulate

Imbunatateste absorbtia

Creste semnificativ rata de absorbtie a ingredienților activi din produsele cosmetice aplicate (de 8-24 ori)

Imbunatatirea circulatia limfatica

imbunatateste circulatia limfatica locala, eliminând toxinele la nivelul pielii

Imbunatateste fluxul sangvin

mbunatateste fluxul sanguin, ajuta la oxigenare

Ce este Microdermabraziunea

Punctul “zero” in ingrijirea faciala

Un tratament de microdermabraziune este nelipsit in cosmetica faciala profesionala, noi il consideram “punctul zero” in ingrijirea faciala. Altfel spus, orice tratament cosmetic faceti, este recomandat sa incepeti cu o microdermabraziune!

Microdermabraziune cu diamant 1

Curatarea pielii la superlativ

Microdermabraziunea este un tratament de cometica profesionala strict legat de curatarea profesionala mecanica a pielii intr-un mod neegalat de catre produsele cosmetice pentru curatare.

choose us

Caracteristici Speciale

3 acțiuni simultan:

Exfoliere

celulele moarte sunt indepărtate
delicat

Extracție impuritati

vacuumul extrage in timp real celulele moarte exfoliate si impuritatile

Regenerare

Membrana bazala este stimulata sa produca noi celule, pielea este stimulata sa se regenereze

Totul despre
Microdermabraziune

Ce este microdermabraziunea? 

Microdermabraziunea este o procedura dermatocosmetica ce consta in exfolierea stratulului superficial al pielii, format din celule moarte.

Prin microdermabraziune se indeprateaza toate impuritatile, se realizeaza o curatare profunda, astfel se realizeaza curatarea pielii dar si imbunatatirea aspectului si texturii epidermei.

In acelasi timp se realizeaza o “intinerire” a tenului prin accelerarea proceselor naturare de producere a colagenului nou.   

Cum actioneaza ? 

Stratul superficial al pielii, cu celule moarte este indepartat, iar astfel membrana bazala este stimulata sa produca noi celule, deci practic pielea este stimulata sa se regenereze. 

In plus este capacitatea pielii de absorbtie a substantelor active din tratamnetele aplicate pe piele creste de pana la 24 ori, conform studiilor, ceea ce face ca microdermabraziunea sa fie considerata “punctul zero” in orice tratament cosmetic. 

De ce sa incluzi in rutina ta? 

Minim o sedinta de Microdermabraziune profesionala la 2 luni ar trebui sa fie rutina ta de ingrijire a tenului, iar asta pentru ca specialistii in dermatologie, cosmetologie si estetica il considera ca unul din cele mai eficiente pentru curatarea si redarea supletii pielii. 

Cu atat mai mult cu cat tehnica a fost introdusa inca din anii ’80 in clinici exclusiviste din Germania, ulterior perfectionandu-se extrem de mult si dovedindu-si efectele. 

Profesional vs. amator 

Pielea noastra este atat de diferita, atat ca si grosime sau alti parametri cat si ca reactivitate. Desi microdermabraziunea este un tratament prezent mai mai toate clinicile / saloanele estetice, succesul ei depinde in mare masura daca este facuta cu un echipament cu adevarat profesional, care poate controla intensitatea exfolierii in functie de specificul pielii. 

Cel mai bun echipament este considerat Viora Pristine, care in plus si vacuumizeaza / aspira toate impuritatile, adaugand un plus de siguranta, un proces steril. 

 

 

video

The Diamond tip advantage of pristine

Cum actioneaza Microdermabraziunea profesionala Pristine cu capete de diamant si sistem vacuum. 

Microdermabraziune cu diamant 2
Play Video
the best in class

Microdermabraziune Pristine

cum actieaza microdermabraziunea Pristine

Precizie maxima a exfolierii

Pristine™ este considerat standardul de aur in echipamentele profesionale pt microdermabraziune.  Acesta ofera o precizie a exfolierii de neegalat, fiind extrem de eficient, cu rezultate vizibile chiar de la primul tratament. 

Siguranta si personalizare unice!

Nu produce iritatii sau disconfort, vacuumizarea elimina orice posibilitate de infectie, ofera posibilitate de personalizare a tratamentului.

Înainte-După

imagini înainte si după tratamentul cu Microdermabraziune diamant Viora Pristine

Disclaimer:  Efectele si rezultatele tratamentului sunt oferite spre exemplificare, ele nu pot fi garantate, fiind diferite de la o persoană la alta in functie de particulăritățile fiecăreia si a problemelor tratate. 

FAQ - Intrebari frecvente

Microdermabraziunea este o procedura dermatocosmetica ce consta in exfolierea stratulului superficial al pielii, format din celule moarte.

Prin microdermabraziune se indeprateaza toate impuritatile, se realizeaza o curatare profunda, astfel se realizeaza curatarea pielii dar si imbunatatirea aspectului si texturii epidermei.

In acelasi timp se realizeaza o “intinerire” a tenului prin accelerarea proceselor naturare de producere a colagenului nou.   

What is Microdermabrasion

Stratul superficial al pielii, cu celule moarte este indepartat, prin exfoliere / abraziune controlata, iar astfel membrana bazala este stimulata sa produca noi celule, deci practic pielea este stimulata sa se regenereze.

Microdermabraziunea este unul dintre putinele tratamente cosmetice fara contraindicatii, putand fi facuta in siguranta atat de catre femei gravide, care alapteaza, adolescenti; nu presupune nici o forma de radiatie, microcurenti, ultrasunete, este mecanica si complet non invaziva. 

Oferă-i tenului tău grija pe care o merită

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare.
Microdermabraziune cu diamant 3

Explorează serviciile noastre