OBAGI Medical

Cosmetice-medicale cu recunoastere internationala, actiune unica si intensa (anti-acnee, anti-rid)

the original

Tratamente si produse dermato-cosmetice recomandate pentru:

OBAGI Medical ofera atat tratamente realizate in clinica cat si produse de folosit acasa in rutina de skincare. Dintre acestea unele cu nostorietate internationala precum: 

  • Elastiderm, una dintre cele mai apreciate formule de crema pentru ochi cu o formula patentata
  • Clenziderm – o gama cu rezultate extrordinare pentru acnee si tenurile cu pori mariti si exces de sebum
  • Daily Hydro-drops – ser de hidratare cu B3 si uleiuri microincapsluate printr-o tehnologie patentata, un ser fabulos cu textura umeda, extraordinar de apreciat si tolerat de orice tip de ten
  • Serurile cu Vit C, o formula cu molecula inalt stabilizata, unica, cu absorbtie, toleranta si eficienta unice, diferite de cele existente pe piata. 
  • Cremele cu retinol absolut speciale -formă încapsulată de retinol este eliberată gradual, îmbunătățind aspectul tenului și netezind textura neomogenă a pielii pentru un ten mai luminos, cu minim de iritație.

OBAGI

a leader in skin health

OBAGI este unul din cele mai cunoscute nume la nivel mndial in dermato-cosmetica profesionala.  Este un brand la care au contribuit generatii de medici dermatologi si esteticieni, un brand la care fiecare produs inglobeaza o inovatie. 

Cu o experienta de peste 30 de ani de stiinta si inovatie, Obagi a definit si defineste conceptul de piele sanatoasa, dezvoltand produse adaptate fiecarui tip de piele.

Fiecare produs are “in spate” foarte multi ani de cercetare si studii clinice, nici un produs, nici un ingredient nu este pus “pe piata” fara a fi indelung testat!

“Consideram ca ingrijirea pielii este mai mult decat „tratarea” sau „preventia” este vorba despre dezvoltarea potentialului autoregenerativ al acesteia. De aceea, la Obagi se dezvolta produse complexe care sa sprijine diversitatea tuturor pacientilor. Este vorba despre crearea de formule clinice de produse, cu studii aprofundate, pentru un viitor mai sanatos al pielii.
Vedem si intelegem viitorul îngrijirii pielii si depunem un efort conștient pentru a ne asigura ca acoperim intreaga varietate a pacientilor cu particularitatile fiecarui tip de piele – nu doar pentru ziua de azi, ci si pentru multi ani de acum inainte.”

“Pentru că, la fel ca persoanele care folosesc produsele noastre, nu ne interesează să privim înapoi, dezvoltam viitorul îngrijirii tenului și o comunitate de persoane care stiu de ce anume folosesc produsele Obagi.

Obagi, un lider în sănătatea pielii!”

tratamentele obagi

Tratamentele OBAGI presupun protocoale faciale care combina experientele unui tratament SPA cu beneficiile selectiei de produse utilizate pentru imbunatatirea vizibila si imediata a calitatii pielii.

Selectia de tratamente disponibile:
• Acne Express Facial
• Age Defying Facial
• Antioxidant Force Field Facial

OBAGI Acnee Express Facial

Obagi Acne Express este destinat pacientilor care au pielea grasă si care sunt predispusi la apariția acneei. Protocolul Acne Express este un tratament facial  potrivit pentru a fi realizat saptamanal și recomandat într-o serie de 6 ședințe. Optional tratamentului de baza se pot lua in considerare si alte tratamente complementare protocolului: Tratament de exfoliere a mâinilor, Tratament de exfoliere a tălpilor, Tratament antiaging pentru gât și decolteu.

OBAGI Age Defying Facial

Obagi Age Defying Facial este special conceput pentru pacientii care sunt deranjați de aspectul ridurilor și al liniilor fine de expresie și sunt dornici să își recapete fermitatea pielii.
Această formulă de reîntinerire și redensifiere cutanată este ideală pentru pacientii îngrijorați cu privire la semnele inestetice ale îmbătrânirii. Protocolul hands-on pentru Obagi Age Defying Facial este de 50 minute. Optional tratamentului de baza se pot lua in considerare si alte tratamente complementare protocolului: Tratament de exfoliere a mâinilor, Tratament de exfoliere a tălpilor, Tratament antiaging pentru gât și decolteu.

 

Antioxidant Force Field Facial

Produsele Obagi pentru față oferă experiențe personalizate prin tratamente orientate și eficiente de exfoliere, reîmprospătare și revitalizare a pielii. Obagi Antioxidant Force Field Facial este special formulat pentru pacientii cu afecțiuni vechi, vizibile și care sunt interesați de primul pas în fortifierea și susținerea protecției naturale a pielii împotriva eventualelor agresiuni ale mediului extern. Acest antioxidant facial este ideal pentru pacientii cu semne de fotoîmbătrânire. Protocolul hands-on pentru Obagi Antioxidant Force Field Facial este de 50 minute. Optional tratamentului de baza se pot lua in considerare si alte tratamente complementare protocolului: Tratament de exfoliere a mâinilor, Tratament de exfoliere a tălpilor, Tratament antiaging pentru gât și decolteu.

Numai pentru uz profesional, pentru mai multe informatii despre aceste tratamente, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra estetician.

la Clinica Statera, Bucuresti realizam atat tratamentele faciale dar va putem furniza si produsele cosmetice medicale Obagi, pentru acasa. 

 

ofera-i tenului tau grija pe care o merita!

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare

Explorează serviciile noastre