ONDACoolwaves®

tratament forte anti celulită, slăbire localizată, piele cu laxitate

ONDA Coolwaves™ este considerat in prezent tratamentul nr. 1 in estetica medicală corporală noninvazivă. Sistemul folosește microunde Coolwaves™ ce vizează selectiv celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grăsime într-un mod sigur si eficient.

  • anti-celulita
  • slabire localizata
  • tonifiere 

Eficacitate

Rezultate reale

Fă O Programare

Tratament recomandat pentru:

Protocol standard de 4 sedinte, rezultate vizibile dupa prima sedinta.

ONDA - Revoluționează Slăbirea Localizată

Tehnologie premiata, de ultima generatie

ONDA este unicul sistem care folosește Coolwaves™, microunde speciale care targhetează numai celulele grase si membranele acestora, eficient si neinvaziv!

ONDA este singurul sistem ce foloseste microundele Coolwaves ™ ce vizează selectiv numai celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grasime localizată într-un mod sigur, eficient si non-invaziv.
DEKA a creat dupa mulți ani de cercetare, o piesă de mâna inteligentă ce ghidează câmpul electromagnetic către adipocite pentru a le distruge, în timp ce sistemul integrat de răcire calmează pielea, asigurând siguranța si confortul pacientului.

Anti-Aging & Beauty Trophy 2019 pentru cea mai bună tehnologie non-invazivă de Remodelare Corporală 

Onda Coolwaves - slabire, anticelulita, fermitate 1

Cum acționează ONDA?

thmb onda pentru slabire video
Play Video

Slăbire localizată eficientă si sănătoasă

Onda Coolwaves - slabire, anticelulita, fermitate 2

Energia este optim direcționată cu microunde inteligente

80 % din energia microundelor Coolwaves™ targeteaza celulele grase
80%
Doar 20% in ramane in derm, efect termic secundar superficial
20%

O performanta neegalata a tehnologiei este faptul ca ONDA reuseste o performanta uimitoare de distributie a energiei pentru remodelarea corporala (slabire, anticelulita, fermitatea pielii). Un

Un procent considerat de 80% penetreaza direct stratul de grasime, in timp ce numai 20% din energie ajunge în derm (caldura produsa este contrabalansata de un sistem de racire).

Aceste procente surclaseaza tehnologiile concurente!

Practic, aparatul emite microunde la o frecventa de 2.45 GHz, frecventa care este cel mai bine absorbita, pentru cele mai eficiente rezultate nechirurgicale.

Nici un alt sistem nechirurgical de remodelare corporala nu prezinta aceeasi distributie de energie emisa, care reuseste sa asigure eficienta, confortul si efectul de crestere a fermitatii pielii (prin stimularea neocolgenezei).

 

aplicatoare inteligente, cu sistem de racire

Aplicatoarele Shallow de energie emit Coolwaves™ în mod inteligent: target-at si focalizat pe zonele unde se doreste : tesut adipos subcutanat, anumite depozite de grasime, fara a afecta si tesuturile din jur, asa cum se intampla cu restul tehnologiilor de remodelare corporala. 

Sistemul de racire care intra în contact cu pielea este integrat în piesele de mana, racind dermul, contrabalansand caldura emisa de microunde.

Dermul este prezervat, asigurând confortul total al pacientului si evitând orice efect secundar sau inflamatie, NU risca sa cauzeze arsuri sau disconfort, spre deosebire de electrozi folositi în sistemele de radiofrecventa.

Onda Coolwaves - slabire, anticelulita, fermitate 3

Video

An innovative and exclusive system that uses Coolwaves - special microwaves for fat reduction, cellulite and skin laxity

CUM si in ce zone acționează exact microundele Coolwaves pentru slăbire, anti celulită si pentru fermitatea pielii

zone de actiune Onda marcate pe un corp
Play Video

Medici celebri recomanda ONDA

,,În anul 1999, DEKA a fost pionierul si dezvoltatorul tratamentelor minim invazive pentru reducerea depozitelor de grasime localizata cu Laserlipolysis®. Aceasta procedură a avut un succes fulminant la nivel mondial.

Astazi Deka a facut un pas mai departe. Cercetarea si studiile neîntrerupte facute de către Deka au dus la lansarea unui sistem non-invaziv, care distruge în mod specific membrana adipocitului, efect similar cu tratamentul laser. În doar câteva sedinte (de obicei 5-6), tehnologia Coolwaves™ a sistemului ONDA este extrem de eficientă în reducerea acumularilor localizate de grasime din zone precum abdomen, spate, brate, coapse sau fese. Iar asta nu este tot! Microundele Coolwaves™ trateaza celulita chiar si în cele mai avansate stadii, indiferent de laxitatea pielii. Procedura nu este dureroasa, nu are efecte secundare, fiind sigura si confortabila pentru pacienti, care sunt entuziasmati de acest tratament inovator.”

Prof. Paolo Bonan

ESLD Key Officer Education
In Charge of Laser Cutaneous Cosmetic & Plastic Surgery Unit
Villa Donatello Clinic, Florence – Italy

Microundele pentru slabire

Diferenta intre microundele COOLWAVES si Radiofrecventa

Microundele inteligente COOLWAVES sunt unice pentru ca determina moleculele care le absorb sa oscileze si sa vibreze, încalzind astfel mediul unde acestea sunt emise.

ONDA genereaza microunde la frecventa de 2,45 GHz, o frecventă care este preferential absorbita de moleculele de grasime, mai degraba decât de moleculele de apa.

Conductivitatea epidermei si a dermei, care contin multa apa dar nu si grasime, este mult mai mare decât cea a hipodermului. De aceea, atunci când Coolwaves penetreaza pielea, acestea trec direct prin straturile superioare fara a le supraîncalzi (absortia fiind de aproximativ 20% din energia emisa), în timp ce acestea îsi concentreaza actiunea eficienta asupra grasimii subcutanate care le absoarbe mai mult (aproximativ 80 % din energie).

În schimb, sistemele traditionale de radiofrecventa (domeniul de frecventa 0,1 – 40 MHz) actioneaza numai superficial datorita absorbtiei lor ridicate de catre moleculele de apa.

Acest lucru înseamna ca nu numai ca nu reusesc sa patrunda adânc în organism pentru a trata grasimile, dar, de asemenea, risca sa lezeze pielea.a

Ce sunt de fapt  microundele? 

Microundele fac parte din marea familie de unde electromagnetice [domeniul de frecventa: 1 – 300 GHz]. Astazi ele sunt comune în multe domenii ale vietii de zi cu zi, inclusiv în domeniul medical, pentru diagnostic sau tratament.

Cum actioneaza si cat este de sigura pentru piele tehnologia Onda? 

Pentru siguranta suplimentara si confortul îmbunatatit al pacientului, aplicatoarele sunt echipate cu un sistem integrat de racire ce actionează ca o bariera intre sursa de alimentare Coolwaves si piele.

Aceasta creeaza o perna termica ce protejeaza epidermul si dermul, permițând actiunea sa fie concentrata adânc în tesut pe zona vizată.

Astfel,

Onda Coolwaves NU risca sa cauzeze arsuri sau disconfort, spre deosebire de electrozi folositi în sistemele de radiofrecventa.

Studii clinice si Histologie

Sistemul Onda Coolwaves este unul testat, aprobat si recomandat si premiat de medici esteticienti de top din lume. Puteti accesa detalii tehnice care sa va ajute sa va convingeti: Onda chiar reprezinta noua etapa in remodelarea corporala.

 

Accesați pagina dedicată studiilor clinice si histologice pentru a vedea exact cum actioneaza Microundele Coolwaves:

efect RAPID, rezultate durabile

In cele mai multe cazuri efectele se vad chiar dupa prima sedinta

Tratament Premiat

Onda Coolwaves a obtinut trofeul pentru ce mai buna tehnologie de remodelare corporala 2018-2019

4 sedinte

eficienta maxima, protocol standard de 4 sedinte

Inainte -Dupa

Imagini inainte si dupa tratamentul cu ONDA pt. slabire, anticelulita, piele cu laxitate

Disclaimer:  Efectele si rezultatele tratamentului sunt oferite spre exemplificare, ele nu pot fi garantate, fiind diferite de la o persoană la alta in functie de particulăritățile fiecăreia si a problemelor tratate. 

Vezi Galeria completa cu peste 40 de poze inainte si dupa tratamentul cu Onda Coolwaves, pentru slabire localizata, anticelulita, piele cazuta, cu laxitate. De asemenea le puteti accesa pe zonele unde s-a lucrat, abdomen, coapse, fese, solduri, spate, linia sutienului.

Onda si alte tratamente corporale

Onda Coolwaves este un tratament cu un protocol de sedinte limitat si cu indicatii precise. 

ONDA functioneaza complementar perfect cu Tehnologia SCHWARZY pentru tonifierea musculara, acesta avand inclusiv un program special de masaj pentru a accentua drenajul limfatic dar si de a antrena contractii intense si perfect localizate ale muschilor ( pana la 20 000 de contractii / antrenament)!!!

In cazul de grasime localizata in depozit consistent, atunci cand se doreste rezultat mai rapid recomandam combinarea (conform indicatiilor) cu Crio Sculptarea prin criolipoliza CoolTech Define

Pe tot parcursul tratamentului cu Onda este indica ca drenajul limfatic sa fie cat mai bun, astfel, este foarte benefic sa faceti Lymphastim, pentru drenaj limfatic prin presoterapie sau, pentru un efect intensiv Body Sculptorr ExCell+

Dupa terminarea numarului maxim de sedinte este recomandat sa se continue cu tratamente pe baza de radiofrecventa care stimuleaza local colageneza. 

Oferă-i corpului tău grija pe care o merită

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare.

Explorează serviciile noastre