SCARLET - SRF®

Alege SCARLET, tehnologia cea mai in voga la ora actuala: microneedling cu radiofrecventa fractionata, cu aprobare FDA - trateaza eficient, minim invaziv riduri, piele imbatranita, pori dilatati, skin tightening

  • lifting facial si rejuvenare structurala
  • pori mariti
  • redensifiere

Eficacitate

Rezultat rapid

Fă O Programare

Beneficiile Tratamentului

Rejuvenare structurala

super-stimulare a inductiei de colagen propriu

Lifting si imbunatatire contur facial

prin stimularea de colagen si elastina in profunzime

Diminuare pori mariti

resurfacing

Imbunatateste relieful tenului

resurfacing, inclusiv cicatricile post acnee

Tonifiere piele cu laxitate gat/ decolteu

una din cele mai dificile zone de tratat

Ce este SCARLET

Primul tratament care foloseste un sistem de radiofrecventa fractionata si microelectrozi, detinand patentul “Na effect.
Livreaza energie direct catre epiderma si derma prin 25 microace placate cu aur, printr-un control precis al adancimii de la 0,5 mm la 3,5 mm.

Astfel se supra-stimuleaza producerea de colagen si elastina si se trateaza o serie de probleme ale pielii 

Femeie facand tratamentul Scarlet Rf cu Radifrecventa fractionata si microneedling, la Clinica Statera

Scarlet S ofera rezultate vizibile cu mai putina durere, fara timp de recuperare si fara sangerari indiferent de tipul pielii.

Eficienta tehnologiei utilizate si a protocoalelor presetate permit modele de tratament fractionat continuu.

Foloseste o platforma RF realizata in Silicon Valley.

Cum acționează SCARLET?

Scarlet-S foloseste o tehnologie capabila să trateze simultan problemele epidermei și dermei, stimulează țesuturile subcutanate prin trimiterea undelor de radiofrecvență prin micro-ace special concepute, iar procesul de vindecare a pielii începe cu livrarea acestor unde stimulatoare.

Aparatul este are un manipul prevazut cu dispozitiv care conține 25 de microace placate cu aur. Acestea penetrează pielea si are loc conductia radiofrecventei.  Ca urmare, tesuturile sunt incalzite si mobilizate, stimulandu-se regenerarea pielii și formarea de noi fibre de colagen, studiile aratand chiar ca acesta este net superior celui deja existent.

Pe măsură ce aceste micro-ace sunt introduse în țesuturile subcutanate, ele stimulează si suprafața pielii pentru a începe un proces natural de vindecare cu efect de resurfacing.

RF Microneedling restructurant

Cartusul de la Tratamentul Scarlet RF in timpul tratamentului facial
SCARLET - Tratament cu Radiofrecventa fractionata cu Microneedling 1

Cel mai bine suportat RF Microneedling

In consecință, factorii de creștere celulară din stratul superior al pielii intra in actiune și fac posibilă eliminarea diferențelor de nuanță a pielii, cicatricile de acnee (eliminând găurile cauzate de cicatricile de acnee), cicatricile rănilor, petele, ridurile fine, porii dilatați; oferă pielii un aspect mai tânăr și mai plin; accentuează conturul bărbiei si reda defineste mandibulei gura.

Caracteristica sa deosebita este că, spre deosebire de alte tratamente care au mai aparut intre timp si folosesc mod de actiune similar,  este o procedură  de nedureroasă, care oferă rezultate perfecte chiar și într-o singură ședință, oferind o îngrijire totală a pielii.

 

Ce trateaza Scarlet?

Tenuri tinere si mature dar si zone corporale care au nevoie de rejuvenare

Ten devitalizat, ofera lifting si resurfacing​
GAT SI DECOLTEU - efect de rejuvenare
pori mariti
pete pigmentare
ciCatrici post acnee sau post trauma
piele cu laxitate fata si corp
Total Skin Rejuvenation (Skin Rejuvenation and Skin Resurfacing) - Lifting (Face Lift) - Treatment for Loss of Skin Elasticity (Skin Tightening) - Neck Reshaping - Treatment of Fine Wrinkles - Scar Treatment (Acne Scars, Keloit etc.) - Inflammatory Acne Treatment - Treatment of Enlarged Pores - Restoration of the Skin Tonus - Sebum-balancing - Treatment of Facial Telangiectasias - Treatment of Pigmented Lesion - Stretch Marks Treatment - Body Tightening - Treatment of Sagging Underarms -
femeie portret black-white -Statera
best in calss

Unique features

The original

2 Actiuni Simultan

Scarlet are o actiune dubla:

Inductie de colagen si elastina

actiune in profunzimece realieaza o
rejuvenare structurala cu efect de lifting

Resurfacing

reuseste sa imbunatateasca si relieful pielii

Înainte-După

imagini înainte si după tratamentul cu Scarlet

Disclaimer:  Efectele si rezultatele tratamentului sunt oferite spre exemplificare, ele nu pot fi garantate, fiind diferite de la o persoană la alta in functie de particulăritățile fiecăreia si a problemelor tratate. 

It's all about-Science

NA Effect

NA Effect - patentat international

Efectul Na descoperit si patentat de renumitul medic si om de stiinta Jongju Na, înseamnă fenomenul de coagulare independentă a țesutului electro-termic în jurul fiecărui electrod de radiofrecvență bipolară in forma de “lacrima”  Se distinge de alte reacții tisulare bipolare de radiofrecvență care sunt coagularea electro-termică între ambii electrozi.

Acest patent este sustinut de numeroase studii clinice si cercetare stiitifica indelungata, inca din anul 2015 si are sustinere medicala stiintifica riguroasa

 

Actiunea tratamentului Scarlet video
advanced science

Backed by Serious Science

Energia RF este livrată pielii prin intermediul microacelor neizolate generand căldură la 60 ° ceea ce determină coagularea si denaturarea proteinelor sau modificări structurale ale proteinelor, ducând la inflamația și contracția colagenului, stimulând răspunsul de vindecare a rănilor și promovând producția de colagen nou

SCARLET - Tratament cu Radiofrecventa fractionata cu Microneedling 12
SCARLET - Tratament cu Radiofrecventa fractionata cu Microneedling 13

Avantaje competitive

Cel mai bine suportat de pacienti, actiune atat la supravfata cat si in profunzime
Dupa Scarlet au mai aparut aparaturi care folosesc diferite combinatii de radiofrecventa cu microneedling insa patentul Na effect precum celelalte caracteristici unice mentin Scarlet in topul pereferintelor.

This is Scarlet!

Mai multe despre tratamentul SCARLET  

Scarlet-S foloseste o tehnologie capabila să trateze simultan problemele epidermei și dermei, stimulează țesuturile subcutanate prin trimiterea undelor de radiofrecvență prin micro-ace special concepute, iar procesul de vindecare a pielii începe cu livrarea acestor unde stimulatoare.

Aparatul este are un manipul prevazut cu dispozitiv (capat) care conține 25 de microace placate cu aur. Acestea penetrează pielea si are loc conductia radiofrecventei.  Ca urmare, tesuturile sunt incalzite si mobilizate, stimulandu-se regenerarea pielii și formarea de noi fibre de colagen, studiile aratand chiar ca acesta este net superior celui deja existent. 

Pe măsură ce aceste micro-ace sunt introduse în țesuturile subcutanate, ele stimulează suprafața pielii pentru a începe un proces natural de vindecare.

În consecință, factorii de creștere celulară din stratul superior al pielii intra in actiune și fac posibilă eliminarea diferențelor de nuanță a pielii, cicatricile de acnee (eliminând găurile cauzate de cicatricile de acnee), cicatricile rănilor, petele, ridurile fine, porii dilatați; oferă pielii un aspect mai tânăr și mai plin; accentuează conturul bărbiei si reda defineste mandibulei gura.

Caracteristica sa deosebita este că, spre deosebire de alte tratamente care au mai aparut intre timp si folosesc mod de actiune similar,  este o procedură  de nedureroasă, care oferă rezultate perfecte chiar și într-o singură ședință, oferind o îngrijire totală a pielii.

 

Tratamentul SCARLET la Clinica STATERA

Tenul se vindeca rapid dupa Scarlet
(in cateva ore)

Tratamentul cu radiofrecvență SCARLET-S Golden Needle permite un proces de vindecare și recuperare foarte rapid imediat după tratament.

Puteti vedea mai joi 2 poze complet needitate realizate in cadrul clinicii Statera: una imediat dupa tratament si cealalta la interval de numai ora de la tratament!

SCARLET - Tratament cu Radiofrecventa fractionata cu Microneedling 14

Se va observa foarte clar faptul imediat dupa tratament

– tenul arata inrosit dara FARA SANGERARE, pacienta a comunicat un usor disconfort local

La numai o ora dupa tratament: 

– tenul arata deja perfect, pacienta a comunicat faptul ca inclusiv disconfortul local a disparut. 

Se poate concluziona faptul ca SCARLET nu necesita timp de recuperare!!!

 

Acest aspect este considerat absolut fantastic pentru o tehnologie fractionata, SCARLET fiind singurul care se poate lauda cu aceasta performanta!

În plus, este posibil să furnizeze energie de radiofrecvență întregului câmp de aplicare într-o manieră stabilizată și omogenă prin intermediul microacelor aurite care pot lucra la adâncimea de 0,5 până la 3,5 mm sub piele.

Acest tratament face ca toate straturile pielii să absoarbă uniform energia transmisă de radiofrecvență .

Prin urmare, este posibil să se rezolve multe probleme ale straturilor dermei și epidermei, ceea ce oferă pielii un aspect mai tânăr si sănătos.

Pe de altă parte, un alt mare avantaj al acestui tratament este compactarea țesuturilor conjunctive subcutanate prin energie de radiofrecvență în modul de întinerire facială.

Protocol personalizat de tratament la Statera

Fara falsa modestie, consideram ca avem o experienta deosebita cu acest tratament, astfel ca putem folosi tehnologia la cei mai buni parametri pentru a obtine rezultate excelente. 

Oricat ar fi de minunat, un tratament de sine statator nu poate face minuni! Insa un program complet, personalizat, DA!

Succesul nostru se bazeaza pe:

  • terapeuti skincare cu o pregatire deosebita si continua 
  • protocoale personalizate care intergreze Scarlet in programe faciale concepute pentru nevoile si tipicul personal al fiecarei paciente / pacient.

Oferă-i tenului tău grija pe care o merită

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare.
SCARLET - Tratament cu Radiofrecventa fractionata cu Microneedling 15

Explorează serviciile noastre