Sublime™ eTwo- lifting facial si rejuvenare

Sublime™ este un tratament care realizeaza un lifting facial instant, fiind recunoscut pentru contur facial, rejuvenare, diminuarea ridurilor Tehnologie americana patentata Syneron- Candela.

REZULTAT IMEDIAT

TATAMENT RECOMANDAT PENTRU:

Lifting si rejuvenare

laxitate faciala, riduri


Sublime este un tratament recunoascut non-invaziv de rejuvenare faciala, destinat ameliorarii problemelor de contur facial aparute de obicei dupa 35 ani,  reducerii ridurilor fine si imbunatatirii calitatii pielii, cu actiune imediata si durabila

tratament sublime la statera pt lifting facial

(Radiofrecventa +Infrarosu)

tehnologie elōs

Producatorul american Syneron Candela este unul din liderii modiali in domeniu, a patentat aceasta combinatie unica de Radiofrecventa bipolara cu lumina infrarosie cu actiune uimitoare de lifting si rejuvenare faciala.

Sublime™ eTwo- lifting facial si rejuvenare 1

Testul rapid

efecte vizibile din timpul tratamentului 

Pacienta poate observa, inca de la jumatatea tratamentului diferentele vizibile intre jumatatea de fata tratata cu Sublime si jumatatea de fata netratata.

jumatater de fata tratata cu sublime etwo radiofrecventa

De ce este Sublime™ un tratament de top? 

  1. foloseste tehnologie americana patentata, a renumitului brand Syneron Candela
  2. este o tehnologie care beneficiaza de numeroase studii dar si de feed back real din partea pacientilor, fiind un tratament care ramane in portofoliul de preferinte al pacientilor 
  3. rezultatele pot fi cu adevarat spectaculoase si sunt imediat vizibile: pielea este mai neteda, ridurile fine estompate iar anumite zone de contur facial sunt imbunatatite

Cum actioneaza tratamentul Sublime? 

Tratamentul Sublime™  incepe prin aplicarea unui gel special conductor, care protejeaza pielea si este conductor pentru energia livrata prin radiofrecventa.

tesut tratat cu sublime

lumina infrarosie si radio frecventa bipolara livreaza caldura in straturile profunde, proteajnd suprafata, proces ce  activeaza fibroblastele- responsabile pentru producerea neocolagenezei, precum si de menținerea matricei extracelulare a tesuturilor. 

Dupa ce se stabilesc parametrii pentru zonele pe care se lucreaza, softul determina numarul de impulsuri necesare si se incepe tratamentul efectiv. 

Practic, prin aplicatorul special energia este difuzata incalzind tintit  dermul la 42 grade,  prentru a stimula formarea de colagina si elastina. 

Tratamentul este complet nedureros si neiritant, intimpul tratamentului se simt doar mici impulsuri de caldura, complet nederanjante, iar la final pielea va arata impecabil, fara pete, fara iritatii. 

Nu numai ca pacientul isi poate relua imediat activitatea dar aceasta poate fi chiar una mai deosebita, cum ar fi participarea la un eveniment, make-ul nefiind interzis. 

Cine poate face tratamentul Sublime? 

Tratamentul se adreseaza tuturor persoanelor, care doresc un plus de fermitate si un lifting fin la nivel facial. Dupa 30 ani incep sa apara incet-incet, probleme de laxitate faciala, pielea nu mai este la fel de ferma iar conturul facial incepe sa fie afectat (de obicei in zona mandibulei, sprancenelor).

Cu ce tratamente poate fi combinat? 

Tratamentul Sublime este un tratament extrem de permisiv pentru a fi combinat cu alte tratamente, atat din cele cosmetice cat si din cele medicale ( injectabile, etc). 

Efecte secundare contraindicatii si riscuri

Tratamentul Sublime nu are efecte secundare nedorite si riscurile sunt minime, cele asociate practic cu orice procedura sau tratament estetic.

Este un tratament foarte apreciat de pacienti: rezultatele se vad rapid fara a simti disconfort. 

Cu toate acestea, nu este recomandat femeilor gravide sau in perioada de alaptare

Vezi si alte tratamente faciale cosmetice profesionale 

What Our Beautiful & Happy Clients Say About VISIA

Nu am crezut pana nu am vazut! La jumatatea tratamentului m-am privit in oglinda si jumatatea fetei pe care facusem tratament era vizibil mai ridicata, si ridurile estompate fara ca pielea sa fie inrosita sau iritata. Il recomand, abia astept urmatoarea sedinta!

Andra D. (44 ani)

Nu am crezut pana nu am vazut! La jumatatea tratamentului m-am privit in oglinda si jumatatea fetei pe care facusem tratament era vizibil mai ridicata, si ridurile estompate fara ca pielea sa fie inrosita sau iritata. Il recomand, abia astept urmatoarea sedinta!

Andra D. (44 ani)

Atunci cand mi-au propus tratamentul Sublime am fost reticenta pentru ca in acea zi urma sa particip la un eveniment. Insa a fost cea mai buna decizie, nu numai ca tenul a aratat perfect dar efectul de lifting facial a fost observat de toata lumea.

Adina P. (34 ani)

ofera-i tenului tau grija pe care o merita!

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare

Explorează serviciile noastre