Tixel - Tratament Dermato-estetic Lifting, Acnee, Cicatrici

Tixel

Tixel reprezinta este o terapie de ultima generatie, cea mai performanta in domeniul intineririi structurale. Foloseste ablatia fractionata, depasind in performanta laserul fractionat. 

efecte durabil, recuperare rapida

Tratament recomandat pentru:

Beneficiile tratamentului cu Tixel:

  • Declansarea unor procese proprii pielii care duc la diminuarea ridurilor.
  • Coaguleaza vasele superficiale dilatate de la nivelul dermului papilar, iar prin actiunea de ablatie termomecanica indeparteaza epidemul si impiedica formarea de papule si pustule in cazuri de acnee. 
  • Favorizeaza eliberarea secretiei de sebum din piele.
  • Trateaza melasma, pete pigmentare, cicatrici prin indepartarea controlata a unor portiuni de epiderm favorizand cresterea absorbtiei substantelor de tratament
Dr. Adina Margaritescu in timp ce face tratamentul cu Tixel unei paciente
Dr. Adina Mărgăritescu - tratament cu Tixel la Clinica Statera

Ce este Tixel

Tixel – ultima inovatie pentru intinerirea pielii

cea mai noua, performanta si elitista tehnologie de rejuvenare a pielii ce folosete in mod unic ablatia termomecanica. 

aceeasi eficienta cu laserul fractionat CO2 dar cu multe avantaje;

folosit de catre medici dermatologi si esteticieni;trateaza riduri profunde, acnee, cicatrici.

Tixel vs. Laser Fractionat

Cum actioneaza Tixel

Tixel transfera exclusiv energie termica pielii (doar caldura, nici un fel de radiatie!) foarte sigur si rapid, fara durere. Bazat pe ablatie termomecanica.

Energia este emisa printr-o matrice de piramide incalzite la o temperature ridicata( ~400C°).

Pinii sunt introdusi la o adancine si cu o viteza foarte exact stabilita. Energia termica este apoi transmisa pielii, dupa un contact rapid de cateva milisecunde.

Apa este evaporata instantaneu, rezultand formarea unor microcratere, pe zona tratata.

Cruste laser co2 fata de TixelFata de tratamentele ablative cu Laser CO2, craterele obtinute cu Tixel sunt curate, fara necroze epidermale sau 

depozite de carbon, ceea ce asigura o videcare mult mai rapida si sigura.

TIXEL – PENTRU riduri si intinerire

Se realizeaza o diminuare sau chiar inlaturare a ridurilor profunde si a ridurilor de expresie prin declansarea unor procese proprii pielii.

Efectul de lifting facial este similar celui obtinut prin laser fractionat dar cu mult mai multe avantaje.

Poate fi aplicat si pentru ridurile de la nivelul ochilor sau pentru riduri pe buza superioara.

TIXEL – PENTRU ACNEE

Se poate trata inclusiv acneea papulo-pustuloasa!
Dupa prima saptamana de tratament observam cum leziunile pustuloase se ” usuca”, Iar roseata cauzata de o leziune active se calmeaza mai repede.
In urmatoarele 2-3 saptamani incep modificarele de textura a pielii care devine mai ferma, iar unele cicatrici cauzate de eruptii anterioare treptat devin mai putin perceptibile.

Tixel pentru Rozacee, Exces de sebum

– rozaceea poate fi tratata cu Tixel, acesta coaguleaza vasele superficiale dilatate de la nivelul dermului papilar, iar prin actiunea de ablatie termomecanica indeparteaza epidemul si impiedica formarea de papule si pustule (din formele mai avansate de rozacee).
De asemenea este favorizata eliberarea secretiei de sebum din piele.

Tixel pentru pete pigmentare

– Tixel poate fi folosit cu succes ca tratament pentru melasma sau petele pigmentare. Se recomanda parametri mai mari, in modul ablativ pentru a indeparta tot epidermal sau se pot tinti doar staturile de cellule superficiale prin care se creaza porti de intrare pentru substantele depigmentante.

video

"the best fractional skin rejuvenation"!

A medical device powered
by novel thermal technology for fractional skin rejuvenation.
Tixel is a new paradigm in aesthetic dermatology offering a better treatment experience for the benefit of patients and doctors.

Tixel Thumb Video - pinii care actioneaza
Play Video

Rezultate tixel

Primele semne de imbunatatire a aspectului general al pielii se constata dupa prima saptamana de la efectuarea tratamentului, deoarece se indeparteaza stratul superficial al pielii, iar tenul capata un aspect mai luminos.

In urmatoarele saptamani, au loc modificarile ce tin de componentele dermului, prin cresterea activitatii celulelor ce confera suport si structura pielii , ceea ce se concretizeaza intr-un efect de tonifiere, redensificare si improspatare a pielii.

Dupa obtinerea rezultatului dorit, tratametul poate fi repetat dupa cateva luni, pentru a intretine aspectul tanar al pielii.

Fara complicatii!

NU exista riscul de sangerare sau hiperpigmentare post inflamatorie! (cum din pacate se poate intampla cu celelate terapii fractionate). Conditia este doar ca pacientul sa lase vindecarea sa aiba loc intr-un proces fiziologic si sa nu indeparteze cu forta crustele aparute pe piele.

inainte -dupa

imagini inainte si dupa tratamentul cu Tixel pentru RIduri, acnee si melasma

Disclaimer:  Efectele si rezultatele tratamentului sunt oferite spre exemplificare, ele nu pot fi garantate, fiind diferite de la o persoana la alta in functie de particularitatile fiecareia si a problemelor tratate. 

ofera-i pielii tale grija pe care o merita!

Rezultate durabile. Avantaje fata de laser.

Scroll to Top
Whatsapp
1
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna, ne poti scrie si aici, click direct pe buton de Whatsapp!