HArmonyCa™

HArmonyCa™ este un un filler dermic hybrid cu efect de biostimulare a colagenului propriu. Conține două ingrediente active, și anume: microsfere de hidroxiapatita de calciu (CaHa) incorporate in acid hialuronic (HA) reticulat de inalta calitate.

HarmonyCa are puterea de a îmbunătăți aspectul s volumetria faciala, cu un dublu efect:

  • particulele de acid hialuronic pătrund în profunzimea pielii, unde exercită o acţiune de umplere, si ca urmare, o imbunatatire imediata a volumetriei faciale.
  • particulele de hidroxiapatită de calciu determina cresterea producţiei de colagen a corpului, astfel încât după injectare încep să se formeze noi fibre de colagen. Pe măsură ce gelul dispare treptat, o reţea fermă și densă de colagen apare în locul acestuia, pentru un efect de lifting treptat și de durată, datorită hidroxiapatitei de calciu.

Este un tratament inovator, conceput pentru repararea țesutului facial moale, injectându-se în straturile dermice și subdermice profunde, în anumite zone specifice ale feței.

HArmonyCa™ este un produs al companiei Allergan, unul din leaderii mondiali in domeniul esteticii medicale, asadar beneficiaza de indelungate studii clinice. Unul dintre aceastea, privind gradul de satisfactie a aratat un feedback pozitiv din partea a 90% din pacienţi (din 48 chestionaţi), care au raportat o îmbunătăţire a aspectului general al zonelor tratate. Rezultatele au arătat îmbunătăţiri clinice semnificative în 86% din 85 de zone tratate, la pacienţii trataţi cu HArmonyCa™.

TRATAMENT RECOMANDAT PENTRU:

HArmonyCa™ este indicat pentru a contracara semnele de imbatranire faciala cu pierdere de volume faciale, intr-un mod cat se poate de natural, fara  modificari ale fizionomiei.

 

TIP DE TRATAMENT: Injectabil
INGREDIENTI ACTIVI: Hidroxiapatită de calciu (1,5 ml /seringa) + 1 ml Acid Hialuronic reticulat In plus produsul contine 0,3% lidocaină, pentru un tratament extrem bine suportat, nedureros.

Explorează serviciile noastre