Juvelook

JUVELOOK este un filler hibrid pentru zona ochilor, cu actiune in timp de biostimulare a colagenului de tipul Sculptra prin acidul poli LD lactic (PDLLA) cu o concentratie specifica pentru zona ochilor: 42,5 mg + actiune de skinbooster datorata acidului hialuronic nereticulat: 7,5 mg.

SINGURUL ACID LACTIC POLI D,L DIN LUME PENTRU UTILIZARE ÎN MEZOTERAPIA ÎN ZONA OCHILOR, FĂȚEI, GÂTULUI ȘI DECOLTEULUI.

Juvelook este un filler hibrid care combină atât beneficiile unui efect de umplere imediat, rezultat din utilizarea acidului hialuronic HA, cât și stimularea pe termen lung a producției de colagen, datorită utilizării acidului polilactic PDLLA (Poly D, L – lactic)

Datorită tehnologiei patentate de producție, brevet: Nr. 10-1481441, Nr. 10-1725279, a fost creat un preparat cu proprietăți excepționale: eficacitate pe termen lung și un profil de siguranță sporit.

TRATAMENT RECOMANDAT PENTRU:
  • persoane care doresc o imbunatatire la nivelul cearcanelor / ochilor dar care nu agreeaza sau nu tolereaza injectarile tip “umplere” cu acid hialuronic
  • persoane tinere (pana 35 de ani) care doaresc mentinerea calitatii dermului din jurul ochilor
  • persoane peste 35 de ani care sunt deranjate de aspectul dermului din jurul ochilor: riduri in coltul ochilor , laxitate, pleoapa superioara “cazuta” si ridata , cearcane adancite, sant lacrimal accentuat
TIP DE TRATAMENT: Injectabil
INGREDIENTI ACTIVI: Acidul poli LD lactic (PDLLA) cu o concentratie specifica pentru zona ochilor: 42,5 mg + actiune de skinbooster datorata acidului hialuronic nereticulat: 7,5 mg.

Explorează serviciile noastre