REDENSITY I

Teosyal Puresense Redensity I un tratament de mezoterapie cu acid hialuronic si un complex de dermo-restructurare, format din 8 aminoacizi (glicină, lizină, treonină, prolină, izoleucină, leucină, valină și arginină) şi 3 antioxidanţi (Glutation, N-acetil-L-cisteină și acid alfaipoic), la care se adaugă vitamina B6 şi zinc si cu cupru.

Efectele tratamentului se mentin până la 18 luni, cu rezultate vizibile de la primele sedinte

Acidul hialuronic rafineaza volumetria in zonele injectate, hidratează în profunzime si previne imbatranirea prematura. Compusul dermo-restructurant da luminozitate, elasticitate si tonus pielii, oferindu-i nutrienti extrem de valorosi.

Zonele unde se poate aplica produsul sunt faţa, gâtul, decolteul, pielea uscată.

Protocolul optim este de 3 sedinte la intervald e 3 saptamani.

Teosyal Puresense Redensity I este un brand al producatorului elvetian Teoxane, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu si o reputatie excelenta.

tratament hidratare si regenreare Redensity I Teosyal
TRATAMENT RECOMANDAT PENTRU:

Hidratare si Antiage pentru  faţa, gât, decolteu, piele uscată

TIP DE TRATAMENT: Injectabil
INGREDIENTI ACTIVI: Acid hialuronic 15mg/ml+lidocaină 0.3%+complex dermo-restructurant : 8 aminoacizi (glicină, lizină, treonină, prolină, izoleucină, leucină, valină și arginină) şi 3 antioxidanţi (Glutation, N-acetil-L-cisteină și acid alfaipoic), la care se adaugă vitamina B6 şi zinc si cu cupru.

Explorează serviciile noastre