Top Tratamente Corporale - Slabire, Anticelulita, Fermitate

Tratamente corporale

Tratamente corporale 1

exclusiv

TRATAMENTE PROFESIONALE cu aparatura premiata international: ONDA Coolewaves si X-Magic si  LYMPHASTIM clinica estetica de top, Bucuresti

Slabire localizata (abdomen, coapse, flancuri, fese, brate, etc), anti celulita forte, tonifiere tesuturi dar si drenaj limfatic prin presoterapie. 

Slabire localizata, anti celulita, fermitate, drenaj limfatic

Clinica Statera si-a facut deja un nume din aceea ca este locul unde puteti accesa ultimele aparitii in materie de tehnologie estetica corporala, cele mai bune tratamente corporale profesionale. 

aparatura tratamente corporale

CrioSculpting Define

Cea mai intensa tehnologie de slabire localizata prin criolipoliza, singurul echipament care ajunge la -11 °C, si care poate realiza simultan 4 zone. 

Se pot pierde prin slabire cu criosculptare pana la -8 / -10 cm dupa 3 sedinte. 

 

aparatura tratamente corporale

Onda Coolwaves

Cea mai noua tehnologie de remodelare corporala non-invaziva, premiata international ca fiind cea mai eficienta; microundele „inteligente” actioneaza target-at asupra celulelor grase si  lobulilor. Eficienta ete demonstrata prin studii clinice si este net sueprioara oricarei alte tehnologii. Se lucreaza pe zone, cu protocol de 4 sedinte. 

aparatura tratamente corporale

Venus Legacy

Cel mai avansat echipament pentru remodelare corporala pe baza de radiofrecventa. Venus Legacy este singurul care foloseste o radiofrecventa multipolara  medicala combinata cu campuri electromagnetice si masaj prin vacuum pulsat

aparatura estetica corporala

X-Magic

X-Magic de la Selenia este cea mai performanta statie de tratamente corporale bazate pe Radiofrecventa, Ultrasunete, Fotobiostimulare, Masaj endermologic /vacuum

aparatura tratamente corporale

LYMPHASTIM™

Echiapamentul nr. 1 pe piata pentru drenaj limfatic prin presoterapie controlata digital, atata pentru picioare cat si pentru maini. Este singul echiapament pentru care presiunea poate fi setata individual pe fiecare portiune /camera. 

Scroll to Top
Whatsapp
1
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna, ne poti scrie si aici, click direct pe buton de Whatsapp!