Tratamente corporale

TRATAMENTE PROFESIONALE cu aparatura premiata international: COOLTECH DEFINE, ONDA Coolwaves si SCHWARZY, VENUS Legacy si  LYMPHASTIM clinica estetica de top, Bucuresti

Slabire localizata (abdomen, coapse, flancuri, fese, brate, etc), anti celulita forte, tonifiere tesuturi dar si drenaj limfatic prin presoterapie.

exclusiv

Tratamente Profesionale Premium

Tratamente corporale 2

Anti-celulita

Tratamente corporale 3

Slabire localizata

detaliu abdomen tonifiat

tonifiere

Slabire localizata, anti celulita, fermitate, drenaj limfatic

Clinica Statera si-a facut deja un nume din aceea ca este locul unde puteti accesa ultimele aparitii in materie de tehnologie estetica corporala, cele mai bune tratamente corporale profesionale. 

aparatura tratamente corporale

CrioSculpting Define

Cea mai intensa tehnologie de slabire localizata prin criolipoliza, singurul echipament care ajunge la -11 °C, si care poate realiza simultan 4 zone. 

Se pot pierde prin slabire cu criosculptare pana la -8 / -10 cm dupa 3 sedinte. 

 

aparatura tratamente corporale

Onda Coolwaves

Cea mai noua tehnologie de remodelare corporala non-invaziva, premiata international ca fiind cea mai eficienta; microundele “inteligente” actioneaza target-at asupra celulelor grase si  lobulilor. Eficienta ete demonstrata prin studii clinice si este net sueprioara oricarei alte tehnologii. Se lucreaza pe zone, cu protocol de 4 sedinte. 

aparatura estetica corporala

SCHWARZY foloseste tehnologia revolutionara TOP FMS (Flat Magnetic Stimulation) pentru a intari, defini si creste masa musculara pe zone ca: fese, brate, picioare, abdome

aparatura tratamente corporale

Venus Legacy

Cel mai avansat echipament pentru remodelare corporala pe baza de radiofrecventa. Venus Legacy este singurul care foloseste o radiofrecventa multipolara  medicala combinata cu campuri electromagnetice si masaj prin vacuum pulsat

aparatura tratamente corporale

LYMPHASTIM™

Echiapamentul nr. 1 pe piata pentru drenaj limfatic prin presoterapie controlata digital, atata pentru picioare cat si pentru maini. Este singul echiapament pentru care presiunea poate fi setata individual pe fiecare portiune /camera. 

more...

Explorează serviciile noastre