Vedete
si Media

Ne bucuram de increderea multor vedete :Teo Trandafir,  Diana Munteanu, Iulia Vintur, Denisa Potecaru, Lili Sandu, Anda Adam, DJ Wanda, Iulia Albu, Gina Chirila si Bogdan Vladau, Paula Chirila, etc

... imagini din tratamente

“Cum arata tratatamentul vedetelor? “

Raspuns: Exact la fel ca al fiecareia dintre dumneavoastra, cei / cele care de pasiti pragul!

Ne bucuram ca am castigat increderea si aprecierea multora dintre vedete sau persoane publice. Acest lucru este un garant al calitatii serviciilor de estetica medicala si corporala si, mai nou de dermatologie, pe care le oferi la Clinica Statera. 

Cu toate acestea, “politica” noastra este ca fiecare dintre dumneavoastra, cei / cele care ne pasiti pragul clinicii sunteti si veti fi tatati ” ca o vedeta”, cu toata atentia si profesionalismul. 

Avem protoacoale standard pentru tratamente, astfel incat nu durata tratamentelor nu difera, la fel cum nu difera nici substantele, produsele sau tehnologiile folosite. Toate sunt PREMIUM! Singurul lucru care poate difera este disponibilitatea vedetelor de a face o poza la panou ;), desi, ne-ar face o deosebita placere sa avem o astfel de poza cu fiecare dintre dumneavoastra!

Cu maxima apreciere, 

Echipa Clinica Statera

Explorează serviciile noastre