Venus Legacy™ Radiofrecventa Faciala Medicala Cu Vacuum

Venus Legacy™ radiofrecventa medicala faciala

TRATAMENT RECOMANDAT PENTRU:

Tehnologia unica in lume Venus Legacy

Venus Legacy™ este un echipament profesional care combina in mod unic mai multe tehnologii patentate

Frecventa de 1 Mhz

 • Venus Legacy foloseste un tip de  radiofrecventa profesionala medicala de 1 Mhz, recunoscuta fiind ca varianta cea mai performanta la ora actuala.

Tehnologia patentata (MP)²: Radiofrecventa Multipolara (RF) si PEMF

 • cum actionaeaza tehnologia Venus Legacy
  Tehnologia MP2
  Tehnologia consta in combinarea unica si simultana a celor 2 tehnologii (una termica si una non-termica). Radiofrecventa – termica, stimuleaza fibroblastele in mod direct, iar PEMF (campuri elecromagnetice pulsate) induce proliferarea fibroblasetlor prin eliberarea factorului de crestere FGF-2.

Impreuna conlucreaza perfect cresterea sintezei de colagen, dar si remodelarea acestuia pentru o piele mai mai ferma si mai bine irigata prin formarea de noi vase capilare. 

Cum actioneaza Radiofrecventa Multipolara (RF)? 

 

 • Radiofrecventa Multipolara venus Legacy
  Radiofrecventa Multipolara
  Venus Legacy foloseste un tip special de Radiofrecventa Multi-Polara. Aceasta foloseste un algoritm unic pentru a transmite incalzirea omogena pe mai multe straturi de tesut.

Astfel, cresterea cadurii regenerative se fcae mai rapid, iar temperatura terapeutica pote fi mentinuta atat timp cate este necesar. Acest lucru inseamna atat eficienta crescuta pentru pacient cat si siguranta.

Aceasta tehnologie care permite incalzirea omogena nu mai face necesara folosirea unor agenti de racire locala, iar pentru pacientii descriu acest tratament ca un tratament placut, relaxant chiar. 

Campuri Electromagnetice Pulsate (PEMF)

 • Campuri electromagnetice pulsate Venus LegacyCampurile Electro Magnetice Pulsate (PEMF) emise reprezinta o tehnologie non-termica ce amplifica efectul Radiofrecventei si au eficienta in declansarea proceselor regenrative ale pielii. De altfel este o tehnologie folosita de multi ani in medicina performanta. 

What Our Beautiful & Happy Clients Say About VISIA

Nu am crezut pana nu am vazut! La jumatatea tratamentului m-am privit in oglinda si jumatatea fetei pe care facusem tratament era vizibil mai ridicata, si ridurile estompate fara ca pielea sa fie inrosita sau iritata. Il recomand, abia astept urmatoarea sedinta!

Andra D. (44 ani)

Nu am crezut pana nu am vazut! La jumatatea tratamentului m-am privit in oglinda si jumatatea fetei pe care facusem tratament era vizibil mai ridicata, si ridurile estompate fara ca pielea sa fie inrosita sau iritata. Il recomand, abia astept urmatoarea sedinta!

Andra D. (44 ani)

Atunci cand mi-au propus tratamentul Sublime am fost reticenta pentru ca in acea zi urma sa particip la un eveniment. Insa a fost cea mai buna decizie, nu numai ca tenul a aratat perfect dar efectul de lifting facial a fost observat de toata lumea.

Adina P. (34 ani)

ofera-i tenului tau grija pe care o merita!

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare

Scroll to Top
Whatsapp
1
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna, ne poti scrie si aici, click direct pe buton de Whatsapp!