Venus Legacy™ radiofrecventa medicala faciala

Venus Legacy™ – tratament de top recunoscut mondial, (peste 10 mil. de tratamente realizate anual) singurul care combina radiofrecventa multipolara cu campuri electromagnetice pulsate si vacuum, pentru rejuvenarea faciala, lifting facial, tonifiere, contur facial, prin combinatii unice de tehnologii

TRATAMENT RECOMANDAT PENTRU:

Inainte si dupa tratamentul Venus Legacy

FDA Approved logo

Special, unique features

RADIOFRECVENTA MULTI-POLARA +
CAMPURI ELECTROMAGNETICE PULSATE (PEMF)+
`+ TEHNOLOGIE VariPulse ™ 
+FEEDBACK TERMIC IN TIMP REAL

 

Lifting, Rejuvenare si Contur facial

fermitate, lifting , contur

Venus Legacy este tratamentul considerat leader de piata in rejuvenarea faciala ce foloseste Radiofrecventa, cu efecte deosebite de lifting facial si imbunatatire a conturului facial, printr-un efect unic de intesificare a sintezei colagenului: <br>- RF Multi-polara ce stimuleaza fibroblastele in timp ce PEMF induce proliferarea acestora prin eliberarea factorului de crestere FG-2

Venus Legacy, tratament antiage, lifting facial

grasime localizata

Tratament gusa-barbie-gat

Zona de sub barbie – gușa, ne deranjeaza si ne modifica aspectul general al fetei. Cu Venus Legacy avem protocol special pentru a reduce grasimea din aceasta zona, pentru a tonifia pielea de pe gat si a imbunatati aspectul.

tratament cu Venus Legay pentru barbie dubla si gusa

Tratamentul Venus Legacy, pe intelesul pacientilor

Si noi suntem postura de pacienti si de multe ori avem dificultati sa intelegem termenii tehnici sau medicali, dar vrem sa intelegem in ce consta efectiv tratamentul si cum actioneaza? 

Astfel … vom explica lucrurile ceva mai simplu desi tehnologia este un ahigh-tech):

Cum actioneaza tratamentul? 

Venus Legacy foloseste un tip special de radiofrecventa – cea multipolara, combinata cu alte tehnologii inovative pentru a realiza sub piele, profund, o incalzire optima, pana la temperatura care este dovedit clinic ca actioneaza asupra colagenului si elastinei, dar si drenaj si oxigenare celulara, masaj facial profund. 

Ce se intampla de fapt? Aceasta expunere controlata la caldura contracta fibrele de colagen, “le scurteaza”, ceea ce  duce la un plus de fermitate la nivelul pielii si acelasi timp  stimuleaza formarea de colagen nou si elastina. 

In zonele unde se doreste si diminuarea stratului adipos si efect de sculptare(gusa, barbie dubla, obraji, gat)  se poate folosi aplicatorul 4D Face cu VariPulse ™, un sistem reglabil de vacuum pulsat cu presiune pozitiva si negativa care ajuta la contractia tesuturilor subdermice si adipoase, ajutand la modelarea tesuturilor, diminuarea stratului adipos localizat.   

Cum anume actioeaza fiecare tehnologie in parte, cititi mai jo, la descrierea tehnologiei Venus Legacy

Ce simti in timpul tratamentului Venus Legacy? 

Tratamentul facial Venus Legacy este, poate, cel mai placut tratament de rejuvenare, fiind totodata  foarte complex si foarte eficient. In timpul tratamentului pacientul simte un masaj facial profund, cu o caldura placuta, relaxanta. In fiecare moemnt al tratamentului terapeutul cunoaste (apare pe un ecran digital) si poate regla in timp real temperatura terapeutica la care se lucreaza, fara a crea disconfort pacientului. Astel vi se va cere feedback in timpul tratamentului pentru ca parametrii sa poata fi ajustati optim. Acest tratament nu trebuie sa doara, sa piste, sa arda pentru a functiona, ci din contra!

Cat timp dureaza si de cate sedinte este nevoie ? 

 • La Clinica Statera am dezvoltat protocoale de lucru de 30′ / 1 zona standard (aprox. 30 cmp)
 • Rezultatele sunt vizibile, in unele cazuri chiar de la prima sedinta, insa pentru niste rezultate notabile sunt necesare de obicei 6-8 sedinte, una saptamanal. 
 • Intrucat tratamentul este unul nedureros si chiar foarte placut si relaxant, de multe ori pacientii solicita zone tip full-body, ceea ce, de multe ori nu este posibil, timpul maxim de lucru intr-o sedinta fiint de 3 ore, respectiv 6 zone standard. 

Tehnologia unica in lume Venus Legacy

Venus Legacy™ este un echipament profesional care combina in mod unic mai multe tehnologii patentate:

Frecventa profesionala -medicala de 1 Mhz

 • Venus Legacy foloseste un tip de  radiofrecventa profesionala medicala de 1 Mhz, recunoscuta fiind ca varianta cea mai performanta la ora actuala.

Tehnologia patentata (MP)²: Radiofrecventa Multipolara (RF) si PEMF

 • cum actionaeaza tehnologia Venus Legacy
  Tehnologia MP2
  Tehnologia consta in combinarea unica si simultana a celor 2 tehnologii (una termica si una non-termica). Radiofrecventa – termica, stimuleaza fibroblastele in mod direct, iar PEMF (campuri elecromagnetice pulsate) induce proliferarea fibroblasetlor prin eliberarea factorului de crestere FGF-2.

Impreuna conlucreaza perfect cresterea sintezei de colagen, dar si remodelarea acestuia pentru o piele mai mai ferma si mai bine irigata prin formarea de noi vase capilare. 

Cum actioneaza Radiofrecventa Multipolara (RF)? 

 • Radiofrecventa Multipolara venus Legacy
  Radiofrecventa Multipolara
  Venus Legacy foloseste un tip special de Radiofrecventa Multi-Polara. Aceasta foloseste un algoritm unic pentru a transmite incalzirea omogena pe mai multe straturi de tesut.

Astfel, cresterea cadurii regenerative se fcae mai rapid, iar temperatura terapeutica pote fi mentinuta atat timp cate este necesar. Acest lucru inseamna atat eficienta crescuta pentru pacient cat si siguranta.

Aceasta tehnologie care permite incalzirea omogena nu mai face necesara folosirea unor agenti de racire locala, iar pentru pacientii descriu acest tratament ca un tratament placut, relaxant chiar. 

Campuri Electromagnetice Pulsate (PEMF)

 • Campuri electromagnetice pulsate Venus LegacyCampurile Electro Magnetice Pulsate (PEMF) emise reprezinta o tehnologie non-termica ce amplifica efectul Radiofrecventei si au eficienta in declansarea proceselor regenrative ale pielii. De altfel este o tehnologie folosita de multi ani in medicina performanta. 

Tehnologia VariPulse ™

 • Singurul dispozitiv medical estetic din industrie cu VariPulse ™ avansat (integrat în aplicatoarele corporale si faciale 4D).
 • Furnizează o aspirație pulsabilă reglabilă (presiune atmosferică pozitivă și negativă) care facilitează o lipoliză eficientă și o penetrare mai profundă a energiei.
 • Crește circulația sângelui, stimulează drenajul limfatic și sporește efectul de lipoliză al energiei RF și ajuta la  conturul facial .
 • Mișcarea netedă și mecanismul de răcire a aerului în piele a VariPulse-ului ™ asigură un tratament mai confortabil pentru pacient.

What Our Beautiful & Happy Clients Say About VENUS Legacy

Am facut mai multe tipuri de tratamente pe baza de radiofrecventa si pot spune ca Venus Legacy este preferatul meu, ca efecte si dupa felul cum se simte tratamentul.

Danna M. (48 ani)

Am fost surprinsa sa vad ca jumatatea de fata pe care s-a fcaut tratamentul deja arata mai frumos conturata la barbie si cu un usor lifting. Il fca saptamanal si este o placere.

Andra D. (44 ani)

Tratamentul meu preferat, il fca mai ales inaintea unui eveniment special pentru ca este ca si cum mi-am facut lifting facial "

Anca P. (38 ani)

Start Revealing Your Pure Beauty Now

Explorează serviciile noastre