VENUS Legacy - remodelare corporala, anticelulita

Venus Legacy™ - tratament de top recunoscut mondial, (peste 10 mil. de tratamente realizate anual) singurul care combina radiofrecventa multipolara cu campuri electromagnetice pulsate si vacuum, pentru remodelare corporala, tonifierea pielii lasate, anti celulita.

 • anti-celulita
 • drenaj si contur corporal
 • redensifiere / skin tightening

Eficacitate

Rezultat rapid

Fă O Programare

Beneficiile Tratamentului

Diminueaza gradul de celulita

super-stimulare a inductiei de colagen propriu

Fermitate cutanata si skin tightening

tonimbunatatirea conditiei pielii lasae

Reduce circumferinta

micsorarea circumferintei coapselor, abdomenului

sculpting effect

contur gusa, brate, zona genunchi

Drenaj limfatic

imbunatatirea majora a circulatiei pe zona tratata

Ce este Venus Legacy?

Venus Legacy™ face parte din ultima generație de tratamente non-invazive entru remodelare corporală, fiind conceput pentru a contura (prin slăbire localizată cu pierdere rapidă de cm in circumferiță), tonifia si îmbunătăți aspectul pielii: reduce celulita, imbunătațește aspectul vergeturilor, redă fermitatea pielii cu laxitate. 

Rezultatele sunt durabile si sigure pentru sănătate.

remodelare corporala Venus Legacy

Este un tratament care poate fi făcut a-la-longue pentru a fi mereu in formă dar si un tratament excelent post liposucție sau dupa naștere.

Venus Legacy are aprobare FDA (Food and Drug Administration USA) si Health Canada, fiind o dovadă a “seriozității” brandului, siguranței si eficienței tehnologiei.

Combinația dintre 𝗿𝗮𝗱𝗶𝗼𝗳𝗿𝗲𝗰𝘃𝗲𝗻ț𝗮 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗶𝗽𝗼𝗹𝗮𝗿ă, 𝗰𝗮𝗺𝗽 𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁𝗿𝗼𝗺𝗮𝗴𝗻𝗲𝘁𝗶𝗰
și 𝘃𝗮𝗰𝘂𝘂𝗺 𝗽𝘂𝗹𝘀𝗮𝘁 asigură cele mai bune rezultate împotriva celulitei și lipsei de tonus a pielii.

Înainte-După

imagini înainte si după tratamentul cu Venus Legacy

Tratamentul Venus Legacy, pe ințelesul pacienților

Si noi suntem in postura de pacienți si de multe ori avem dificultați să ințelegem termenii tehnici sau medicali, dar vrem sa știm in ce constă efectiv tratamentul si cum acționează? 

Astfel … vom explica lucrurile ceva mai simplu, desi tehnologia este un a high-tech):

Cum actioneaza tratamentul Venus Legacy ? 

Venus Legacy foloseste un tip special de radiofrecventa – cea multipolara, combinata cu alte tehnologii inovative pentru a realiza sub piele, profund, o incalzire optima, pana la temperatura care este dovedit clinic ca actioneaza asupra colagenului si elastinei, dar si drenaj si oxigenare celulara, masaj facial profund. 

Ce se intampla de fapt? Aceasta expunere controlata la caldura contracta fibrele de colagen, “le scurteaza”, ceea ce  duce la un plus de fermitate la nivelul pielii si acelasi timp  stimuleaza formarea de colagen nou si elastina. 

In zonele unde se doreste si diminuarea stratului adipos si efect de sculptare(gusa, barbie dubla, obraji, gat)  se poate folosi aplicatorul 4D Face cu VariPulse ™, un sistem reglabil de vacuum pulsat cu presiune pozitiva si negativa care ajuta la contractia tesuturilor subdermice si adipoase, ajutand la modelarea tesuturilor, diminuarea stratului adipos localizat.   

Cum anume actioeaza fiecare tehnologie in parte, cititi mai jo, la descrierea tehnologiei Venus Legacy

Ce simti in timpul tratamentului Venus Legacy? 

Tratamentul facial Venus Legacy este, poate, cel mai placut tratament de remodelare corporala, fiind totodata  foarte complex si foarte eficient. In timpul tratamentului pacientul simte un masaj facial profund, cu o caldura placuta, relaxanta. In fiecare moment al tratamentului terapeutul cunoaste (apare pe un ecran digital) si poate regla in timp real temperatura terapeutica la care se lucreaza, fara a crea disconfort pacientului. Astel vi se va cere feedback in timpul tratamentului pentru ca parametrii sa poata fi ajustati optim. Acest tratament nu trebuie sa doara, sa piste, sa arda pentru a functiona, ci din contra!

Cat timp dureaza si de cate sedinte este nevoie ? 

 • La Clinica Statera am dezvoltat protocoale de lucru de 30′ / 1 zona standard (aprox. 30 cmp)
 • Rezultatele sunt vizibile, in unele cazuri chiar de la prima sedinta, insa pentru niste rezultate notabile sunt necesare de obicei 6-8 sedinte, una saptamanal. 
 • Intrucat tratamentul este unul nedureros si chiar foarte placut si relaxant, de multe ori pacientii solicita zone tip full-body, ceea ce, de multe ori nu este posibil, timpul maxim de lucru intr-o sedinta fiint de 3 ore, respectiv 6 zone standard. 

Tehnologia unica in lume Venus Legacy

Venus Legacy™ este un echipament profesional care combina in mod unic mai multe tehnologii patentate:

Frecventa profesionala -medicala de 1 Mhz

 • Venus Legacy foloseste un tip de radiofrecventa profesionala medicala de 1 Mhz, recunoscuta fiind ca varianta cea mai performanta la ora actuala.

Tehnologia patentata (MP)²: Radiofrecventa Multipolara (RF) si PEMF

tehnologia MP2 Venus Legacy cu radiofrecventa multipolara si campuri electromagnetice pulsate
Efectul sinergetic al RF-ului multi polar ṣi al PEMF-ului
 • Tehnologia consta in combinarea unica si simultana a celor 2 tehnologii (una termica si una non-termica). Radiofrecventa – termica, stimuleaza fibroblastele in mod direct, iar PEMF (campuri elecromagnetice pulsate) induce proliferarea fibroblasetlor prin eliberarea factorului de crestere FGF-2.

Impreuna conlucreaza perfect cresterea sintezei de colagen, dar si remodelarea acestuia pentru o piele mai mai ferma si mai bine irigata prin formarea de noi vase capilare.

Cum actioneaza Radiofrecventa Multipolara (RF)?

 • Venus Legacy foloseste un tip special de Radiofrecventa Multi-Polara. Aceasta foloseste un algoritm unic pentru a transmite incalzirea omogena pe mai multe straturi de tesut.

Astfel, cresterea caldurii regenerative se face mai rapid, iar temperatura terapeutica pote fi mentinuta atat timp cat este necesar. Acest lucru inseamna atat eficienta crescuta pentru pacient cat si siguranta.

Aceasta tehnologie care permite incalzirea omogena nu mai face necesara folosirea unor agenti de racire locala, iar pentru pacientii descriu acest tratament ca un tratament placut, relaxant chiar. 

Campuri Electromagnetice Pulsate (PEMF)

 • Campurile Electro Magnetice Pulsate (PEMF) emise reprezinta o tehnologie non-termica ce amplifica efectul Radiofrecventei si au eficienta in declansarea proceselor regenrative ale pielii. De altfel este o tehnologie folosita de multi ani in medicina performanta.

Tehnologia VariPulse ™

 • Singurul dispozitiv medical estetic din industrie cu VariPulse ™ avansat (integrat în aplicatoarele corporale si faciale 4D).
 • Furnizează o aspirație pulsabilă reglabilă (presiune atmosferică pozitivă și negativă) care facilitează o lipoliză eficientă și o penetrare mai profundă a energiei.
 • Crește circulația sângelui, stimulează drenajul limfatic și sporește efectul de lipoliză al energiei RF și ajuta la  conturul facial .
 • Mișcarea netedă și mecanismul de răcire a aerului în piele a VariPulse-ului ™ asigură un tratament mai confortabil pentru pacient.

Am facut mai multe tipuri de tratamente pe baza de radiofrecventa si pot spune ca Venus Legacy este preferatul meu, ca efecte si dupa felul cum se simte tratamentul.

Danna M. (25 ani)

Am facut un plan de tratamente cu ONDA, drenaj limfatic si apoi venus Legacy. Sunt foarte incantata de rezultate, am scapat de o mare parte din celulita iar coapsele arata mult mai bine

Gabi. P. (32 ani)

M-am ingrasat si am slabit in mod repetat, astfel pielea s-a lasat mai ales in zona genunchilor si brate. Venus Legacy ma ajuta, in plus este si foarte placut

Ana Maria P. (27 ani)

Oferă-i corpului tău grija pe care o merită

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare.

Explorează serviciile noastre