VISIA® - Analiza Tenului Cu Tehnologie Digitala AI

VISIA® - Analiza tenului

VISIA® Canfield Scientific USA, generatia 7 este cea mai avansata tehnologie a momentului (americana) de imagistica pentru analiza tenului, care foloseste inclusiv IA (artificial intelligence).

 

analiza, evaluare, recomandari

investigatie recomandata pentru:

  • orice tip de ten – pentru a vedea cu maxima acuratete imperfectiunile si probleme de remediat: gradul de ridare, de dilatare al porilor, de roșeața, de patare, de afectare a tenului de către radiațiile UV, cantitatea de sebum și textura pielii.

Redefining the Vision of Skin Care​

Iti cunosti pielea asa cum nu ai mai facut-o pana acum!!!

VISIA Canfield Scientific USA  foloseste cel mai avansat sistem de de captare a imaginilor prin intermediul unui modul care se toteste in jurul fetei, captand imagini frantal si din profil.  

VISIA® Analiza Tenului 1

IntelliFlash® de la Canfield Scientific este o tehnologie care foloseste lumina ultravioleta cross-polarizata  pentru a capta si masura detaliile de la suprafata pielii dar si sub piele. Imaginile UV furnizeaza cel mai complet set de date despre afectarea pielii de expunerea la soare, utile pentru analiza diagnostic, tratament si preventie,  imaginile ce folosesc fluorescenta UV ce evidentiaza bacteriile tip porphyrins.(porfirinele)

Lungimea de unda pentru  UV este de 365 nm. 

Canfield’s RBX® Technology de la Canfield Scientific separa  “semnatura” cromatica unicaa  pielii in spectre ROSU si MARO pentru o vizualizare cu o precizie fara egal a unor detalii precum: cuperoza, vinisoare, hiperpigmentari, melasma, procese inflamatorii si alte asemnea probleme ale pielii. 

 

VISIA® Analiza Tenului 2

Spots / Pete

Evidentiaza zonele considerate "pete", avand o coloratie diferita de restul pielii, maronie sau rosiatica. Acestea au diferite marimi si forme si sunt pot fi vazute si cu ochiul liber, la o examinare foarte atenta.

VISIA® Analiza Tenului 3

Wrinkles / Riduri

Zonele ridicate sau coborate de la suprafata pielii arata cate de neteda, fina este pielea.

VISIA® Analiza Tenului 4

Textures / Textura

Santurile sau pliurile in piele care se pot accentua ca urmare a expunerii la soare sunt asociate cu o scadere a elasticitatii pielii in zona respectiva.

VISIA® Analiza Tenului 5

Pori

Porii mariti, largiti, deschisi vor fi evidentiati prin tonuri mai inchise si contur circular.

VISIA® Analiza Tenului 6

UV Spots

Absorbtia luminii UV de catre depozitele de melanina epidermala imadiat de desubtul suprafetei pielii ne ajuta sa detectam si si sa evidentiem petele UV care pot aparea ca urmare a afectarii solare.

VISIA® Analiza Tenului 7

Brown Spots / pete maronii

Pigmentarile si decolorarile de la suprafata pielii si imediat sub aceasta.

VISIA® Analiza Tenului 8

Red Areas

Absorbtia luminii UV de catre depozitele de melanina epidermala imadiat de desubtul suprafetei pielii ne ajuta sa detectam si si sa evidentiem petele UV care pot aparea ca urmare a afectarii solare.

VISIA® Analiza Tenului 9

Porphyrins

Secretia de bacterii de la suprafata pielii ce poate determina depuneri in pori.

Analiza cantitativa si evaluarea tenului cu VISIA

VISIA® Analiza Tenului 10
01.

TRUSKIN AGE®

Afla adevarata varsta a pielii

evalueaza multiparametri conditia generala a tenului si coroborat cu accesul la o baza de date impresionanta, stabileste “varsta reala a pielii” 

02.

CONSULTATIE

Afla secretele tenului tau

Terapeutii Skincare Statera iti vor arata detalii pretioase despre pielea ta, in mod obiectiv, nu doar prin observatia lor. 

VISIA® Analiza Tenului 11
VISIA® Analiza Tenului 12

Lupa pentru detalii

instrument cu care se pot vedea in super-detaliu imprefectiunile de la suprafata pielii si din stratul imediat sub piele. 

VISIA® Analiza Tenului 13

Inainte si dupa tratamente

putem vedea evolutia tenului dupa anumite tratamente pe care le facem prin compararea imaginilor din baza de date

VISIA® Analiza Tenului 14

Scor / procente

 VISIA are un sistem patentat de analiza  folosing cea mai mare baza de date imagini faciale si caracteristici de piele, putand face o comparatie inteligenta a tenului dv. cu alte persoane extrem de asemantaoare ca varsta si alte caracteristici: grad de patare, ridare, pete solare, inrosire, porfirine. 

VISIA® Analiza Tenului 15

Detectarea automata a fototipului de piele

Softul va detecta automat fototipul de piele folosind ulterior in procesarea si analiza imaginor. 

VISIA® Analiza Tenului 16

Simulare Advanced Aging

NOU!!! Cu softul VISIA’S 8.1  se poate realiza o simulare a procesului de imbatranire pana la 80 ani.  

VISIA® Analiza Tenului 17

RBX® TECHNOLOGY 

NOU!!! VISIA 8.1 care foloseste ultima tehnologie RBX® ofera o vizualizare mult rafinata a melaninei si leziunilor vasculare de sub suprafata pielii. pentru toate tipurile de piele

 

VISIA® Analiza Tenului 18

Aging Simulation

Simularea procesului de imatranire pe un interval de 5-7 ani, cu evidentierea ridurilor si petelor ce urmeaza sa apara

VISIA® Analiza Tenului 19

3D Viewer

Vizualizarea reliefului pielii in 3 dimnsiuni din orice unghi, randat in culoarea naturala a pielii, sau Visualize the skin’s surface in three dimensions from any angle, cu diverse forme de randare color. 

VISIA® Analiza Tenului 20

A.I. WRINKLE ALGORITHM

 NOU!! Pentru prima data, se folosete  inteligenta artificiala in algoritmul VISIA Experience, acesta ofera o acuratete sporita in detectarea liniilor fine si a ridurilor

What Our Beautiful & Happy Clients Say About VISIA

Pentru prima data am avut sentimentul ca imi cunosc cu adevarat tenul. Pana la VISIA si analiza prin bioimpedanta, toat ce stiam era parerea cosmeticienei, sau dupa cum observam eu.

Andreea T. (48 ani)

Care mai de care isi dadeau cu parerea despre tenul meu, ba ca este mixt, ba ca am pori mariti. Cu VISIA am vazut cu ochii mei ce se petrece cu tenul meu , ce tratamente mi s epotrivesc si m-a ajutat sa observ imbunatatirile dupa tratamente. recomand clar.

Daniela G. (35 ani)

ofera-i tenului tau grija pe care o merita!

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare

Scroll to Top
Whatsapp
1
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna, ne poti scrie si aici, click direct pe buton de Whatsapp!