VISIA® - Analiza tenului

VISIA® Canfield Scientific USA, generația 7 este cea mai avansată tehnologie a momentului (americană) de imagistică pentru analiza tenului, care folosește inclusiv IA (artificial intelligence).

 

analiza, evaluare, recomandari

investigație recomandată pentru:

  • orice tip de ten – pentru a vedea cu maxima acuratețe imperfecțiunile și probleme de remediat: gradul de ridare, de dilatare al porilor, de roșeața, de pătare, de afectare a tenului de către radiațiile UV, cantitatea de sebum și textura pielii.

Redefining the Vision of Skin Care​

Iti cunosti pielea asa cum nu ai mai facut-o pana acum!!!

VISIA Canfield Scientific USA  folosește cel mai avansat sistem de aptare a imaginilor prin intermediul unui modul care se rotește în jurul feței, captând imagini frontal și din profil.  

VISIA® Analiza Tenului 1

IntelliFlash®

de la Canfield Scientific este o tehnologie care folosește lumină ultravioletă cross-polarizată pentru a capta și măsură detaliile de la suprafață pielii dar și sub piele. Imaginile UV furnizează cel mai complet set de date despre afectarea pielii de expunerea la soare, utile pentru analiza diagnostic, tratament și prevenție, imaginile ce folosesc fluorescență UV ce evidențiază bacteriile tip porphyrins.(porfirinele)

Lungimea de undă pentru UV este de 365 nm.

Canfield’s RBX® Technology de la Canfield Scientific separă “semnătură” cromatică unicaa pielii în spectre ROȘU și MARO pentru o vizualizare cu o precizie fară egal a unor detalii precum: cuperoza, vinișoare, hiperpigmentari, melasma, procese inflamatorii și alte asemnea probleme ale pielii.

VISIA® Analiza Tenului 2

Spots / Pete

Evidențiază zonele considerate "pete", având o colorație diferita de restul pielii, maronie sau roșiatică. Acestea au diferite mărimi și forme și sunt pot fi văzute și cu ochiul liber, la o examinare foarte atentă.

VISIA® Analiza Tenului 3

Wrinkles / Riduri

Zonele ridicate sau coborate de la suprafata pielii arata cate de neteda, fina este pielea.

VISIA® Analiza Tenului 4

Textures / Textura

Santurile sau pliurile in piele care se pot accentua ca urmare a expunerii la soare sunt asociate cu o scadere a elasticitatii pielii in zona respectiva.

VISIA® Analiza Tenului 5

Pori

Porii măriți, lărgiți, deschiși vor fi evidențiați prin tonuri mai închise și contur circular.

VISIA® Analiza Tenului 6

UV Spots

Absorbția luminii UV de către depozitele de melanină epidermală imadiat de desubtul suprafeței pielii ne ajuta să detectam și și să evidențiem petele UV care pot apărea că urmare a afectării solare.

VISIA® Analiza Tenului 7

Brown Spots / pete maronii

Pigmentarile si decolorarile de la suprafata pielii si imediat sub aceasta.

VISIA® Analiza Tenului 8

Red Areas

Zone concentrate de culoare roșie mai închisă, care pot fi legate de o varietate de afecțiuni, cum ar fi inflamația, rozaceea, sau vinisoare"păianjen".

VISIA® Analiza Tenului 9

Porphyrins

Secreția de bacterii de la suprafața pielii ce poate determina depuneri in pori.

Analiza cantitativa si evaluarea tenului cu VISIA

VISIA® Analiza Tenului 10
01.

TRUSKIN AGE®

Află adevarata vârstă a pielii

evaluează multiparametri condiția generală a tenului și coroborat cu accesul la o bază de date impresionantă, stabilește “vârstă reală a pielii”

02.

CONSULTATIE

Afla secretele tenului tau

Terapeuții Skincare Statera îți vor arata detalii prețioase despre pielea ta, in mod obiectiv, nu doar prin observația lor. 

VISIA® Analiza Tenului 11
VISIA® Analiza Tenului 12

Lupa pentru detalii

instrument cu care se pot vedea in super-detaliu imprefecțiunile de la suprafața pielii si din stratul imediat sub piele. 

VISIA® Analiza Tenului 13

Inainte si după tratamente

putem vedea evoluția tenului după anumite tratamente pe care le facem prin compararea imaginilor din baza de dateă

VISIA® Analiza Tenului 14

Scor / procente

 VISIA are un sistem patentat de analiza  folosing cea mai mare baza de date imagini faciale si caracteristici de piele, putand face o comparatie inteligenta a tenului dv. cu alte persoane extrem de asemantaoare ca varsta si alte caracteristici: grad de patare, ridare, pete solare, inrosire, porfirine. 

VISIA® Analiza Tenului 15

Detectarea automată a fototipului de piele

Softul va detecta automat fototipul de piele folosind ulterior in procesarea si analiza imaginor. 

VISIA® Analiza Tenului 16

Simulare Advanced Aging

NOU!!! Cu softul VISIA’S 8.1  se poate realiza o simulare a procesului de imbatranire pana la 80 ani.  

VISIA® Analiza Tenului 17

RBX® TECHNOLOGY 

NOU!!! VISIA 8.1 care foloseste ultima tehnologie RBX® ofera o vizualizare mult rafinata a melaninei si leziunilor vasculare de sub suprafata pielii. pentru toate tipurile de piele

 

VISIA® Analiza Tenului 18

Aging Simulation

Simularea procesului de imatranire pe un interval de 5-7 ani, cu evidentierea ridurilor si petelor ce urmeaza sa apara

VISIA® Analiza Tenului 19

3D Viewer

Vizualizarea reliefului pielii in 3 dimnsiuni din orice unghi, randat in culoarea naturala a pielii, sau Visualize the skin’s surface in three dimensions from any angle, cu diverse forme de randare color. 

VISIA® Analiza Tenului 20

A.I. WRINKLE ALGORITHM

 NOU!! Pentru prima data, se folosete  inteligenta artificiala in algoritmul VISIA Experience, acesta ofera o acuratete sporita in detectarea liniilor fine si a ridurilor

What Our Beautiful & Happy Clients Say About VISIA

Pentru prima data am avut sentimentul ca imi cunosc cu adevarat tenul. Pana la VISIA si analiza prin bioimpedanta, toat ce stiam era parerea cosmeticienei, sau dupa cum observam eu.

Andreea T. (48 ani)

Care mai de care isi dadeau cu parerea despre tenul meu, ba ca este mixt, ba ca am pori mariti. Cu VISIA am vazut cu ochii mei ce se petrece cu tenul meu , ce tratamente mi s epotrivesc si m-a ajutat sa observ imbunatatirile dupa tratamente. recomand clar.

Daniela G. (35 ani)

Oferă-i tenului tău grija pe care o merită

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare.

Explorează serviciile noastre