SCHWARZY - Tonifiere musculara

recomandari speciale pentru tonifierea, intarirea si definirea masei musculare

SCHWARZY foloseste tehnologia revolutionara TOP FMS  (Flat Magnetic Stimulation) pentru a intari, defini si creste masa musculara pe zone ca: fese, brate, picioare, abdomen

Workout – Free Muscle Toning?

Intarirea musculara progresiva prin stimulare neuromusculara

Schwarzy actioneaza pe diferite zone ale corpului si, prin stimulare neuronala, in cateva sedinte mareste tonusul si volumul muscular, imbunatatind aspectul postural. Folosind tehnologia TOP FMS interactioneaza cu tesuturile musculare, inducand contractii intensive.

Schwarzy - tonifiere musculara 1

Un câmp electromagnetic special interacționează cu țesuturile musculare și induce contracția fibrelor musculare..

Schwarzy acÈ›ionează în diferite zone ale corpului È™i în câteva È™edinÈ›e  tonifică È™i volumizează muÈ™chii, reduce grăsimea localizată È™i îmbunătățeÈ™te aspectul postural.

Stimularea magnetică (TOP FMS) activează mușchii – fără implicare epidermică – inducând contracții intense care altfel ar fi inaccesibile.

Mușchii ating peste 20.000 de contracții în timpul unei sesiuni și răspund remodelându-și structurile și mărindu-și volumul.

Mușchii ating peste 20.000 de contracții în timpul unei sesiuni de antrenament de numai 30 min. și răspund remodelându-și structurile și mărindu-și volumul.

20.000

CONTRACTII

30

MIN.

TRATAMENT RECOMANDAT PENTRU:

Tonus si Definire Musculara

Masa & Volum Muscular

Programe de antrenament in functie de conditia fizica

1) AEROBIC – Antrenament de început pentru persoane sedentare

2) SHAPING – Antrenament muscular care vizează recuperarea trofismului și tonusului muscular

3) STRENGHT – Antreanment muscular care vizeaza cresterea fortei musculare si cresterea masei musculare

Programul de antrenament Schwarzy este indicat pentru reluarea sau consolidarea activității fizice după nivelul de condiție fizică: Sedentar  / Persoane moderat active și Persoane buna formă fizica.
Sunt disponibile 3 protocoale diferite în funcție de nivelul de fitness al pacientului și fiecare protocol constă din 2 module de intensitate crescătoare, care urmează a fi efectuate în succesiune cronologică.

Fiecare din programele de mai sus consta in 3 “bucle succesive” care se repeta, concepute de specialisti pentru a avea un impact optim aspura musculaturii, fara a dauna absolut deloc acestetia, ci din contra!


Ce se intamplă în fiecare faza a tratamentului?

  • Faza iniÈ›ială: warm-up – permite o creÈ™tere graduala a circulaÈ›iei sangvine locala, ce îmbunătățeÈ™te performanta sportiva È™i previne formarea leziunilor. De asemenea aceasta faza de tratament ne permite aÈ™ezarea corecta a aplicatorilor în funcÈ›ie de contracÈ›iile musculare.
  • Faza de tratament: training – timpul de tratament propriu-zis, cu contractii induse controlat de anumite intensitati si cu frecvente foarte bine stabilite.
  • Faza finala: cool-down – previne leziunile È™i ajuta cu recuperarea după faza de tratament pentru a preveni formarea de acid lactic.

Rezultate obtinute cu SCHWARZY

Bazându-se pe un câmp electromagnetic care acționează asupra țesuturilor musculare pentru a induce contracția, Schwarzy  tonifică și dezvoltă musculatura, reduce grăsimea localizată și îmbunătățește aspectul postural.

Scopul activității de stimulare supramaximală a mușchiului este îmbunătățirea tonusului și evocarea unei reacții metabolice puternice care induce o reducere a grăsimilor.

Schwarzy - tonifiere musculara 2

Stimularea musculara Schwarzy: beneficii

 

  • Scopul activității de stimulare supramaximală a muÈ™chiului este îmbunătățirea tonusului muscular È™i evocarea unei reacÈ›ii metabolice puternice care induce o reducere a grăsimilor.
  • Reducerea grăsimilor poate aduce numeroase beneficii  pentru sănătate
  • Schwarzy lucrează pe diferite zone ale corpului cu doi aplicatori eficieÈ›i pentru abdomen, fese, È™olduri, picioare È™i braÈ›e.

FMS (Focused Magnetic Stimulation)

O tehnologie care declanșează 

  • Lipoliză Intensivă în celulele adipoase, deteriorând È›esutul adipos din jur
  • Apoptoza după leziunea adipacitelor, care produce o reducere a grăsimilor.
  • ÃŽngroÈ™area Musculară datorită stresului de ardere rapidă a nervilor È™i a contracÈ›iilor fibrelor.
  • ContracÈ›ii Supramaximale pentru stimularea profundă a muÈ™chilor (2,5 tesla)

Schwarzy - tonifiere musculara 3

Protocolul standard de tratament

Protocolul standard de 6-8 ședințe, fără a depăși limita de 2 săptămânal, este considerat ca fiind suficient pentru a obține efectul dorit.

Durata unei ședințe variază între 20 și 45 de minute, în funcție de pacient si programul ales.
Rezultatele sunt destul de rapide, zonele tratate vor deveni vizibil tonifiate chiar de la prima ședință.

Cu toate acestea, cele mai bune rezultate se obțin în decurs de 2 până la 4 săptâmâni de la ultima ședință Schwarzy și se pot observa/ mentine 3-6 luni după finalizarea tratamentului.

Pentru obținerea unor rezultate excelente, se recomandă, de asemenea, efectuarea în paralel a tratamentului corporal Onda Coolwaves, sistem ce folosește microundele Coolwaves pentru reducerea țesutului adipos.

Disclaimer:  Efectele si rezultatele tratamentului sunt oferite spre exemplificare, ele nu pot fi garantate, fiind diferite de la o persoană la alta in functie de particulăritățile fiecăreia si a problemelor tratate. 

ofera-i corpului tau atentia pe care o merita!

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare

Explorează serviciile noastre

Medici:

Whatsapp
1
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna, ne poti scrie si aici, click direct pe buton de Whatsapp!