Dermalinfusion ® - Tratament Cosmetic: Acnee, Melasma, Riduri

Dermalinfusion®

DERMALINFUSION® este tratamentul facial recunoscut international pentru rezultatele ultra-rapide asupra tenului: luminozitate, curatare pori, fermitate, hidratare prin hidrodermabraziune si infuzare.

rezultat vizibil imediat

Tratament recomandat pentru:

Beneficiile tratamentului:

Ce este dermalinfusion

DERMALINFUSION este singurul tratament pentru fata si corp, care actioneaza prin 3 actiuni simultane  asupra pielii, exfoliaza eficient celulele deteriorate, curata in profunzime si livreaza o infuzie de saruri, pentru a trata a gama larga de probleme ale pielii. Este o tehnologie americana patentata.

“The pre-Red carpet treatment”, asa este numit acest tratament de catre vedetele la Hollywood, Jennifer Lopez, Cardi B, Jennifer Anniston si multe altele il fac frecvent. Rezultatul este vizibil imediat si dureaza!

Dermalinfusion este un tratament care se realizeaza cu o aparatura speciala americana patentata si serurile Pro Infusion aferente. 

special features

3 actiuni simultan:

EXFOLIERE

celulele moarte sunt indepartate delicat

EXTRACTIE

curatare profunda a pielii, inclusiv in interiorul porilor

INFUZARE

livrarea si infuzarea profunda a solutiilor profesionale

Efectele  Dermalinfusion nu se opresc atunci când tratamentul se termina!

Deoarece tratamentul stimuleaza reînnoirea tesutului, are loc o îmbunatatire continua, pe masura ce celulele noi si sanatoase se ridica la suprafata!

Stalucirea si netezimea pielii dureaza zile întregi!

video 1

"We Tried Having Our Impurities Be Sucked Out Of Our Skin"!

Peste 2 milioane de vizualizari pe Youtube pentru experienta celor 2 prietene cu Dermal Infusion! “We Tried Having Our Impurities Be Sucked Out Of Our Skin”!

Play Video
dermalinfusion la clinica statera tratament real
Play Video

video 2

"Am vrut sa ma conving daca Dermalinfusion este asa de bun cum se spune"!

Experienta Ioanei este reala, tratamentul este filmat de la A la Z chiar la Clinica Statera!  Intrebari si raspunsuri, inainte si dupa tratament!

Infuzarea serurilor pro-Infusion: unica

Restructurare simultană si infuzie de ser în momentul maxim de receptivitate de pielii

Prin infuzarea serurilor în piele în momentul exfolierii, pielea experimenteaza o penetrare maxima a ingredientelor active la adâncimi optime ale si o receptivitate sporita a absorbtiei serice si a retenției la un nivel mai profund.

Seruri: Pore Clarifying, Vit. C, Ultra Hydrating, Brightning

Cheia tehnologiei Dermalinfusion consta în linia sa de seruri profesionale speciale  Pro-Infusion. Fiecare ser este rezultatul unei cercetari avansate în domeniul stiintei îngrijirii pielii si este conceput pentru a trata o anumita afectiune specifica a pielii

Cum actioneaza Dermalinfusion?

Dermal Infusion realizeaza o Restructurare simultana a infuziei de ser în momentul maxim de receptivitate de pielii!

Dermalinfusion beneficiaza de un aplicator patentat, cu actiune simultana.

Camera pneumatica de pe vârful aplicatorului, creeaza la contactul cu pielea, aspiratie în bucla închisa, ridicând instantaneu pielea pentru extractie si abraziune, de catre un vârf de diamant exfoliant încastrat. 

În acelaasi timp, presiunea pneumatica infuzeaza pielea cu seruri bogate.

Acest proces nu este secvential, ci simultan! 

Este modul în care tehnologia Dermalinfusion elimina diferentele de timp dintre exfoliere si aplicarea serului, pentru o receptivitate si o retentie optima a pielii.

volumizeaza pielea
pana la
70%

Efectele  Dermalinfusion nu se opresc atunci când tratamentul se termina!

Deoarece tratamentul stimuleaza reînnoirea tesutului, are loc o îmbunatatire continua, pe masura ce celulele noi si sanatoase se ridica la suprafata!

Stalucirea si netezimea pielii dureaza zile întregi!

efect imediat, rezultate durabile

Dermalinfusion este un tratament care nu necesita timp de recuperare, puteti aplica chiar make-up, puteti pleca de la clinica direct la un eveniment

preferatul vedetelor

Multe dintre vedete il includ in rutina : Jennifer Lopez, Cardi B, Jennifer Anniston, etc.

3 in 1

3 tratamente complexe intr-unul singur, realizate simultan, mai putin timp petrecut in clinica

inainte -dupa

imagini inainte si dupa tratamentul cu dermal infusion pentru acnee si melasma

Disclaimer:  Efectele si rezultatele tratamentului sunt oferite spre exemplificare, ele nu pot fi garantate, fiind diferite de la o persoana la alta in functie de particularitatile fiecareia si a problemelor tratate. 

FAQ - Intrebari frecvente:

DERMALINFUSION® este un tratament facial de cosmetica profesionala, realizat cu tehnologie americana patentata - Envy Medical USA.

Dermalinfusion se realizeaza pentru ten cu pori incarcati, cu acnee / tendinta acneica, exces de sebum, dar si ten deshidratat, fara luminozitate. 

Da, tratamentul Dermalinfusion are efect imediat, tenul este vizibil curatat, cu o luminozitate deosebita, de aceea este si numit pre-red carpet treatment: vedetele il fac inaintea evenimentelor, mai ales ca si volumizeaza! 

DERMALINFUSION®  actioneaza prin 3 actiuni simultane  asupra pielii, exfoliaza eficient celulele deteriorate, curata in profunzime si livreaza o infuzie de saruri, pentru a trata a gama larga de probleme ale pielii. La finalul tratamentului se poate vedea tot ce s-a colectat /curata din porii pielii intr-un recipient. 

Tratamentul este extrem de popular printre vedetele de la Hollywood, Jennifer Lopez, Cardi B, Jenniffer Anniston dar si multe fotomodele celebre. Tratamentul este unul preferat si de vedetele din Romania. 

Nu poate fi asemanat cu nici unul din tratamentele cosmetice existente pe piata (hidrafacial, oxigen hiperbaric sau alte asemenea). Dermalinfusion este tratamentul original si foloseste o tehnologie unica si seruri speciale. 

ofera-i tenului tau grija pe care o merita!

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare

Scroll to Top