Dermalinfusion ® - Tratament Cosmetic: Acnee, Melasma, Riduri

Dermalinfusion®

DERMALINFUSION® este tratamentul facial recunoscut internațional pentru rezultatele ultra-rapide asupra tenului: luminozitate, curățare pori, fermitate, hidratare prin hidrodermabraziune și infuzare.

rezultat vizibil imediat

Tratament recomandat pentru:

Beneficiile tratamentului:

Dermalinfusion® 1

Ce este DERMALINFUSION

DERMALINFUSION este singurul tratament pentru față și corp, care acționează prin 3 acțiuni simultane asupra pielii, exfoliază eficient celulele deteriorate, curata în profunzime și livrează o infuzie de săruri, pentru a trata a gama largă de probleme ale pielii. Este o tehnologie americană patentată.

“The pre-Red carpet treatment”, așa este numit acest tratament de către vedetele la Hollywood, Jennifer Lopez, Cardi B, Jennifer Anniston și multe altele îl fac frecvent. Rezultatul este vizibil imediat și durează!

Dermalinfusion este un tratament care se realizează cu o aparatură speciala americană patentată și serurile Pro Infusion aferente.

caracteristici speciale

3 acțiuni simultan:

Dermalinfusion® 4

EXFOLIERE

celulele moarte sunt indepărtate delicat

Dermalinfusion® 5

EXTRACTIE

curățare profundă a pielii, inclusiv in interiorul porilor

Dermalinfusion® 6

INFUZARE

livrarea si infuzarea profundă a soluțiilor profesionale

Efectele  Dermalinfusion nu se opresc atunci când tratamentul se termină!

Deoarece tratamentul stimulează reînnoirea țesutului, are loc o îmbunătățire continuă, pe masură ce celulele noi si sănătoase se ridică la suprafață!

Strălucirea si netezimea pielii durează zile întregi!

video 1

"We Tried Having Our Impurities Be Sucked Out Of Our Skin"!

Peste 2 milioane de vizualizari pe Youtube pentru experiența celor 2 prietene cu Dermal Infusion! “We Tried Having Our Impurities Be Sucked Out Of Our Skin”!

Dermalinfusion® 7
Play Video
dermalinfusion la clinica statera tratament real
Play Video

video 2

"Am vrut sa ma conving daca Dermalinfusion este asa de bun cum se spune"!

Experienta Ioanei este reală, tratamentul este filmat de la A la Z chiar la Clinica Statera!  Intrebări si răspunsuri, înainte si după tratament!

MEZOTERAPIE prin serurile pro-Infusion:

Restructurare simultană si infuzie de ser în momentul maxim de receptivitate de pielii

Prin infuzarea serurilor în piele în momentul exfolierii, pielea experimentează o penetrare maximă a ingredientelor active la adâncimi optime ale și o receptivitate sporită a absorbției serice și a retenției la un nivel mai profund.

Dermalinfusion® 8
Seruri: Pore Clarifying, Vit. C, Ultra Hydrating, Brightning

Cheia tehnologiei Dermalinfusion consta în linia sa de seruri profesionale speciale  Pro-Infusion. Fiecare ser este rezultatul unei cercetari avansate în domeniul stiintei îngrijirii pielii si este conceput pentru a trata o anumita afectiune specifica a pielii

Cum acționează Dermalinfusion?

Dermal Infusion realizează o Restructurare simultana a infuziei de ser în momentul maxim de receptivitate de pielii!

Dermalinfusion beneficiază de un aplicator patentat, cu acțiune simultană.

Camera pneumatica de pe vârful aplicatorului, creează la contactul cu pielea, aspirație în buclă închisa, ridicând instantaneu pielea pentru extracție și abraziune, de către un vârf de diamant exfoliant încastrat. 

În acelaasi timp, presiunea pneumatica infuzeaza pielea cu seruri bogate.

Acest proces nu este secvential, ci simultan! 

Este modul în care tehnologia Dermalinfusion elimina diferentele de timp dintre exfoliere si aplicarea serului, pentru o receptivitate si o retentie optima a pielii.

volumizeaza pielea
pana la
70%

Efectele  Dermalinfusion nu se opresc atunci când tratamentul se termină!

Deoarece tratamentul stimulează reînnoirea țesutului, are loc o îmbunătățire continuă, pe măsură ce celulele noi si sănătoase se ridică la suprafață!

Strălucirea si netezimea pielii durează zile întregi!

efect imediat, rezultate durabile

Este un tratament care nu necesită timp de recuperare, puteți aplica chiar make-up, puteți pleca de la clinică direct la un eveniment

preferatul vedetelor

Multe dintre vedete îl includ in rutină : Jennifer Lopez, Cardi B, Jennifer Anniston, etc.

3 in 1

3 tratamente complexe într-unul singur, realizate simultan, mai puțin timp petrecut in clinică

INAINTE-DUPĂ

imagini înainte si după tratamentul cu Dermal Infusion pentru acnee si melasmă

Disclaimer:  Efectele si rezultatele tratamentului sunt oferite spre exemplificare, ele nu pot fi garantate, fiind diferite de la o persoană la alta in functie de particulăritățile fiecăreia si a problemelor tratate. 

PARERI DESPRE DERMALINFUSION

Dermalifusion este unul din cele mai cautate tratamente cosmetice in strainatate, atata in America cat si in Europa:

inainte si dupa Dermalinfusion in Instyle
Credit: COURTESY InStyle / Amanda Richards

InStyle: “I truly cannot think of anything more satisfying. […]
If a jar full of skin trash isn’t enough proof of efficacy for you, let the after-effects do the convincing. My skin was red for a few hours after the treatment, but in the following days, I noticed that it was visibly brighter, smoother, and extremely clear. Here is me, before and after the treatment. As you can see, the glow is real.” –  InStyle 

Dermalinfusion® 11
My skin right before the treatment (left), and immediately after (right). Courtesy of Dr. Monica Halem / Marie Claire

Marie Claire:“This Weird Pen Gave Me Better-Looking Skin in 20 Minutes Flat!
I got a plumper, glowier face immediately.

[…] my skin felt cleaner and, somehow, lighter afterwards, as though all of that dirt and oil had been weighing me down. And, if nothing else, it felt nice to indulge in a little self-care for once. – Marie Claire

 

Total Beauty : “And here’s the real testament! My boyfriend — who never notices when I cut my hair and didn’t notice the bounty of balloons hiding in plain sight within my car for his surprise birthday party — actually commented on the quality of my skin. Without prompting, people!” – www.totalbeauty.com

FAQ - Intrebări frecvente:

DERMALINFUSION® este un tratament facial de cosmetica profesionala, realizat cu tehnologie americana patentata - Envy Medical USA.

Dermalinfusion se realizeaza pentru ten cu pori incarcati, cu acnee / tendinta acneica, exces de sebum, dar si ten deshidratat, fara luminozitate. 

Da, tratamentul Dermalinfusion are efect imediat, tenul este vizibil curatat, cu o luminozitate deosebita, de aceea este si numit pre-red carpet treatment: vedetele il fac inaintea evenimentelor, mai ales ca si volumizeaza! 

DERMALINFUSION®  actioneaza prin 3 actiuni simultane  asupra pielii, exfoliaza eficient celulele deteriorate, curata in profunzime si livreaza o infuzie de saruri, pentru a trata a gama larga de probleme ale pielii. La finalul tratamentului se poate vedea tot ce s-a colectat /curata din porii pielii intr-un recipient. 

Tratamentul este extrem de popular printre vedetele de la Hollywood, Jennifer Lopez, Cardi B, Jenniffer Anniston dar si multe fotomodele celebre. Tratamentul este unul preferat si de vedetele din Romania. 

Nu poate fi asemanat cu nici unul din tratamentele cosmetice existente pe piata (hidrafacial, oxigen hiperbaric sau alte asemenea). Dermalinfusion este tratamentul original si foloseste o tehnologie unica si seruri speciale. 

ofera-i tenului tau grija pe care o merita!

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare

Scroll to Top
Whatsapp
1
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna, ne poti scrie si aici, click direct pe buton de Whatsapp!