75.15 - Vagheggi

tratament antiage regenerant 75.15

75.15 by Vagheggi Phytocosmetics este un tratament cosmetic profesional de lux pentru antiage forte, care foloseste produse cosmetice profesionale

rezultat vizibil imediat

Tratament recomandat pentru:

75.15 - LUXURY COSMETICS

Gama completa de cosmetice de lux anti-age, atat pentru tratament profesional in clinica cat si pt. rutina zilnica- acasa.

Teste clinice (*)
Teste autoevaluare(*)

(*)teste de autoevaluare efectuate cu tratamentul complet plus produse de utilizat acasa .

75.15 - TRATAMENT DE LUX

Tratamentul 75.15 de la Vagheggi Fitocosmetics este un tratament de lux, atat prin calitatea produselor cu care este realizat (ingrediente pretioase, concentratii superioare) cat si prin complexitate. 

PASII TRATAMENTULUI 75.15

Ingrediente speciale 75.15 by Vagheggi:

ALGE BRUNE – stimuleaza enzime ce catalizeaza producerea de noi antioxidanti si fibre de colagen, ajuta la uniformizarea tenului, reduc liniile fine si pungile de sub ochi.
ALBASTRELE – albastreaua este o plantă anuală aparținând familiei Asteraceae originară din Asia, America de Nord și Europa, are proprietăți decongestionante și hidratante datorită formării unei bariere de apă care lasă pielea hidratată și elastica.

AMETIST – un mineral cu o nuanta inchisa de mov datorata prezentei Manganului (un oligoelement ce ajuta la activitatea fiziologica a celulelor), bogat in siliciu, hidrateaza si tonifiaza pielea. Mentionat in legendele antice, ametistul, este unul dintre cele mai iubite soiuri de quart si una dintre pietrele pretioase cele mai utilizate pentru realizarea de bijuterii si decoruri de lux. Ametistul este, de asemenea, cunoscut pentru efectul calmant asupra mintii, ajutand la aducerea seninatatii, echilibrului si armoniei corpului.

Ingrediente active din CRISTALE DE RASINA de Pistacia Lentiscus ( arbore de mastic) – stimuleaza functionarea proteinelor tineretii ( Klotho ) in fibroblaste; datorita efectului sau de lifting, remodeleaza conturul fetei si face ca pielea sa para mai compacta. 

FLOAREA PASIUNII– bogata in Omega-6, are un efect anti-oxidant si de hranire.

ofera-i tenului tau grija pe care o merita!

Rezultate vizibile imediat. Nu e nevoie de timp de recuperare

Explorează serviciile noastre