Cresterea Parului - Cu 2 Tratamente In Clinica, Cu Aparatura

Tratamente pentru
cresterea parului

femeie cu par frumos, bogat

exclusiv

TRATAMENTE PROFESIONALE PREMIUM

Tratamente facute in clinica cu aparatura de cosmetica medicala de ultima generatie si produse profesionale, dermato-cosmetice. 

Table of Contents / Cuprins
  Add a header to begin generating the table of contents

  HAIR GROW EXPRESS- Concept de Tratamente Anti Caderea Parului

  Daca va confruntati cu caderea parului sau cu alopecie androgenica, stiti deja, probabil ca un sampon, un ser, sau chiar …un tratament, nu sunt suficiente!!! Hair Grow Express este un concept Statera care reuneste 2 tratamente profesionale de succes anti caderea parului cu indrumare medicala, dupa scheme speciale. 

  A stopa cadererea parului si a stimula regenerarea este un obiectiv mai greu de atins decat fac sa para exprimarile obisnuite de marketing!

  Este nevoie de un efort sustinut, pe o perioada de timp, uneori de cateva luni, pentru a avea cu adevarat rezultate! Acesta este adevarul, si pentru noi este mai important sa aveti asteptari realiste decat sa va inducem in mod “eronat” iluzia ca dupa o sedinta de tratament totul este rezolvat. 

  De aceea, am pregatit impreuna cu specialisti planuri de tratament complexe, pe 2, 3 sau chiar 6 luni, care pot include, de la caz la caz: 

  detinem tehnologii de cosmetica profesionala cu rezultate

  aparatura profesionala

  JETPEEL HAIR

  Descopera Tratamentul Jet Peel pentru par si scalp, fara durere! cu mezoterapie fara ace, cu jet supersonic, tehnologie patentata, folosita in clinici renumite din marile orase ale lumii.

  Tratamentul are 2 faze: curatarea scalpului cu Jet Detox Water, iar apoi infuzarea complexului JETOP Hair & Scalp (formula cu Capixil, Redensyl si Pomegranate). 

  Efect: stimuleaza cresterea parului, reduce inflamatia la nivelul scalpului, imbunatateste sctructura si aspectul firului de par

  profesional

  MESOESTETIC - HAIR LOSS & ALOPECY

  Mezoterapie microneedling / microace folosind cele mai inovatoare substante pentru alopecie existente la ora actuala.  Tratament exclusiv clinici medicale. 

  1. Stopeaza caderea parului si stimuleaza regenerarea cu JETPEEL HAIR & SCALP

  Stoparea caderii parului, incepe cu sanatatea scalpului

  Tratamentul actioneaza asupra scalpului, nu doar la suprafata pielii, ci in cele mai profunde straturi ale acestuia, JetPeel, fiind un asa numit sistem de livrare “transdermala”.

  Astfel Jet Peel este cel mai confortabil sistem de livrare transdermala a substantelor nutritive active; acestea sunt livrate in profunzimea scalpului, fara durere si cu eficienta optima inclusiv pentru persoanele cu scalp sensibil! 

  Tratamentul pentru par JetPeel Hair & Scalp  are 2 faze: incepe cu curatarea profunda si exfolierea scalpului folosind Jet Detox Water, pentru a inlatura celulele moarte, excesul de sebum, impuritatile. De asemenea, se realizeaza si un micro-masaj prin jet la nivelul scalpului care activeaza micro-circulatia. 

  Un scalp foarte bine curatat astfel este perfect pregatit pentru a “primi” infuzia de ingredienti activi din complexul pentru mezoterapie. 

  Jetul de aer actioneaza asupra scalpului oferind practic un masaj de stimulare profunda care care da un boost circulatiei sangvine de la acest nivel si intensifica foliculii pilosi. 

  Tratamentul pentru cresterea parului cu infuzare transdermala prin jet supersonic

  Dupa acest micro-masaj, solutia de infuzare va fi aplicata pe scalp urmand a fi “livrata”/ “transportata” transdermal cu JetPeel. Folosim un cocktail profesional de substante active special concepte pentru par!

  Efectul Redensyl anti caderea parului comparativ cu Minoxidil
  Efectul Redensyl anti caderea parului comparativ cu Minoxidil

  Ingrediente principale ale serului de mezoterapie Jetpeel pentru cresterea si regenerarea parului si pentru sanatatea scalpului: 

  Capixil

  Capixilul este un compus de ultima generatie, cu studii dermatologice si cosmetice complexe, considerat unul dintre cei mai puternici pentru cresterea parului.

  Contine un complex de biopeptide mimetice imbogatit cu extract de trifoi rosu, care actioneazaa asupra cauzelor “cheie” ale caderii parului, si care au ca efect un par regenerat, mai sanatos si mult mai puternic. Extractul de trifoi rosu este foarte bogat in isoflavona, (Biochanin A)  un antioxidant care reduce inflamatia si efectul daunator al radicalilor liberi de la nivelul scalpului, stimuleaza cresterea parului si sanatatea scalpului. 

  Redensyl

  Redensil-ul este un compus fito, ce actioneaza asupra celulelor stem si a fibroblastelor din foliculii de par pentru a stimula cresterea parului si a diminua caderea parului. 

  Redensyl-ul face obiectul a numeroase stidii clinice medicale si cosmetice, ultimele studii aratand o crestere a parului cu 214%, cea surclaseaza alti compusi folositi in dermato-cosmetica, cum ar de exemplu Minoxidilul. 

  • Efect evident prin reactivarea celulelor stem
  • oprirea proselor inflamatorii
  • boost metabolic – derma papilla cell  
  • Indesirea parului , firul devine mai gros, mai sanatos. 
   

  Pomegranate

  Extract super-concentrat de rodie este saturat in antioxidanti, avand un puternic efect de revitalizare a parului tern, uscat, devitalizat, ajutand ca aceaste asa devina mai puternice, iar firele devitalizate sa-si recapete structura si luciul si de asemenea sa poata creste. 

  2. MEZOTERAPIE EXPRESS pentru cresterea parului / alopecie cu MESOESTETIC 

  Despre tehnica microneedling ca si metoda de livrare transdermala a ingredientelor active puteti citi in detaliu accesand pagina Dermapen4. In principiu este vorba despre un dispozitiv tip dermapen care creeaza cu precizie sute de mii de microcanale avand dublu efect: stimularea bioregenerarii si activarea proceselor celulare si pe de alta parte livrarea in profunzime a substantelor active.

  De ce serurile Mesoestetic sunt numarul 1 in mezoterapia pentru par? 

  Inainte dupa tratamentul pentru alopecie la barbati, cu mezoterapie Mesoestetic
  Sursa: Mesoestetic study NCTC MesoHyal +Biotine ( caz1: barbat 43 ani, caz 2: barbat 36 ani)

  In prezent piata ofera mai multe variante  de microneedling, insa un rol extraordinar in eficacitatea tratamentului si efectele obtinute il au SERURILE introduse, numite in limbaj profesional seruri de mezoterapie. 

  Noi am ales cele mai bune seruri existente la ora actuala, dezvolatate de un brand leader international, care, asa cum ii spune si numele, fix pentru pe acest segment este specializat. 

  Aceste produse nu sunt unele de salon ci sunt folosite in clinici de catre medici esteticieni, dermatologi si personal foarte calificat. 

  Astfel, desi poate veti regasi dintre ingredienti si in alte produse, trebuie sa stiti faptul ca difera puritatea, concentratia gradul de stabilizare si alti parametri “tehnici”, astfet ca toate serurile Mesoestetic se incadreaza la categoria profesional premium

  Serul cocktail alopecie Mesoestetic C.Prof 230

   Mesoestetic® a dezvoltat o formula tip cocktail foarte puternica pentru a trata alopecia androgenica si caderea parului xu efect anti-cadere si intarirea firului de par.
  Rarirea / caderea parului are loc ca urmare a reducerii progresive a ciclului de creste a foliculilor de par ca urmare a modificarilor hormonale, stresului, sarcinii sau varseti. In plus, parul poate fi afectat de factori externi sau de stilul de viata ce pot duce la o deshidratare accentuata sau o lipsa de vitalitate a firului de par. 

   Formula anti-cadere c.prof 230 by Mesoestetic genereaza un efect puternic de protectie si stimulare a foliculilor de par. Practic, se incetineste procesul de imbatranire a foliculului, parul este vizibil revitalizat, microcirculatia la nivelul scalpului activata iar foliculii vor primi cantitati concetratii de nutrienti valorosi pentru dezvoltarea lor. 

  Ingredientii activi cu puternic efect anti-cadere, stimularea cresterii parului 
   

  Copper Tripeptide-1

  – reprezinta factori de crestere pentru par, imbunatatesc si cresc vascularizatia in jurul foliculului
   

  Dexpanthenol 

  Dexpantenolul – folosit in tratamentul alopeciei, este un acid pantotenic derivat (organic acid) cu o activitate D-isomer similara cu a vitaminei B5, fiind o componenta naturala a parului sanatos. Deficienta de dexpanthenol se reflecta in lipsa de stralucire, vigoare si incele din urma duce la caderea parului. Este implicat in ultiple reactii enzimatice din metabolismul proteinelor, al glucidelor si grasimilor , precum si in siunteza hormonilor si a colesterolului.
  Are o capacitate mare de penetrare a pielii precum si un puternic efect nutritiv. 

  Biotina 

  Biotina are un puternic efect revitalizant asupra parului, indicata in alopecie, caderea parului, scalp seboreic

  Biotina, de asemena cunoscuta ca Vitamina H sau B8  este impliata in metabolismul carbohidratilor, grasimilor, amino acizilor si purinelor ca enzima co-factor. Altfel spus, este necesar pentru actiunea unor enzime esentiale in procesul de multiplicare celulara. 

  De stiut ca in radacina firului de par are loc o multitudine de procese metabolice, fiecare dintre aceste procese este extrem de sensibil la deficitul de orice element nutritional. Astfel, o lipsa de vitamine sau mnerale sau chiar concentratia de proteine scazuta poate determina slabiciune, fragilitate si ulterior caderea parului. In acest context, Biotina are un efect puternic revitalizant, ajutand celulele sa-si indeplineasca corect functiille metabolice, combatand direct caderea parului. 

  Pyridoxine

  – rol cheie in activarea circulatiei la nivelul scalpului si radacinii firului de par

  Capsaicin

  Capsaicina creste intensitatea circulatiei sanvine in interiorul foliculilor de par, stimuland cresterea efectiva a parului. Prelungeste faza de crestere in timpul tranzitiei de la faza anagena la faza telogena. 

   Pe langa acestea, protocolul de mezoterapie pentru par este unul foarte complex si contine combinatii de seruri baza acid hialuronic (Mesohyal) cu substante active de concentratie maxima: Mesohyal Biotina, Mesohyal Oligoelemente, cu Gingko Biloba sau Dexpanthenol, dar si o formula unica patentata: cocktail din 45 de substante – vitamine, aminoacizi, saruri minerale, coenzime, care ajunta la regenerare
  celulara si stimularea proceselor biochimice)
  , care actioneaza tintit pe diferite tipuri de alopecie (androgina, difuza etc). 

   

  Pentru potentarea efectelor si pentru a oferi continuitate, noi punem la dispozitie si produse pentru ingrijirea acasa a parului si scalpului (sampon profesional terapeutic si ser anti-cadere).                                                       

  Vezi lista de preturi

  5 motive pentru care sa alegi tratamentele anti caderea parului la Statera

  1. Abordare diferita la 360 grade:
   • consult medic dermatolog (eventuale recomandari pentru acasa, suplimente etc) 
   • 2 tipuri tratamente in clinica facute cu aparatura specializata si cele mai bune substante
   • recomandari pentru ingrijirea acasa
   • sedinte individuale sau Planuri de tratamente pe 2-3-6 luni
  2. Sampoanele sau serurile folosite acasa nu pot atinge eficienta tratamentele facute cu aparatura in clinica: in primul rand, cu ajutorul tehnologiei introducem substantele in profunzime (ceea ce nu se poate face doar prin masarea scalpului) si in al doilea rand substantele folosite sunt de concentratii si formule diferite. 
  3. Substantele folosite in tratamentul e mezoterapie sunt din categoria dermato-cosmetice si nu cosmetice.
   • substantele folosite sunt considerate top in acest moment in lumea medicala in domeniul cresteriii parului / combaterii caderii regenerarii, anti-alopecie: brandul Mesoestetic este leader mondial in dezvoltarea formulelor pt mezoterapie, dezvoltand formule combinate pentru a trata alopecia si caderea parului care pot contine pana la 45 de substante vitamine, aminoacizi, oligoelemente 
   • Folosim protocoale de tratamente in care substante sau cocktailuri de substante active sunt combinate in mod coordonat medical, pentru fiecare sedinta in parte
  4. NU facem promisiuni incorecte de tipul “Par bogat in cateva secunde”, “Scapa imediat de golurile de par” sau alte asemenea exprimari care se regasesc in reclame. Noi va comunicam de fiecare data ADEVARUL, si anume faptul ca alopecia, rarirea parului, caderea intensiva parului sunt probleme care, de regula necesita timp. Da, si noi avem pacienti care ne spun ca au observat chiar dupa prima ca parul nu a mai cazut, insa nu putem extrapola si nu ar fi corect sa promitem tuturor aceste rezultate. 
  5. Produsele de ingrijire acasa sunt in continuare importante, asa ca va vom face recomandari. Unele produse sunt profesionale si le puteti achizitiona din clincia, dar nu sunteti obligati puteti alege si alte produse pe care sa le achizitionati din farmacii. Altfel spus, daca faceti tratamentele in clinica nu sunteti “obligat” sa achizitionati si produse. (In planurile de 6 luni, vi le oferim gratuit in luna februarie si martie 2021

  PRETURI, PROMOTII & PLANURI DE TRATAMENT

  JETPEEL HAIR

  1 sedinta individuala

  ron350 ron 199
  /sedinta
  • tratament cu aparatura JetPeel
  • Pret special pentru consult dermatologic scalp /par
  Valabil pentru maxim 2 sedinte.
  START

  mezoterapie pAR Mesoestetic

  1 sedinta individuala

  ron550 ron 500
  /sedinta
  • Microneedle +Mesoestetic cocktail alopecie si cresterea parului
  • Pret special pentru consult dermatologic scalp /par
  Valabil pentru maxim 2 sedinte.​
  NEW

  JETPEEL HAIR

  abonament 6 sedinte: 4+2 gratuit

  ron2100 ron 1400
  /plan 2 luni
  • tratament cu aparatura JetPeel
  • Pret special pentru consult dermatologic scalp /par
  Valabil in Februarie si Martie 2021
  NEW

  mezoterapie PAR Mesoestetic

  abonament 6 sedinte (4+2 gratuit)

  ron3300 ron 2200
  /plan 3 luni
  • Microneedle +Mesoestetic cocktail s alopecie si cresterea parului
  • Pret special pentru consult dermatologic scalp /par
  Valabil in Februarie si Martie 2021
  NEW

  HAIR GROW EXPRESS plan

  6 LUNI

  1350
  /plan 6 luni
  • 16 tratamente in clinica cu aparatura JetPeel si Mesoestetic
  • Planificare individuala sedinte /6 luni, cu formula per sedinta
  • GRATUIT: 1 Consult dermatologie / par si scalp
  • GRATUIT: produse profesionale de folosit acasa (1 sampon + set seruri)
  Celelalte consultatii dermatologie par si scalp vor putea fi achizitionate la pret special.
  BEST CHOICE
  Scroll to Top
  Whatsapp
  1
  Scrie-ne pe Whatsapp!
  Buna, ne poti scrie si aici, click direct pe buton de Whatsapp!