Tratamente pentru cresterea Parului

Tratamente pentru crestestea si regenerarea parului si stoparea caderii făcute in clinica cu aparatură de cosmetică medicală de ultimă generație si produse profesionale, dermato-cosmetice. 

 • anti-caderea parului
 • regenerarea parului
 • cresterea parului 
 • regenerare dupa implant de par

Eficacitate

Rezultate reale

Fă O Programare

Table of Contents

Indicatii tratamente

Caderea parului

oprirea sau incetinirea procesuluid e cadere accelerata a parului

Alopecie

Tratamentul alopeciei androgenice si a altor afectiuni care determina caderea masiva a parului

Regenerarea parului

stimuleaza regenerarea mai rapida a parului inclusiv dupa implantul de par

Fir de par devitalizat, fara stralucire

imbunatateste rapid aspectul firului de par

Tratamentul scalpului

scalp hiper-sensibil, scalp cu exces de sebum, etc

Why choose us?

Hair Grow Express este un protocol Statera care reuneste  tratamente profesionale de succes anti căderea părului, cu indrumare medicală, dupa scheme speciale.

Cele mai noi tratamente

Specialistii Statera sunt la curent cu toate noutatile, iar selectia tratamentelor si produselor celor mai eficiente este o prioritate

TOP EXPERTS

Atat medicii cat si terapeutii skincare Statera au un niveld e pregatire care te va convinge de la prima interactiune

ASTEPTARI REALISTE

NU facem promisiuni nerealiste, chiar daca nu va fi exact ce vrei sa auzi, va fi adevarul.

Hair Grow Express

Plan de tratamente pentru cresterea parului 

Dacă va confruntați cu căderea părului sau cu alopecie androgenică, stiti deja, probabil că un șampon, un ser, sau chiar …un tratament, nu sunt suficiente!!!

Hair Grow Express este un concept Statera care reuneste 2 tratamente profesionale de succes anti căderea părului cu indrumare medicală, dupa scheme speciale. 

A stopa cădererea părului și a stimula regenerarea este un obiectiv mai greu de atins decât fac să pară exprimările obișnuite de marketing!

Este nevoie de un efort susținut, pe o perioada de timp, uneori de câteva luni, pentru a avea cu adevărat rezultate! Acesta este adevărul, și pentru noi este mai important să aveți așteptări realiste decât să vă inducem în mod “eronat” iluzia că după o ședință de tratament totul este rezolvat. 

 

1 tratament nu este suficient!

tratamente pentru cresterea parului 1
tratament caderea parului -promotie jetpeel

Plan de tratamente personalizat

De aceea, am pregatit împreună cu specialiști planuri de tratament complexe, pe 2, 3 sau chiar 6 luni, care pot include, de la caz la caz: 

GOLDEN STANDARD

JET PEEL Hair

Descoperă Tratamentul Jet Peel pentru păr si scalp, fara durere! cu mezoterapie fără ace, cu jet supersonic, tehnologie patentată, folosită în clinici renumite din marile orașe ale lumii.

Tratament fara ace, nedureros 100% noninvaziv

Tratamentul are 2 faze: curățarea scalpului cu Jet Detox Water, iar apoi infuzarea complexului JETOP Hair & Scalp (formula cu Capixil, Redensyl si Pomegranate). 

Tratament fara ace, nedureros 100% noninvaziv

Efect: stimulează creșterea părului, reduce inflamația la nivelul scalpului, imbunătățeste sctructura si aspectul firului de păr.

GOLDEN STANDARD

Microneedling Hair Loss Meso

Mezoterapie microneedling / microace folosind cele mai inovatoare substanțe pentru alopecie existente la ora actuală.  Tratament exclusiv clinici medicale. 

Tratament minim invaziv

Tratamentul se realizeaza cu cele mai avansate dispozitive microneedling ce permit setari speciale pentru tratamentul scalpului (ace foarte foarte subtiri, adancime specifica, variabila)

Cocktail-uri puternice pentru mezoterapie

Efect: stimulează creșterea părului, reduce inflamația la nivelul scalpului, imbunătățeste sctructura si aspectul firului de păr.

deținem tehnologii de cosmetică profesională cu rezultate

Stopează căderea părului si stimulează regenerarea cu JETPEEL HAIR & SCALP

Stoparea căderii părului începe cu sănatatea scalpului

Tratamentul acționează asupra scalpului, nu doar la suprafață pielii, ci în cele mai profunde straturi ale acestuia, JetPeel, fiind un așa numit sistem de livrare “transdermală”.

Astfel Jet Peel este cel mai confortabil sistem de livrare transdermala a substanțelor nutritive active; acestea sunt livrate în profunzimea scalpului, fără durere și cu eficiență optimă inclusiv pentru persoanele cu scalp sensibil! 

Tratamentul pentru păr JetPeel Hair & Scalp  are 2 faze:

 • începe cu curățarea profundă și exfolierea scalpului folosind Jet Detox Water, pentru a înlătură celulele moarte, excesul de sebum, impuritățile. De asemenea, se realizează și un micro-masaj prin jet la nivelul scalpului care activează micro-circulația. 

Un scalp foarte bine curățat astfel este perfect pregătit pentru a “primi” infuzia de ingredienti activi din complexul pentru mezoterapie. 

Jetul de aer acționează asupra scalpului oferind practic un masaj de stimulare profundă care care dă un boost circulației sangvine de la acest nivel și intensifică foliculii piloși. 

Tratamentul pentru creșterea părului cu infuzare transdermala prin jet supersonic

 • După acest micro-masaj, soluția de infuzare vă fi aplicată pe scalp urmând a fi “livrată”/ “transportată” transdermal cu JetPeel. Folosim un cocktail profesional de substanțe active special concepte pentru par!
Efectul Redensyl anti caderea parului comparativ cu Minoxidil
Efectul Redensyl anti caderea parului comparativ cu Minoxidil

Ingrediente principale ale serului de mezoterapie Jetpeel pentru creșterea și regenerarea părului și pentru sănătatea scalpului: 

Capixil

Capixilul este un compus de ultimă generație, cu studii dermatologice și cosmetice complexe, considerat unul dintre cei mai puternici pentru creșterea parului.

Conține un complex de biopeptide mimetice îmbogățit cu extract de trifoi roșu, care actioneazaa asupra cauzelor “cheie” ale căderii parului, și care au că efect un par regenerat, mai sănătos și mult mai puternic. Extractul de trifoi roșu este foarte bogat în isoflavona, (Biochanin A)  un antioxidant care reduce inflamația și efectul daunator al radicalilor liberi de la nivelul scalpului, stimulează creșterea părului și sănătatea scalpului. 

Redensyl

Redensil-ul este un compus fito, ce acționează asupra celulelor cu potențial de creștere și a fibroblastelor din foliculii de par pentru a stimula creșterea parului și a diminua căderea părului. 

Redensyl-ul face obiectul a numeroase stidii clinice medicale și cosmetice, ultimele studii arătând o creștere a părului cu 214%, cea surclasează alti compuși folosiți în dermato-cosmetică, cum ar de exemplu Minoxidilul. 

  • Efect evident prin reactivarea celulelor 
   oprirea proselor inflamatorii
  • boost metabolic – derma papilla cell 
  • Îndesirea părului , firul devine mai gros, mai sănătos. 

Pomegranate

Extract super-concentrat de rodie este saturat în antioxidanți, având un puternic efect de revitalizare a părului tern, uscat, devitalizat, ajutând că aceaste așa devina mai puternice, iar firele devitalizate să-și recapete structura și luciul și de asemenea să poată crește. 

MEZOTERAPIE EXPRESS pentru creșterea părului / alopecie cu MESOESTETIC 

Despre tehnica microneedling ca si metoda de livrare transdermală a ingredientelor active puteți citi in detaliu accesând pagina Dermapen4.

In principiu este vorba despre un dispozitiv tip dermapen care creează cu precizie sute de mii de micro-canale avand dublu efect:

 • stimularea bioregenerarii si activarea proceselor celulare 
 •  livrarea în profunzime a substanțelor active.

De ce serurile Mesoestetic sunt numărul 1 in mezoterapia pentru păr? 

Inainte dupa tratamentul pentru alopecie la barbati, cu mezoterapie Mesoestetic
Sursa: Mesoestetic study NCTC MesoHyal +Biotine ( caz1: barbat 43 ani, caz 2: barbat 36 ani)

In prezent piața oferă mai multe variante  de microneedling, însă un rol extraordinar in eficacitatea tratamentului si efectele obținute il au SERURILE introduse, numite in limbaj profesional seruri de mezoterapie. 

Noi am ales cele mai bune seruri existente la ora actuală, dezvoltate de un brand leader internațional, care, așa cum ii spune si numele, fix pentru pe acest segment al mezoterapiei este specializat. 

Aceste produse nu sunt unele de salon ci sunt folosite in clinici, de către medici esteticieni, dermatologi si personal foarte calificat. 

Astfel, deși poate veți regăsi dintre ingredienti și în alte produse, trebuie să știți faptul că diferă puritatea, concentrația gradul de stabilizare și alti parametri “tehnici”, astfet că toate serurile Mesoestetic se încadrează la categoria profesional premium. 

Serul cocktail alopecie Mesoestetic C.Prof 230

 Mesoestetic® a dezvoltat o formulă tip cocktail foarte puternică pentru a trata alopecia androgenica și căderea parului xu efect anti-cădere și întărirea firului de par.
Rărirea / căderea părului are loc că urmare a reducerii progresive a ciclului de creste a foliculilor de par că urmare a modificărilor hormonale, stresului, sarcinii sau varseti. În plus, parul poate fi afectat de factori externi sau de stilul de viață ce pot duce la o deshidratare accentuata sau o lipsa de vitalitate a firului de par. 

 Formula anti-cădere c.prof 230 by Mesoestetic generează un efect puternic de protecție și stimulare a foliculilor de păr. Practic, se încetinește procesul de îmbătrânire a foliculului, părul este vizibil revitalizat, microcirculatia la nivelul scalpului activată iar foliculii vor primi cantități concetratii de nutrienți valoroși pentru dezvoltarea lor. 

Ingredientii activi cu puternic efect anti-cădere, stimularea creșterii parului 

Copper Tripeptide-1

– reprezintă factori de creștere pentru păr, îmbunătățesc și cresc vascularizația în jurul foliculului

Dexpanthenol 

Dexpantenolul – folosit în tratamentul alopeciei, este un acid pantotenic derivat (organic acid) cu o activitate D-isomer similară cu a vitaminei B5, fiind o componenta naturala a părului sănătos. Deficienta de dexpanthenol se reflectă în lipsa de strălucire, vigoare și incele din urmă duce la căderea parului. Este implicat în ultiple reacții enzimatice din metabolismul proteinelor, al glucidelor și grăsimilor , precum și în siunteza hormonilor și a colesterolului.
Are o capacitate mare de penetrare a pielii precum și un puternic efect nutritiv. 

Biotină 

Biotina are un puternic efect revitalizant asupra părului, indicată în alopecie, căderea parului, scalp seboreic

Biotina, de asemena cunoscuta că Vitamina H sau B8  este impliata în metabolismul carbohidraților, grăsimilor, amino acizilor și purinelor că enzima co-factor. Altfel spus, este necesar pentru acțiunea unor enzime esențiale în procesul de multiplicare celulara. 

De știut că în rădăcină firului de par are loc o multitudine de procese metabolice, fiecare dintre aceste procese este extrem de sensibil la deficitul de orice element nutrițional. Astfel, o lipsa de vitamine sau mnerale sau chiar concentrația de proteine scăzută poate determina slăbiciune, fragilitate și ulterior căderea parului. În acest context, Biotina are un efect puternic revitalizant, ajutând celulele să-și îndeplinească corect functiille metabolice, combătând direct căderea parului. 

Pyridoxine

– rol cheie în activarea circulației la nivelul scalpului și rădăcinii firului de par

Capsaicin

Capsaicina creste intensitatea circulației sanvine în interiorul foliculilor de par, stimulând creșterea efectiva a parului. Prelungește faza de creștere în timpul tranziției de la faza anagena la faza telogena. 

 Pe lângă acestea, protocolul de mezoterapie pentru par este unul foarte complex și conține combinații de seruri baza acid hialuronic (Mesohyal) cu substanțe active de concentrație maxima: Mesohyal Biotina, Mesohyal Oligoelemente, cu Gingko Biloba sau Dexpanthenol, dar și o formulă unică patentată: cocktail din 45 de substanțe – vitamine, aminoacizi, săruri minerale, coenzime, care ajunta la regenerare
celulară și stimularea proceselor biochimice), care acționează țintit pe diferite tipuri de alopecie (androgină, difuză etc). 

 

Pentru potențarea efectelor și pentru a oferi continuitate, noi punem la dispoziție și produse pentru îngrijirea acasă a parului și scalpului (șampon profesional terapeutic și ser anti-cădere).                                                       

5 motive pentru care să alegi tratamentele anti-căderea părului la Statera

 

 1. Abordare diferita la 360 grade:
  • posibilitate consult medic dermatolog (eventuale recomandari pentru acasă, suplimente etc) 
  • 2 tipuri tratamente in clinica făcute cu aparatură specializată si cele mai bune substanțe
  • recomandări pentru îngrijirea acasă
  • ședințe individuale sau Planuri de tratamente pe 2-3-6 luni
 2. Șampoanele sau serurile folosite acasă nu pot atinge eficiența tratamentele făcute cu aparatură in clinică: in primul rând, cu ajutorul tehnologiei introducem substanțele in profunzime (ceea ce nu se poate face doar prin masarea scalpului) si in al doilea rând substanțele folosite sunt de concentrații si formule diferite. 
 3. Substanțele folosite in tratamentul e mezoterapie sunt din categoria dermato-cosmetice si nu cosmetice.
  • substantele folosite sunt considerate top in acest moment in lumea medicală in domeniul creșteriii părului / combaterii căderii regenerării, anti-alopecie: brandul Mesoestetic este leader mondial in dezvoltarea formulelor pt mezoterapie, dezvoltând formule combinate pentru a trata alopecia si căderea părului care pot conține pana la 45 de substanțe vitamine, aminoacizi, oligoelemente 
  • Folosim protocoale de tratamente in care substanțe sau cocktailuri de substanțe active sunt combinate in mod coordonat medical, pentru fiecare sedință în parte
 4. NU facem promisiuni incorecte de tipul “Păr bogat în câteva secunde”, “Scapă imediat de golurile de păr” sau alte asemenea exprimari care se regasesc in reclame. Noi va comunicăm de fiecare data ADEVARUL, si anume faptul că alopecia, rărirea părului, căderea intensivă s părului sunt probleme care, de regulă necesită timp. Da, si noi avem pacienți care ne spun că au observat chiar după prima âsedință faptul că parul nu a mai căzut, insă nu putem extrapola si nu ar fi corect sa promitem tuturor aceste rezultate. 
 5. Produsele de ingrijire acasă sunt in continuare importante, asa că vă vom face recomandari. Unele produse sunt profesionale și le puteti achiziționa din clincă, dar nu sunteți obligati puteti alege si alte produse pe care sa le achizitionati din farmacii. Altfel spus, daca faceți tratamentele in clinică nu sunteți “obligat” sa achizitionaâi si produse. 

PRETURI, PROMOTII & PLANURI DE TRATAMENT

JET PEEL HAIR

1 sed. individuala
euro70
euro 50 /1 sed.
 • Tratament cu aparatura Jet Peel /mezo
 • Pret special pt. consult dermatologic scalp /par

Jet Peel HAIR

abonament 6 sedinte
euro 280 /6 sed.
 • Tratament cu aparatura Jet Peel /mezo
 • Pret special pt. consult dermatologic scalp /par

Mezoterapie par Mesoestetic

1 sed. individuala
euro110
euro 100 /1.sed.
 • Mezoterapie microneedle cocktail Hair Mesoestetic
 • Pret special pt. consult dermatologic scalp /par

Mezoterapie par Mesoestetic

abonament 6 sedinte
euro 450 /6 sed.
 • Tratament cu microneedle M-Pen /mezo
 • Pret special pt. consult dermatologic scalp /par

Hairgrow Express Plan

plan 6 luni
1350 /plan
 • 16 tratamente combinate Jet Peel + Mezoterapii microneedle dupa o schema precisa
 • Pret special pt. consult dermatologic scalp /par