Medicina Estetica

Dr. Florin Juravle impreuna cu Dr. Adrian Pelinaru in operatie chirurgie estetica

Tratamente premium de estetica faciala si corporala, chirurgicale sau ne-chirurgicale, realizate de Dr. Florin JURAVLE si Dr. Adrian PELINARU

Premium

Tratamente si operatii estetice frecvente

  • marire buze cu acid hialuronic

  • corectii riduri 

  • lifting cu fire PDO / Aptos

  • corectii: gusa, barbie, pometi, cearcane

  • lipoliza

  • operatii chirurgicale : marire sani, rinoplastie, lifting facial /Deep-Plane, abdominoplastie, estetica intima feminina si masculina

dr. Florin Juravle

Medicina Estetica si Chirurgie estetica, de peste 25 ani, mii de operatii chirurgicale, o rata de succes care il recomanda pe Dr. Juravle ca unul din cei mai titrati chirurgi esteicieni din Romania. 

Dr. Florin Juravle are expertiza in toata aria de operatii estetice chirurgicale, dar si tratamente / proceduri ne-chirurgicale estetice. 

Dr. Florin Juravle realizeaza inclusiv lifting facial si de gat chirurgical, de la cel minim pana la varianta cea mai complexa la ora actuala, Extended Deep Plane Facelift.

Dr. Florin Juravle

Chirurg Estetician

ESTETICA LA UN ALT NIVEL

Abordarea privind medicina estetica practicata de Dr. Juravle este una speciala, care are in vedere superlativul in ceea ce priveste produsele, materialele si tehnicile folosite.

Altfel spus tot ce este mai bun este “default”, desi de multe ori cerintele sunt ghidate de ratiuni financiare spre zone considerate mai accesibile. 

Orice interventie care modifica etetica fetei sau a corpului dumneavoastra trebuie, fie sa considere “accesibil” un produs si un serviciu medical premium, fie sa amane poate putin momentul acestei interventii pana cand acest lucru este posibil. A accepta compromisuri de calitate este de multe ori riscant si poate aduce transforma bucuria unui avantaj estetic intr-o frustrare imensa sau, si mai rau, intr-o problema de sanatate. 

 

dr. Adrian Pelinaru

Dr. Adrian Pelinaru

Chirurg Estetician

Estetica Premium pentru chipul si corpul tau!

Alege Estetica la un alt nivel!