Medicina si Chirurgie
Estetica

Tratamente premium de estetica faciala si corporala, chirurgicale sau ne-chirurgicale, realizate de Dr. Florin JURAVLE si Dr. Adrian PELINARU

exclusiv

Expertiza de top

thumb eye tratamente faciale

estetica faciala injectabila

Medicina estetica 1

EXPERTI LIFTING CU FIRE APTOS

Medicina estetica 2

Injectabile estetica faciala

Tratamente si operatii estetice frecvente

 • marire buze cu acid hialuronic

 • corectii riduri 

 • lifting cu fire PDO / Aptos

 • corectii: gusa, barbie, pometi, cearcane

 • lipoliza

 • marirea sanilor cu implanturi mamare si toata aria de operatii estetice ce privesc chirurgia estetica a sanului. 

 • lipoaspiratie / liposuctie vibro-asistata

 • lifting corporal ( coapse, brate, etc)

 • lifting facial si de gat  chirurgical Extended Deep Plane

 • corectie ginecomastie barbati 

 • proceduri estetica intima masculina 

Dr. Florin Juravle

Medicina Estetica si Chirurgie estetica, de peste 25 ani, mii de operatii chirurgicale, o rata de succes care il recomanda pe Dr. Juravle ca unul din cei mai titrati chirurgi esteicieni din Romania. 

Dr. Florin Juravle are expertiza in toata aria de operatii estetice chirurgicale, dar si tratamente / proceduri ne-chirurgicale estetice. 

Dr. Florin Juravle realizeaza inclusiv lifting facial si de gat chirurgical, de la cel minim pana la varianta cea mai complexa la ora actuala, Extended Deep Plane Facelift.

Dr. Florin Juravle

Chirurg Estetician

ESTETICA LA UN ALT NIVEL

Abordarea privind medicina estetica practicata de Dr. Juravle este una speciala, care are in vedere superlativul in ceea ce priveste produsele, materialele si tehnicile folosite.

Altfel spus tot ce este mai bun este “default”, desi de multe ori cerintele sunt ghidate de ratiuni financiare spre zone considerate mai accesibile. 

Orice interventie care modifica estetica fetei sau a corpului dumneavoastra trebuie, fie sa considere “accesibil” un produs si un serviciu medical premium, fie sa amane poate putin momentul acestei interventii pana cand acest lucru este posibil. A accepta compromisuri de calitate este de multe ori riscant si poate aduce transforma bucuria unui avantaj estetic intr-o frustrare imensa sau, si mai rau, intr-o problema de sanatate. 

Dr. Adrian Pelinaru

Dr. Adrian Pelinaru este chirurg estetician specialist cu un portofoliu deosebit de reusite si o abordare care castiga increderea si aprecierea pacientilor. 

Este supra-specializat in operatiile de liposuctie/ lipoaspiratie vibro-asistata. cu rezultate extraordinare si cu o recuperare mult superioara altor variante existente.

De asemenea atentia deosebita la cele mai fine detalii se poate observa in rezultatele deosebite obtinute in volumizarea si conturul buzelor cu acid hialuronic prin tehnici complexe. 

Dr. Adrian Pelinaru

Chirurg Estetician

Expertii Statera sunt alaturi de tine!

Experienta, profesionalism, supra-specializari in strainatate

Explorează serviciile noastre