Medicina Estetica - Clinica Statera

Medicina Estetica

Femeie ce arata spre tenul luminos, curat - Statera

Premium

Tratamente premium de estetica faciala si corporala, chirurgicale sau ne-chirurgicale.

Tixel, Plasmage, LipoSurg, etc

Tratamente si operatii estetice frecvente

  • marire buze cu acid hialuronic

  • riduri 

  • lifting cu fire PDO / Aptos

  • corectii: gusa, barbie, pometi, cearcane

  • lipoliza

  • operatii chirurgicale : marire sani, rinoplastie, lifting facial, abdominoplastie, estetica intima feminina si masculina

dr. florin Juravle

Medicina Estetica si Chirurgie estetica, de peste 20 ani, mii de operatii chirurgicare, o rata de succes care il recomanda pe Dr. Juravle ca unul din cei mai titrati chirurgi esteicieni din Romania. 

La Clinica Statera Dr Juravle realizeaza tratamentele estetice ne-chirurgicale, inclusiv liftingul cu fire PDO Aptos,  micile interventii, precum si tratamente de rejuvenare Tixel. 

Dr. Florin Juravle

Chirurg Estetician

ESTETICA LA UN ALT NIVEL

Abordarea privind medicina estetica practicata de Dr. Juravle este una speciala, care are in vedere superlativul in ceea ce priveste produsele, materialele si tehnicile folosite.

Altfel spus tot ce este mai bun este “default”, desi de multe ori cerintele sunt ghidate de ratiuni financiare spre zone considerate mai accesibile. 

Orice interventie care modifica etetica fetei sau a corpului dumneavoastra trebuie, fie sa considere “accesibil” un produs si un serviiu medical premium, fie sa amane poate putin momentul acestei interventii pana cand acest lucru este posibil. A accepta compromisuri este de multe ori riscant si poate aduce transforma bucuria unui avantaj estetic intr-o frustrare imensa sau, si mai rau, intr-o problema de sanatate. 

 

aparatura DERMATOLOGIE - ESTETICA

LASER vascular SYNCHRO ft

Leziunilor vasculare faciale si corporale – dilatatii vasculare, apar sub sub forma de vinisoare rosiatice sau albastrui (venectazii) fie ca o pata difuza tip eritem, angioame hemangioame si alte formatiuni definite de terminologia dermatologica

Medicina estetica 1

aparatura estetica faciala

TIXEL

Trateaza riduri profunde, acnee, cicatrici, realizeaza o intinerire la nivelul pielii.

Cea mai noua, performanta si elitista tehnologie de rejuvenare a pielii, bazata pe ablatia term0-mecanica controlata. Are aceeasi eficienta cu laserul fractionat CO2 dar cu multe avantaje

 

Estetica Premium pentru chipul si corpul tau!

Alege Estetica la un alt nivel! 

Scroll to Top
Whatsapp
1
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna, ne poti scrie si aici, click direct pe buton de Whatsapp!