Studii clinice onda si histologie

Microundele Onda Coolwaves beneficiaza de studii clinice si histologice extrem de serioase, care “dau greutate” aprecierilor!

Fara risc de arsuri

Onda Coolwaves NU risca sa cauzeze arsuri sau disconfort, spre deosebire de electrozi folositi în sistemele de radiofrecventa.

 

imagini studii Onda Coolwaves comparativ cu Radiofrecventa

(A): Piesele de mana inteligente ONDA sunt proiectate astfel încât doar 20% din energie sa treaca în derm, iar acest lucru în orice caz poate fi contrabalansat de sistemul de racire integrat ce anuleaza efectele caldurii iar restul de 80% din energie sa patrunda adanc, actionând eficient asupra adipocitelor.

 (B): situatia este destul de diferita cu piesele de mâna ale Radiofrecventei

(graficul C) Pentru Coolwaves, conductivitatea straturilor exterioare ale pielii este de cel puțin 3,5 ori mai mare decât cea a sistemelor de radiofrecventa utilizate frecvent în medicina estetica.

 Asta înseamna ca majoritatea energiei RF (radiofrecventei) se blocheaza în epiderm si în derm, încalzindu-le într-o asemenea masura încât exista riscul deteriorarii tesuturilor. Mai mult, deoarece energia RF ramâne apropiata de suprafata, nu reuseste sa ajunga in hipoderm, locul în care sunt localizate celulele de grasime si a caror membrane trebuie rupte pentru ca tratamentul sa fie eficient.

imagini studii clinice Onda Coolwaves

(A) Imaginea termografica a tesutului ex-vivo, vazuta în sectiune, tratata cu o piesă de mâna ONDA. O “zonă fierbinte” poate fi vazuta în mod clar substraturile superioare ale pielii, ce ramân reci și prin urmare sunt afisate în albastru.

Imaginea de lânga ea (B) corespunde unui tesut ex-vivo similar tratat cu o radiofrecventa bipolara. Efectul vârfului în care electrozii si pielea intra în contact, creează clar o crestere puternica a temperaturii pe suprafata, în timp ce tesutul mai adânc ramâne rece, ceea ce demonstreaza ca nu este posibila atingerea temperaturilor corecte de tratament pentru grasimile subcutanate (remodelare corporala).t

Imagini histologie tesut dupa tratament cu Onda

Imagini histologice H & E ale tesutului abdominal uman.

(A): control.

(B): Proba de la acelasi pacient imediat dupa tratamentul cu ONDA Coolwaves ™.

ANALIZA: Atunci când comparăm cele doua imagini, este clar ca epidermul din proba tratată nu a suferit nicio modificare în comparație poza A. În plus, în imaginea (B), colagenul din derm pare mai eozinofil (roz): caldura determina scaderea sau înasprirea colagenului, ducând la o eozinofilie mai mare datorita concentratiei superioare de colagen și este întotdeauna însotita de prezenta unei substante mai ușoare, spații colorate clar vizibile în H & E, eliberate de colagenul agregat.

Imagini histologice ale tesutului cu grasime abdominală umana. (A): Control (marire x10). (B): Proba de la acelasi pacient imediat dupa tratamentul cu ONDA Coolwaves ™ (marire x20). Imaginea (B) prezinta clar adipocitele rupte si hiperemia inițială cu dilatarea vaselor de sânge.

Studiu – prin amabilitatea Prof. R. Perrotta, M.D. si a lui M.S. Tarico, M.D., Catania – Italya

Vezi rezultatele vizibile obtinute cu Onda accesand Galeria Foto Inainte- Dupa Onda

Explorează serviciile noastre