Dr. Oana Ionescu-Bozdog

Medic Primar Dermato-venerologie

Dr Oana Ionescu Bozdog Dermatolog Bucuresti

EXPERTIZA medicala

 – Medic primar dermato-venerologie


- Absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie „UMF Carol Davila” din Bucuresti promotia 2007

 – Membra a Societatii Romane de Dermatologie 

– Membra a Academiei Europene de Dermatovenerologie. 

– Are o experienta profesionala de 14 ani in domeniul dermatologiei 

 – are competente medicale in chirurgie dermatologica, dermatoscopie si estetica medicala.

– experienta si specializari in dermatologia clinica, dermatoestetica folosind LASER CO2, tratamente cu plasma, mezoterapii, tratemntul ridurilor, volumentria si conturl facial si al buzelor

Despre mine

 Am ales dermatologia ca fiind fascinata de imensa varietate de patologie pe care ti-o poate oferi aceasta ramura si de faptul ca totul este  “vizual”. 

Apoi am descoperit dermatoscopia si am inceput sa lucrez in anumite proiecte care implica screeninguri ale cancerului de piele.

Cu timpul am fost atrasa din ce in ce mai mult si de partea de estetica medicala. Si intr-un mod natural partea de patologie s-a imbinat cu partea estetica si am simtit ca profesia mea a devenit completa.

Ramura estetica a medicinei si in particular a dermatologiei fiind intr-o dinamica permanenta, am fost interesata sa ma pot perfectiona atat pe partea de injectari cat si pe partea de terapii laser

Promovez proceduri de imbunatatire a texturii pielii , biorevitalizare si stimulare de colagen dar si de umplere cu acid hialuronic – atata timp cat rezultatele sunt placute si in armonie cu trasaturile fetei. 

Sunt de parere ca o piele sanatoasa si frumoasa se mentine atat cu o disciplina cosmetica la domiciliu si vizite regulate la medic specialist sau terapeut dar si cu o nutritie corespunzatoare si sport

People will stare. Make it worth their while.

Harry Winston
Dr. Oana Ionescu-Bozdog - dermatologie 1

"Promovez proceduri de imbunatatire a texturii pielii , biorevitalizare si stimulare de colagen dar si de umplere cu acid hialuronic - atata timp cat rezultatele sunt placute si in armonie cu trasaturile fetei. ."

Dr. Oana Ionescu Bozdog

EXCELLENCE IN DERMATOLOGY

Explorează serviciile noastre