Sculptra ®

- este un tratament injectabil inovator pe baza de acid polilactic, care reface volumele fetei prin bioregenarea colagenului propriu, determinand o intinerire evidenta. Rezultatele sunt naturale si dureaza pana la 2 ani.

Tratamentul nr.1 in lume pentru cresterea colagenului

Activate Your Skin's Natural Power

Sculptra este un tratament care activeaza procesul natural de regenerare al pielii pentru a ajuta la refacerea colagenului facial pierdut.

Acest injectabil aprobat de FDA ajută  la restabilirea volumului facial, in mod trebtat si subtil , cu rezultate naturale. 

SCULPTRA 1

94%

 of patients agreed that the treatment results look natural at 2 years after treatment!

refacerea fibrelor de colagen cu Sculptra

World Acclaimed TReatment

Performanțe unice Sculptra

Sculptra este singurul biostimulatorul care reuseste performantele:

+66,5 %

cresterea nivelului de colagen
cu pana la 66,6% in 3 luni

durabilitate: 2 ani

cu numai 3 sedinte efecte care dureaza 2 ani

SCULPTRA 2

Ce zone trateaza

Imbunatateste volumetria dar si tonusul si textura (diminueaza ridurile)

Reface volumul pierdut in zona tamplelor
lift contur si definire pometi
umplerea volumului cearcanelor adancite
umple santurile nazolabiale
volumizeaza depresiunile pre-mandibulare
definirea liniei mandibulei
netezeste denivelarile si ridurile din zona barbiei
Sunt necesare 3 sedinte, la interval de o luna

De ce Sculptra?

Se adresează unei cauze de bază a îmbătrânirii faciale -pierderea de colagen, nu doar simptomelor.

Cauza de baza este pierderea constanta si accelerata a productiei de colagen, odata cu inaintarea in varsta.

Colagenul este cheia!

Colagenul este o proteină fibroasă din dermul profund care conferă structură pielii și susține funcțiile elastinei și acidului hialuronic (HA), care ajută la menținerea formei pielii menținând-o în același timp netedă și hidratată. 

Un aport sănătos de colagen face ca tenul să aibă un aspect mai tânăr

-1%

COLAGEN PIEDUT
ANUAL

-15%

COLAGEN PIERDUT
LA 35 ANI

-25%

COLAGEN PIERDUT
LA 45 ANI

Restabileste structura profunda a pielii cu un efect natural de intinerire

Ca stimulator de colagen cu acid poli-L-lactic (PLLA), Sculptra ajută la restabilirea structurii profunde, de bază a pielii, pentru a diminua ridurile faciale.

Sculptra lucrează cu corpul dumneavoastră în dermul profund pentru a ajuta la revitalizarea producției de colagen și pentru a ajuta la restabilirea structurii interioare și a volumului pielii. 

Pe măsură ce microparticulele Sculptra PLLA sunt absorbite, ele ajută la stimularea producției de colagen. 

Șuvițele de colagen reconstruite se formeaza treptat, ajutând la restabilirea volumului feței și a aspectului de plinătate a ridurilor și pliurilor. 

Dacă vrei să arăți mai tânăr intr-unmod foarte natural  – atunci Sculptra este o alegere bună pentru tine.

Sculptra este un tratament cu baza stiintifica si de cercetare medicala extraordinara!

Cum actioneaza Sculptra?

Efect durabil

Sculptra este realizată din acid poli-L-lactic, un material sintetic biocompatibil, biodegradabil,  care este absorbit treptat și natural de organism și ajută la reconstrucția colagenului pierdut printr-o serie de tratamente administrate de un medic specialist instruit.

SCULPTRA restabileste structura profunda a pielii cu un efect natural de intinerire

Medicul injectează solutia în planul dermic corespunzător, unde firele de colagen susțin structura pielii. De-a lungul timpului, Sculptra ajută organismul să reproducă colagenul pierdut.

Numărul de sedinte precum si numarul numărul de injecții per programare variază de la persoană la persoană, în funcție de cât de mult colagen a fost pierdut.

În medie, sunt necesare trei programări la interval de o luna . 

In ce consta tratatmentul Sculptra?

Nedureros, fara timp de recuperare

Odata ce medicul a hotarat ca esti candidatul potrivit pentru tratamentul cu Sculptra, iata cum va decurge tratamentul in sine: 

Solutia pentru tratamnt va fi pregatita dupa un protocol stabilit iar apoi injectata profund cu canule specifice pe niste traiectorii foarte bine stabilite astfel incat actiunea de regenerare sa aiba efectul dorit pe zonele cu probleme.

Tratamentul nu este dureros, se fac cateva mici anestezii locale in zonele de intrare a canulei. 

La final pacienta nu va avea durere ci doar o volumizare a fetei care va disparea treptat in zilele ce urmeaza (de regula in 3 zile). 

Pacienta va realiza un masaj facaial specific pentru o dispersie cat mai uniforma a solutiei.

Înainte-După

imagini înainte si după tratamentul cu Sculptra, PACIENTI REALI
Pacienta Franca inainte de tratamentul cu SculptraPacienta Franca dupa tratamentul cu Sculptra

FRANCA, 43 ani

  • 3 tratamente cu Sculptra
  • rezultat la 12 luni
sculptra-katherine_inaintedupa tratamentul cu Sculptra Katherine

KATHERINE, 53 ani

  • 3 tratamente cu Sculptra
  • rezultat la 27 saptamani
hydi-before-Sculptrahydi_2

HYDI, 50 ani

  • 3 tratamente cu Sculptra
  • rezultat la 27 saptamani

ANNA, 43 ani

  • 3 tratamente cu Sculptra
  • rezultat dupa 15 saptamani
  • rezultat la 24 saptamani

Disclaimer:  Efectele si rezultatele tratamentului sunt oferite spre exemplificare, ele nu pot fi garantate, fiind diferite de la o persoană la alta in functie de particulăritățile fiecăreia si a problemelor tratate. 

Sculptra la Clinica Statera -Alegerea premium!

La Clinica Statera, Bucuresti,  tratamentul Sculptra este realizat de catre medici esteticieni si dermatologi experti care detin specializare pentru realizarea, in mod expres a acestui tratament. 

De asemenea, clinica Statera este centru de training pentru tratamente estetice avansate, astfel ca medicii nostri sunt in permanenta pusi la curent cu cele mai noi tehnici, de la traineri internationali si din Romania, consacrati. 

De asemenea medicii Statera vor sti cum sa obtina maximum de efect in cazul dumneavoastra particular, prin combinarea cu alte terapii si tratamente estetice. 

FAQ - Întrebări frecvente:

Sculptra® este un tratament injectabil inovator pe baza de acid polilactic, care reface volumele fetei prin bioregenarea colagenului propriu, determinand o intinerire evidenta. Este considerat cel mai bun astfeld e tratament la ora actuala in lume. 

Efectele tratamentului cu Sculptra sunt naturale si se mentin aproximativ 2 ani

Sculptra este realizată din acid poli-L-lactic, un material sintetic biocompatibil, biodegradabil,  care este absorbit treptat și natural de organism și in acest proces este ajutata reconstrucția colagenului pierdut printr-o serie de tratamente administrate de un medic specialist instruit.

 

Serul cu Acidul hialuronic creste imediat volumul pe zona unde este injectat si in timp aceasta va fi resorbit. In shimb acidul polilactic din Sculptra injectat urmeaza a fi inlaturat, declansand un proces de reconstructie a fibrelor de colagen. Volumizarea se produce subtil si treptat.  

Tratamentele cu Sculptra ajuta la imbunatatia volumelor faciale pierdute sau diminuate ca urmare a scaderii nivelului de colagen: zona tamplelor, pometi, cearcane, obraji, linia mandibulara, barbie.

Protocolul standard Sculptra presupune o serie de 3 tratamente la interval de o luna. Efectele apar char dupa prima sedinta si se intensifica gradual dupa a doua si a treia sedinta. 

Sculptra® (acid poli-L-lactic injectabil) este indicat pentru utilizarea de catre persoanele cu sistem imunitar sănătos pentru corectarea deficiențelor de contur a pliului nazolabial superficial până la profund și a altor riduri faciale. Sculptra nu trebuie utilizat de persoanele alergice la orice ingredient al produsului sau care au un istoric de formare de cheloizi sau cicatrici hipertrofice. Siguranța nu a fost stabilită la pacientele însărcinate, care alăptează, care alăptează sau cu vârsta sub 18 ani.

Explorează serviciile noastre