Mezoterapie cu Exosomi

Tratment pentru regenerare celulara folosind o tehnologie avansata: exosomii impreuna cu microneedling. Exosomii sunt vezicule derivate din membrana celulară, cu rol in comunicarea intercelulara, care transportă proteine ​​și ARN.

Exosomii sunt vezicule minuscule găsite în celule, în special în celulele stem umane. Acestea conțin biomolecule precum proteine, lipide și acizi nucleici și acționează ca mesageri, oferind comunicare intercelulară pentru vindecarea, regenerarea și repararea țesuturilor. Nu sunt celule și nu conțin ADN.

Celulele stem mezenchimale derivate din sângele cordonului ombilical sunt cele mai tinere celule, extrem de potente in producerea de factori creștere, pentru reparație tisulară, studiile aratand ca este mult peste aportul de factori trombocitari din plasma prp.. Exosomii celulelor stem umane stimulează migrarea celulară, proliferarea și sinteza de colagen (de către fibroblști).

 

Exosomi, particule celulare
TRATAMENT RECOMANDAT PENTRU:

Anti age, bio-regenerare celulara,intinerirea pielii pe fata, gat, maini, diminueaza liniile /ridurile de pe buza superioara, ridurilor tip “inele” de pe gat, petele de varsta, cicaricile post-acnee.


						
TEHNOLOGIE: exosomi + microneedle
TIP DE TRATAMENT: Minim invaziv
INGREDIENTI ACTIVI: Exosomi + ( 800 proteine, 1000 peptide, antioxidanti +373 lipide)

Explorează serviciile noastre