OxyGeneo

Exfoliere si oxigenare celulara unica, prin stimularea mecanismelor naturale ale pielii de oxigenare, combinata cu infuzarea de ingrediente active cu ajutorul ultrasunetelor si stimularea colagenului cu ajutorul radiofrecventei multipolare.

OxyGeneo Glam tratament
TRATAMENT RECOMANDAT PENTRU:

Glow, Curatare, hidratare, detoxifiere, exces de sebum, ten incarcat -acneic, ten fara stralucire

TEHNOLOGIE: Oxypods: capsule patentate cu ingredinte active in stare latenta activate in tratament, cu afect de abraziune si cresterea oxigenarii celulare .
TIP DE TRATAMENT: Non invaziv
INGREDIENTI ACTIVI: Fulgi de aur pur, carbune din bambus, alge rosii, Vit. C, spirulina albastra, complex de vitamine, peptide, antioxidanti și aminoacizi, acid hialuronic, acid kojic, acid azelaic, acid cafeic, acid lactobionic retinol, niacinamida

In fucntie de variantele de tratament:
GLAM: ingrediente de lux precum fulgi de aur pur, complex de peptide și aminoacizi de mătase care energizează pielea, previn pierderea de colagen și cresc elasticitatea. Serul Geneo Glam oferă rejuvenare si hidratare și efect de reumplere contine acidul hialuronic, ulei de măceșe și de Marula
BALANCE: carbune din bambus, extract de camu-camu cu conținut ridicat de vitamine și antioxidanți și acid mandelic. Serumul Geneo Balance contine antioxidanți puternici, vitamine, ingrediente purificatoare( acid salicilic, peptide, ulei de jojoba și argan, extract de vanilie și coada calului), un derivat al acidului azelaic.
REVIVE: alge roșii (puternic antioxidant cu efect antiage) , acid cafeic. retinol. Serumul conține un complex de peptide și floare de colț, nutrienți, vitamine: jojoba și ulei de argan, vanilie și extract de coada calului.
ILLUMINATE: Vit C, Acid kojic, extract de morcov. Serumul contine ingrediente puternic iluminatoare, derivați de aminoacizi, ingrediente hidratante și nutrienți precum trigliceride, jojoba și complex de ulei de argan, vanilie și complex din extract de coada-calului.
DETOX: extract de ceai verde, antioxidanți puternici precum gluconatul de cupru. Serul de infuzare contine alantoina, Vitamina E și un complex calmant unic pe bază de ulei de marula și extract de nufăr alb.
HYDRATE: spirulină albastră, niacinamidă și acid lactobionic. Serul contine Vitamina E, Vitamina B, Acid Hialuronic, Aquaxyl, Ulei de Marula și Riboxyl.

 

 

Explorează serviciile noastre