Epilarea facială definitiva cu laser are avantaje net superioare altor metode de indepartare a parului nedorit de pe față

1.Are rezultate durabile, pe termen lung : practic dupa obtinerea rezultatului dorit va fi nevoie doar de sedinte pentru intretinere. 

2. Este cea mai eficienta metoda. Laserul Alexandrite cu sistem Moveo pe care noi il folosim ne permite anumiti  parametri, anumite setari, personalizate, cu care rezultatele sunt neegalate de catre alt sistem de epilare. Astfel noi avem multe cazuri in portofoliu , unele din ele mai deosebite, de hirsutism de exemplu, care nu au obtinut rezultate cu alte siste de epilare, chiar si laser. 

3. Epilarea faciala cu laser este un tratament fara durere sau cu doar cu un minim disconfort, Nu toate laserele, insa acesta, pe care noi il folosim este recunoscut pentru aceasta calitate extraordinara de a fi nedureros. Sistemul Moveo are un sistem de racire integrat pe un capat de safir natural iar distrugerea radacinii firului de par se realizeaza prin acumularea gradula de energie.   

4. Reducerea iritațiilor și a coșurilor post tratament: Comparativ cu alte metode de îndepărtare a părului, cum ar fi epilarea cu ceară sau utilizarea aparatului de ras, epilarea cu laser reduce foarte mult  riscul de iritații, încrețire a pielii sau apariția coșurilor, desigur, daca sunt respectate indicatiile post-tratament. 

5.  Epilarea faciala cu laser cu laser reduce mult  riscul apariției părului crescut sub piele, care este o problemă comună în cazul altor metode de îndepărtare a părului, mai ales ras sau cu ceara. 

6. Precizie:  Laserul poate fi direcționat foarte precis către foliculii de păr, fără a afecta pielea din jur. Acest lucru reduce riscul de deteriorare a pielii și mărește siguranța procedurii.

7. Potrivită pentru diverse tipuri de piele:  Epilarea faciala cu laser este mai sigură pentru diferite tipuri de piele și culori ale părului decât alte metode de îndepărtare a părului, datorită evoluției tehnologiei laser.

 

 

Explorează serviciile noastre